Rigtig god og fin oplevelse
Rigtig god og fin oplevelse. Følte mig tryg og fik god rådgivning. Kan klart anbefales.
Vores mission er at gøre det nemt, trygt og juridisk korrekt at oprette en fremtidsfuldmagt, så du og dine nærmeste er sikret, hvis livet en dag tager en uventet drejning. Fuldmagten.dk er skabt ud fra ønsket om at hjælpe mennesker med at tage ansvar for fremtiden – i tide.
Denmark
Mega god oplevelse og god juridisk rådgiving de kan tilbyde. Klare anbefalinger herfra
Nem og overskuelig proces - vi skulle have ændret i vores fuldmagter efterfølgende, som blev klaret uden yderligere betaling

Reply from Fuldmagten
Venlige jurister der er gode til at besvare ens spørgsmål. Vi var trygge gennem hele processen 👍

Reply from Fuldmagten
Vi fik lavet vores fuldmagt ret hurtigt og nemt ved hjælp af en jurist. Rigtig god oplevelse herfra.

Reply from Fuldmagten
V havde en super god oplevelse med at få oprettet fremtidsfuldmagter til mine forældre. Simpelt og nem proces.

Reply from Fuldmagten
Nemt og enkelt. De er super dygtige og vi følte os tryg gennem hele processen.
Ingen skjulte gebyrer eller tillæg som hos mange andre.
Kan helt klart anbefales!

Reply from Fuldmagten
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.