Fsj Autocamperudlejes

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Han tilbagebetaler ikke depositum for bil der blev afleveret i December 24. skriver i mail: Jeg har en meget trist meddelelse mit firma er blevet lukket, forsikringsselskabet har sagt stop der h... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra den lille fede prop af et svindler svin Finn kommer til og døjes med mig til mine penge kommer retur på den ene eller anden måde det skal han slet ikke være i tvivl om de penge... See more

Rated 3 out of 5 stars

Fin behandling og introduktion da vi skulle leje vognen. Nu har vi så ventet længe på afregning og depositum retur. Har skrevet 2 gange og bedt om dette, første gang blev der skrevet at de var lidt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt og alt som aftalt. Det hele gik som aftalt. Lejen inkluderer udvendig vask af autocamper, gas, et par ruller toiletpapir mv. og ingen skjulte gebyrer. Ved aflevering var udstyr til rengørin... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Depositum bliver ikke tilbagebetalt

Her 2 måneder efter lejemålets ophør har vi stadig ikke modtaget vores depositum tilbage.
Når jeg kontakter dem får jeg oplyst at det gør de øjeblikkeligt eller at pengene er kommet tilbage.
Har nu rykket 4 gange og ikke modtaget retur.

November 24, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Faktisk ville jeg give flere stjerner

Faktisk ville jeg give flere stjerner, hvis jeg skal bedømme servicen inden vi fik vognen, mens vi var afsted og havde lidt forskellige spørgsmål, der var masser af hjælp og kontakt til Finn. MEN efterfølgende da vi afleverer camperen og skal have vores depositum tilbage, er der ingen respons på vores opringninger, SMSer eller mails. På kontrakten står der de bliver tilbagebetalt senest 14 efter endt leje. Vi fik efter mange forsøg en besked hvor der stod vi fik hele beløbet tilbage. Men pengene dukkede ikke op. I dag dukkede pengene så endelig op en mdr efter endt leje og efter at have kæmpet for at få vores egen penge igen. Camperen var fed men ikke om jeg nogensinde vil leje eller anbefale andre at leje en camper gennem dette firma!

October 26, 2022
Rated 3 out of 5 stars

Vi havde en dejlig ferie i minibus og…

Vi havde en dejlig ferie i minibus og den var fantastisk at køre i og alt omkring den var perfekt. MEN det har været meget svært at få depositumet tilbage til trods for flere henvendelser og her 4 uger efter har jeg stadig ikke set en krone eller hørt tilbage på utallige beskeder. Ærgerligt at det skal være sådan for vi var enige om at det ikke var sidste gang vi ville leje en bus til ferien.

October 6, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Leje af autocamper 2022

Vi fik en meget fin camper udleveret og fik god instruktion. Alt var som forventet med god og venlig betjening. Tilbagebetaling af depositum kom dog efter de lovede 14 dage.
Vi vil gerne vende tilbage og kan anbefale.

July 8, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vinterferie i autocamper 2022

FSJ Autocampere er et godt sted at leje sin autocamper. Vi fik en spritny velindrettet autocamper Benimar. Fin instruks af autocamperen inden afgang. Ingen skjulte startgebyr og depositum kom tilbage under 14 dage. Alt udstyr som stole, borde og grill og fyldte gasflasker var med i prisen. Vi kan klart anbefale at leje hos Finn og det er ikke sidste gang vi kører fra sjælland for at leje autocamper hos FSJ Autocampere.

March 12, 2022

Take a closer look