fyringsolie.dk Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Uno x fyringsolie meget dyrere

Er dette Uno - X side ?
Forstår i såfald godt at de slører sig under et intet sigende firmanavn.
For hold nu op de er dyre
Jeg har været særdeles trofast kunde k mange år - det slutter nu.
De er i dag 3700 kr dyrere end lavpris selskaberne for 1000 liter - eller 30 % højere end lavpris selskaberne.
Sammenlignet med Nemfyringsolie s priser.

January 10, 2025

Talte med kundeservice

Talte med kundeservice, og spurgte om man skulle oplyse personnummer for at bestille hos dem, det skulle man ikke. Bestilte fyrringsolie online og betalte med kort. Det er i dag leveret. Takker

February 14, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Uklare "produkter"

Efter en research af priser på markedet, var det jo desværre tydeligt, at de bestemt ikke er de billigste.
Derfor ringede jeg og bad om at lukke min varmekonto, som de jo så fint kalder det.
Desværre blev jeg ikke informeret om, at varmekonto og automatisk levering er to forskellige produkter i deres portefølje, så nu har de leveret den dyre olie, som jeg så skal betale for.
Det har ved hurtig hovedregning kostet mig 1500 kr, samt en masse besvær med opringninger.
Ingen steder i mine kontoudtog står der noget om et produkt "Automatisk levering".
Så som fast kunde siden 2017, så er det vidst på tide at sige farvel og tak for denne gang.

Grunden til, at de får mere end 1 stjerne skyldes, at deres kundeservice trods alt har holdt en god tone og behandlet mig pænt.
Men at de ikke er bedre til at informere deres kunder om, hvilke "produkter", som kunderne har, når de forsøger at opsige, er yderst bekymrende.
Især når de så samtidig desværre er i den dyrere ende af oliepriser

December 27, 2022

Fremragende service

Fremragende service. Jeg har god erfaring med kundeservice og levering er til tiden og nogle gange før planen.

Excellent service, much appreciation for the help of the customer support when I needed it. Delivery is on time and sometimes earlier.

October 14, 2021

YX FYRINGSOLIE.

YX FYRINGSOLIE.
Modtager i postkassen et skrabelod... Der står "Gevinst på alle skrabelodder" vinder fyring olie 1200kr. Ringer for at bestille for de 1200kr, men jeg skal bestille således at de 1200kr bliver trukket fra i rabat... Det kan ikke betale sig da jeg så skal give. Mere pr ltr end andre firmaer... Så fup og fake markedsføring at man kan vinde for 1200kr..det er under alt kritik, øv øv

December 16, 2020

Humbuk og svindel!!

Humbuk og svindel!!! Får tilsendt et skrabelod, der står " garanteret gevinst" Man kan vinde, fyrringsolie op til 1200 kr, mundgodt, brændstof, og olieservice.
Skal lige siges at vi bor hvor vi har fjernvarme, men da man jo kan vinde andet, ja så skraber vi. Vi skraber 3 felter med brændstof unox 500 kr.
Vi ringer til kundeservice og får at vide at man kun kan indløse hvis man får fyrringsolie ved dem!!!!!!!!!!
Sikke noget "HØ" !!! Hvad bilder de dem ind?? Hvad får de ud af at sende til folk med fjernvarme og give dem falske forhåbninger???? De skulle skamme sig, rigtig dårlig reklame og svindel!!! Det ville være det sammen hvis vi købte et skrabelod, og kom ned for at indløse gevinsten, og man så får at vide at det er en fejl eller andet. Ja undskyld men er faktisk sur over deres fup nummer!!!!!!!!

November 13, 2020

Falsk reklame

Falsk reklame. På trods af at YX reklamerer med "Billig fyringsolie", så er sandheden en ganske anden. I tiltro at Unox - senere YX var en troværdig olieleverandør, har jeg i blind tillid til deres annoncer om "Billig Fyringsolie" trofast købt fyringsolie hos dem igennem mange år. Skuffelsen er derfor stor, da jeg nu finder ud af at jeg kunne have sparet i omegnen af 20000 kroner over de sidste 10 år, hvis jeg havde købt et tilsvarende produkt fra en "af de store", hos andet olieselskab. Den levering jeg netop har modtaget kunne jeg have købt næsten 1000 kroner billigere hos andre, så det blev den sidste levering jeg modtog fra YX. Så check lige priserne - og lad være med at være så naiv, som jeg har været.

December 30, 2019

Rod og uanstændighed

Kan ikke finde ud at udføre en online order med de korrekte afgivne oplysninger. Fordi de selv prøver at tænke går det helt galt.
Fakturer den samme leverance 3 gange. 1 gang til mig, selvom ordren er bestilt i en anden ny kundes navn og konto. 2 gange til den nye kunde. Derefter sidder vi med balladen med at stoppe de to ekstra opkrævninger.
Hvis man nævnes i Statstidende så får man lukket sin konto, ikke kun lukket for nye bestillinger, men totalt lukket. Ingen anstændighed med at give besked om kontolukningen.
Har været tilfreds kunde i over 6 år, men det er helt ovre nu.
Heldigvis er der andre leverandører af fyringsolie som kan finde ud af en skriftlig bestilling.

December 7, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Elendig og arrogant service efter skift fra uno-x

har fået fyringsolie ved Uno x i 4 år nu men må sige der er begyndt at have en elendig og meget arrogant service. dette sker mærkeligt nok i takt med de skifter navn til Yx

medarbejderne jeg har talt med for det meste mænd har været total arrogante og nærmest virker fuldstændig ligeglad med kunden.

mår man taler med dem og aftaler de retter nogle ting angående betalinger de har opkrævet forkert bliver dette ikke gjort og man må tage diskussionen igen igen med en ny medarbejder..

hvis ikke det var fordi jeg havde varmekonto ved dem havde jeg klart bestilt andre steder fra og vil også nu lede efter andre alternativer da jeg er godt træt af den behandling.

January 10, 2017

Super tilfreds

Køber altid min Fyringsolie her. Prisen er i orden og deres kundeservice er eminent. Fyringsolie.dk er en del af Uno-X Energi - så det er rart og trygt at vide at der er et stort firma bag.

March 31, 2016

Is this your company?