Fysiopuoti Reviews 17

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

Company details

Written by the company

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. 30 päivän täysi tyytyväisyystakuu. Meillä on jo yli 80 000 tyytyväistä asiakasta.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Toimiva selän venyttäjä

Tilasin mainoksen perusteella selän venyttäjän. Tuote vaikuttaa lyhyen testin perusteella asialliselta ja tuntuu toimivalta. Mielestäni vastaa hyvin kuvausta ja koen että venyttäjästä on ollut hyötyä.

June 1, 2026

Hyvät polvituet

Löytyi hyvät polvituet. Ulottuvat runsaasti polven molemmin puolin ja kiristyssiteet ovat irralliset ja siten ne voi asettaa juuri siihen missä niitä tarvitaan. Lumpion ympärillä on geelirengas pehmusteena, joten luut eivät kolise ja kipeydy lattiaan, kun tekee jotain povillaan. Materiaalikin on miellyttävä herkälle iholleni.

June 5, 2026

Reply from Fysiopuoti

Kiitos palautteesta :) Kiva kuulla että polvituet ovat olleet sinulle hyvät.

Olen tyytyväinen asiakkuuteeni

Olen tyytyväinen asiakkuuteeni. Olen tilannut jo kolmesti tuotteita ja joka kerta toimitus on ollut nopea. Yhden kerran jouduin vaihtamaan tuotteen pienempään kokoon ja vaihtoprosessi oli mutkaton.

April 16, 2026

Reply from Fysiopuoti

Kiitos paljon palautteesta :)

Rated 4 out of 5 stars

Ihan hyvä ja ok hintainen kylmäallas

Ihan hyvä ja ok hintainen kylmäallas. Toimitus oli nopea. Altaan kokoaminen oli vähän hankalaa mutta muuten olen tyytyväinen ostokseeni.

May 15, 2026

Reply from Fysiopuoti

Moikka Samuel :) Kiitos palautteesta. Teemme kokoamisesta tarkemmat ohjeet verkkosivuillemme. Hyviä kylpyhetkiä :)

Rated 5 out of 5 stars

olen tilannut sekä niskan venyttimen…

olen tilannut sekä niskan venyttimen että selän venyttimen omaan ja avo vaimon käyttöön ja ollaan oltu molemmat tyytyväisiä. laitteet on tuoneet parannusta molempien ryhtiin ja niska vaivoihin.

May 18, 2026

Reply from Fysiopuoti

Moikka Timo :) Kiva kuulla että olette molemmat löytäneet tuotteemme ja saaneet niistä hyötyä :)

Hyvälaatuiset polvituet sopuhinnalla

Hyvälaatuiset polvituet sopuhinnalla. Etsin nivelrikkoon sopivia polvitukia ja löysin googlesta teidän tuotteet. Ovat oikein hyvät.

May 22, 2026

Reply from Fysiopuoti

Moikka Anja :) Hienoa kuulla että meidän polvituet ovat olleet sinulle avuksi.

Olen tilannut

Olen tilannut eri tuotteita sekä niskavaivoihin että selkävaivoihin. Niskan venyttäjä on ollut tehokkaam tuntuinen ja koen saaneeni siitä apua. Samoin alaselän venytyslauta on ollut hyvä.

April 30, 2026

Reply from Fysiopuoti

Tervehdys :) Kiitos palautteesta. Hienoa kuulla että viavat ovat helpottaneet :)

Nopea ja ystävällinen palvelu

Nopea ja ystävällinen palvelu. Halusin vaihtaa tilaamani tuet pienempään kokoon ja se onnistui nopeasti, sain ensin testiin pienemmän koon ennen kuin piti palauttaa alkuperäinen eli asia meni todella ripeästi ja ilman edestakaista ravaamista Postissa. Hyvää palvelua, kiitos :)

Tilasin toimistotyöhön…

Tilasin toimistotyöhön ergonomiatuotteita ja olen ollut tyytyväinen. Istuintyyny on miellyttävä pitkien päivien aikana ja selkätuki on parantanut istumismukavuutta. Voin suositella.

Rated 5 out of 5 stars

Tilasin vaivaisenluun tuet ja pari…

Tilasin vaivaisenluun tuet ja pari muuta niskalle tarkoitettua tuotetta. Toimitus oli nopea ja tuotteet vaikuttivat ensikokeilun perusteella hyvälaatuisilta. Uskon että näistä on minulle hyötyä. Terveisin Marjut.

Rated 5 out of 5 stars

Olen käyttänyt ostamaani niskan…

Olen käyttänyt ostamaani niskan venytintä useamman kerran viikossa nyt kuukauden ajan ja se on ollut todella hyvä. Nopea apu kun päänsärky alkaa vaivaamaan pitkän työpäivän jälkeen. Voin suositella muillekin jos kärsit niskajumeista ja päänsärystä.

April 9, 2026

Positiivinen kokemus

Olen tilannut tuotteita kahdesti. Molemmilla kerroilla on ollut nopea toimitus ja tuotteet ovat olleet laadukkaita. Selkäjumit helpottaneet huomattavasti!

April 1, 2026

Auttoi niskavaivoihin

Tilasin niskakaaren mainoksen perusteella ja olin yllättynyt todella positiivisesti. Muutamassa päivässä niskavaivat alkoivat vähenemään ja aion ehdottomasti jatkaa käyttöä. Toimitus oli suht nopea, maanantaina tilasin ja torstaina hain Postista. Kiitos teille.

April 14, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Myy ylihinnoiteltuja kiinalaisia…

Myy ylihinnoiteltuja kiinalaisia tuotteita "oman" tuotemerkkinsä alla. Amazon.de samat kiinalaistuotteet paljon halvemmalla.

June 16, 2025

Reply from Fysiopuoti

FX-Fysion tuotteita ei saa Amazon.destä. Tuotteesta on kyllä olemassa saman näköisiä versioita mutta emme voi ottaa kantaa niiden laatuun. Tiedämme että FX-Fysion tuotteet ovat hyvälaatuisia ja hyvistä materiaaleista valmistettuja ja siksi olemme ottaneet ne valikoimaamme. Toivon että annat mahdollisuuden tuotteillemme, uskon että huomaat materiaalieron jos vertailet meidän tuotteita halpisversioihin.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look