Galleri Larsfalk Reviews 18

4.6

Company details

1. Paintings Store

Written by the company

Galleriet har et stort værksted hvor diverse reparationsopgaver samt nyproduktion udføres. På listen over opgaver er reparation af brandskader, glarmester arbejde og rensning af røgskadede samt beskidte malerier. Stort udvalg af plakater, malerier, tryk samt litografier.

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Yderst professionel dygtig og et meget dejligt menneske.

Har fået en hel del (mange) billeder indrammet gennem årene. Har derudover bare stukket hovedet ind ifht godt råd mht billeder og evt. indramning. Vi taler nok 20-25 år. Jeg har ALTID været yderst tilfreds med resultatet af mine køb, sammen med, at Lars er et yderst behageligt glad menneske. Bare altid professionel positiv oplevelse.

August 13, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Altid glad og ovenud tilfreds med Lars…

Altid glad og ovenud tilfreds med Lars arbejde - uanset ønske finder han altid en løsning og komme altid med gode forslag. Han følger med tid og trend og ved ud fra mine til tider sparsomme beskrivelser lige hvad det er jeg snakke om. Mine største og bedste anbefaler hvis man vil have en fagmands arbejde.

August 12, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Galleriet med den bedste service

Jeg har fået indrammet utallige plakater, litografier osv. hos Lars Falk (faktisk helt siden han var hos Bahne). Har altid fået en fin behandling, og han har altid leveret et flot stykke arbejde - og så til en god pris.
Kan kun give Lars mine bedste anbefalinger.

August 11, 2021

Fornøjelse at handle her👍🏻

Jeg har været flere gange hos Lars for at få indrammet forskellige billeder, plakater og litografier. Det har altid været en fornøjelse at komme i butikken, med Lars’ imødekommende, sjove og hjælpsomme væsen. Han ved, hvad han laver, så du går aldrig helt galt i byen med et besøg hos Lars Falk🤩

August 11, 2021

Altid super service

Altid super service, god rådgivning omkring indramning og hjælp til at finde de billeder som netop jeg/du er på udkig efter. Lars og galleriet får begge 5 stjerner af mig.

February 6, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Meget professionelt og enormt god…

Meget professionelt og enormt god service. Jeg skulle have indrammet to plakater og der skete en misforståelse omkring rammen på den ene. Lars tilbød at omgøre rammen på denne uden merpris.

Mange spændende vintage plakater på lager, venlig service og gode priser.

January 27, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Min butik. Et godt sted at handle

Jeg flyttede til Frederikshavn i 1992 og har handlet hos Lars fra dengang og til nu. Der er altid noget spændende man må eje. Udvalget er utroligt og servicen i top. Og man må godt tænke sig om, inden man siger ja/nej.
I 1994 købte jeg et kæmpe billede, det stormede og jeg bugserede billedet ned til min bil(kan i se det for jer?) og det kunne ikke være der(orange Lada), gik tilbage og Lars kom med det, dagen efter. Uden beregning.
Drivhusglas er Lars også leverandør ud i.
Lars, du har et fedt koncept, en skøn butik og en dejlig personlighed.
Jeg kommer igen.

January 26, 2021

🌟🌟🌟🌟🌟 service

Vi var forbi galleriet - da vi var på udkig efter nogle nye billeder til vores nye stue, vi fik en super god og virkelig rar betjening. Er klart en anbefaling hver 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra

November 28, 2020

Take a closer look