Frosne fastelavnsboller i Fru Lund i Meny i Bogense Tilbud en for 28kr og 2 for 55 kr. Valgte 2 og skulle betale 58 kr. Fik dog de 3 kroner retur efter jeg kommenterede på dette. Da vi kommer h... See more
See what reviewers are saying
Har tidl. været ansat i dette forfærdelige og uforskammede foretagende. Det hele sejler bag kulisserne, uden nogen form for struktur og elendigt arbejdsmiljø. Har aldrig haft en værre chef, som kommer... See more
Desværre ikke spændende Har været væk fra byen 5 år og husker Fru Lund som sælgende dejligt og godt brød.. Det var det desværre ikke i dag. Mystisk stemning i butikken i Seden, meget triste forsk... See more
Dårlig stil fru Lund!
Mit arbejde bestilte sandwiches til personalet. Den ene var vegansk. Den bestod af en tør bolle med et salatblad, to skiver tomat og lidt rødløg…. Rema 1000 ligger 5 meter fra jer! Så køb dog noget pålæg derinde og smid imellem! I prøver jo ikke engang! Og så tager I stadig 70 kr. for det? Det er den dårligste sandwich jeg har fået i mit liv!
Købte i dag en brunsvigerkage til 60 kr…
Købte i dag en brunsvigerkage til 60 kr og jeg tør vædde på at den ikke er fra i dag ..Bunden var tør og sej
Kan slet ikke anbefales
Har altid købt dejlige rundstykker med…
Har altid købt dejlige rundstykker med salt eller majs til søndagsmorgenbordet og ind i mellem velsmagende kage hos Fru Lund i Seden. Altid søde og hjælpsomme i butikken. Fantastisk brunsviger!!! Konditoren havde lavet den smukkeste og mest velsmagende kage i hjerteform efter ønske til min datters 18 år fødselsdag!!! Vi kan varmt anbefale Fru Lund i Seden!!!
PS: Dyrt... Måske...men velsmagende kvalitet koster!!! :)
Tørt og ringe brød til vanvittige priser
Nu har jeg to gange
Nu har jeg to gange, senest i dag fredag den 18/2-2022, besøgt bageren ved Meny i Korup men kørte forgæves var der kl. 18.30 og der var lukket. Selv om det står på skiltet at de lukker kl. 19.00, mødte også en anden kunde der var kørt forgæves, i Meny, som ikke har noget med bageren at gøre sagde de at de vidst havde lukket omkring kl. 17.00
Det er ikke i orden
Fordrejer reglerne
Beder kunder om at dokumentere fritagelse af mundbind, og siger det er et krav fra myndighederne, hvilket er direkte løgn. Det er IKKE et krav at skulle kunne dokumentere årsagen til fritagelse.
Fru Lund bageri giver kunderne den…
Fru Lund bageri giver kunderne den bedste oplevelse
samt lækkert langtidshævet brød, kager og
specialiteter produceret af dygtige
håndværkere fra bunden.
Det uprofessionelt at man kan høre…
Det uprofessionelt at man kan høre ledelsen gå rundt og bagtale sine ansatte i butikken, dårlig oplevelse og andre kommentarer herinde, bekræfter bare min oplevelse.
Købte fastelavnsbolle med fløde og…
Købte fastelavnsbolle med fløde og sveskemarmelade og glædede mig til at nyde den.
Stor var skuffelsen.
Dejen var sej og var ikke til at komme igennem med ske/ gaffel og fløden smagte som daggammel.
Smagte ikke som friskbagt, og det var kl 11 om formiddagen.
Tog tilbage og fik pengene tilbage.
Desværre ikke spændende
Desværre ikke spændende
Det var det desværre ikke i dag.
Mystisk stemning i butikken i Seden, meget triste forskellige grov rundstykker, smagte som billig brødblanding.
Kransekage...et dyrt kransekage stykke var smuldrende, virkede som om der var tilsat mel og smagte af mandelessens.
Øv.
Trist oplevelse
Trist oplevelse, hos fru Lund, bageri, Svendsagervej i seden!!!
Fredag d. 11/9-20, kl. 8.10...kører Jeg til drive inn lugen(der er fysisk butik tillige)tænker det går lidt hurtigere, end i butikken, da der også var kunder i butikken?? Der er en bil i drive in, som er ved at blive betjent, jeg er den næste og der kommer 2 biler mere til i køen bag mig.
Da den unge dame er færdig med at betjene kunden foran mig i drive inn lugen, går hun ind til disken i butikken og begynder at betjene kunder der...vel vidende, om at der er kø i lugen!!! Mega dårlig stil og oplevelse..,, ej heller et smil en gestus, tænker, som hun agerede, at hun lignede en der var ked af sit arbejde??.
Ekspedienten betjente en kunde i butikken, Heller ingen smil eller venlighed?, jeg ventede stadig ved lugen, det gjorde andre Kunder i biler også bag mig!!!! Så betjente hun kunde nr. 2 i butikken og vi holdt stadig ved drive inn lugen, meeeen så bristede min tålmodighed!!! Jeg blev rasende og kørte min vej, hvor er det dårlig stil og servicen i bund !!!
Når drive inn lugen er åben og der holder kunder og ekspedienten er igang med, at betjene kunder skal hun vel da blive og betjene kunderne færdig i Drive inn lugen ??!!
I øvrigt brugte ekspedienten samme latexhandske til at tage brød/smøre brød med, som hun brugte til kasse/dankortterminal!!
Det er meget længe siden, jeg har oplevet sådan en dårlig service????
Fru Lund mistede en kunde idag !!!mega dårlig stil og uprofessionelt !!!
Så er man måske nok skyld i at folk somme tider, går over til bake off ???
Tørt og kedeligt brød
Inkompetente ejere
Brødet er okay, men bag facaden gemmer sig desværre nogle totalt inkompetente ejere, som ikke behandler deres personale ordentligt og hvor alt er til deres egen vinding, på bekostning af “nogle” af deres ansatte, der har måttet kæmpe og involvere deres fagforeninger for at få hjælp til at inkassere deres tilgodehavender - det være sig manglende løn/pension. Ufine metoder er blevet taget i brug for at undslippe at betale sit personale (taler desværre af min datters og egen bitre erfaring). Gad nok vide, hvor mange gange det foretagende er blevet kontaktet af fagforeninger, i forhold til oprettede sager, imod dem??? 100 % forståeligt at de har svært ved at holde på deres ansatte.
Åbner kl 0600 Dalumvej Odense.
Åbner kl 0600 Dalumvej Odense.
Kl 0603 vi har ikke noget brød??????
33kr for 3 smurte rundstykker der…
33kr for 3 smurte rundstykker der smager som har de lagt i 3-4dage..
Det kan alle andre sgu gøre bedre...
Den bedste fødselsdagskage
Vi bestilte en fødselsdagskage til vores søns 1 års fødselsdag hos Claus, fra Fru Lunds Bageri.
Jeg har ikke så meget forstand på kager, så Fru Lund havde frie hænder til at lave hvade de havde lyst til. Det blev verdens flotteste kage, og den smagte virkelig godt.
- og gæsterne var alle enige. Vi bestiller aldrig kager fra andre bagerier i fremtiden.
1000 tak til Claus og Fru Lunds Bageri