See what reviewers are saying
En fantastisk oplevelse fra start til slut. Lydhør for vores tanker og ønsker ved opstartsmøde og få det udført af dejlige og dygtige håndværker. Vi er heltigennem tilfreds med resultatet som vi er... See more
Company details
Written by the company
Gamborg Byg ApS i Viborg gør jeres boligdrømme til virkelighed. Vi har mere end 35 års erfaring med opførelse af arkitekttegnede enfamiliehuse. Det er ordholdenhed og den høje byggekvalitet udført af egne håndværkere vi gennem årene er blevet kendte for. Når I bygger med Gamborg Byg kan i sove trygt om natten
Farvervej 3, 8800, Viborg, Denmark
- gamborgbyg.dk
Gamborg byg er ordentlig og grundig med…
Gamborg byg er ordentlig og grundig med deres huse og ikke mindst kunderne er i centrum fra start til slut.. Gamborg byg har nogle fantastiske murere og tømre og nogle gode samarbejdspartnere.. ville helt sikkert bygge med dem igen..
En fantastisk oplevelse fra start til slut.
En fantastisk oplevelse fra start til slut.
Vi er heltigennem tilfreds med resultatet som vi er kommet frem til.
Solidt firma med gode håndværkere
Vi startede vores proces med Gamborg byg tilbage i marts 2025 efter gode anbefalinger fra andre. Den håndværksmæssige kvalitet er i top og oplever man fejl og mangler undervejs i byggeriet er der ikke en finger at sætte - det fikses med det samme. Det skal de have stor ros for.
Men der mangler alligevel lidt for at 5 stjerner opnås.
Hvis vi tager processen fra start, så gik der lang tid fra første møde til, at arkitekten havde tid til at tegne huset i vores øjne, da de kun tager et hus om ugen med arkitekten, trods at vi vidste præcis, hvad vi ønskede. Samtidig var der afsat tid til er heldags arkitektmøde, hvor arkitekten smuttede efter 3 timer, fordi huset var “færdigt”. Her kunne det have været rart, hvis arkitekten lige var blevet en time efter frokost, så man lige kunne gennemgå det en gang til. Især fordi det nævnes i kontrakten, at han koster 45.000. I vores kontrakt blev der også afsat ALT for lidt til sand og vi fik derfor en ekstra regning på 80.000. En ret stor ekstra regning i vores øjne. Der kunne der have været rart, hvis der var blevet regnet med en realistisk mængde fra start.
Vi havde medbyg i vores kontrakt, hvor vi savnede information og koordinering, her følte vi, at vi blev glemt en smule. Samtidig blev vi også nødt til at tilbagegøre noget af det arbejde vi havde udført, fordi den håndværksmæssige kvalitet ikke var godt nok udført i noget af arbejdet, hvorefter vi fik skæld ud over at opholde os i huset, trods vi skulle afmontere og montere igen for at fejlene fra de andre håndværkere kunne udbedres. Dette kunne klart være håndteret bedre ift. vi skulle udføre en service gratis pga. andre håndværkeres fejl. Til gengæld var det også rigtig godt, at vi havde medbyg, da en del fejl blev undgået, fordi vi nåede at fange dem inden de opstod.
En ting vi også savnede i processen, var at virksomheden godt kunne være lidt mere digital og moderne, når det kommer til både projektering, billeder og underskrift. Vi savnede også, at når man besøgte deres samarbejdspartnere ift. valg af gulve og fliser, at samarbejdspartnerne havde styr på, hvilke der lå inden for entreprisekontrakten, og hvilke hvor der var tillæg. Det var der virkelig ikke styr på. Til gengæld kom der styr på det efter lidt korrespondance frem og tilbage med Gamborg. En anden ting, der er værd at nævne er, at hvis man bygger syd for Århus, så skal man køre til Viborg eller Skive til deres samarbejdspartnere, og det kan kræve mange ture. Her kunne det være ideelt, at der var nogle afdelinger nær Århus/syd for Århus man kunne besøge.
Men hvis vi ser bort fra de små bump på vejen, hvilket der nok er i alle husbyg processer, så kom vi godt i mål og står nu med præcis det hus vi ønskede. Samtidig imødekom de også vores ønske om en senere overtagelse pga. nogle familiære omstændigheder.
Det skal de have ros for.
Drømmehuset blev til virkelighed.
Vi har nu boet i vores nybyggede Gamborg hus siden d. 20.11.25.
Vi startede med byggemøder i januar, hvor vi fortalte om vores ønsker. Der efter var vi til en hel dags møde med Jan og arkitekten og inden dagen var omme var der et færdigt tilbud på vores drømmehus. Og nu har vi det hus vi gerne ville have og er meget glade for et godt byggeri. Vi har har følt os trygge hele vejen igennem og havde vi nogle spørgsmål undervejs blev de hurtigt besvaret. Huset stod færdig til tiden. Kan varmt anbefale Gamborg Byg. Og vil vælge dem igen, hvis vi skal bygge igen.
Jonna og Niels Hansen
Fuld tilfredshed
Som førstegangsbyggere har vi gennem forløbet oplevet faglig vejledning gennem gode dialoger med Gamborg Byg - lige fra opstartsmøde til aflevering af huset. Om det har omhandlet tynde spørgsmål eller bump på vejen, er problemerne blevet håndteret ganske ukompliceret. Byggeriet har været præget af god kvalitet, tæt samarbejde og ordentlighed til fingerspidserne. Vi har haft oplevelsen af at være mødt med ærlighed.
Vi vil til en hver tid anbefale Gamborg Byg til andre nybyggere. For os kunne det ikke have været bedre,
Jes og Pernille
Vi anbefaler Gamborg Byg
Vi anbefaler Gamborg Byg - de har lige leveret vores drømmehus - og vi her super tilfredse
Familien Løhde Engesvang
Kan varmt anbefales!
Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Gamborg Byg. Vi har fået bygget vores drømmehus ligesom vi ønskede det. Fra start til slut har kommunikationen været klar og professionel, og vi har følt os trygge gennem hele processen. Tidsplanen blev overholdt, og kvaliteten af arbejdet lever fuldt ud op til vores forventninger. Vi var endda så heldige at huset blev afleveret før tid. Vi har været meget tilfredse gennem hele forløbet.
En særlig tak skal lyde til Jan og Ole samt alle de dygtige håndværkere ved Gamborg Byg.
Vi siger stor tak for en god oplevelse og et fantastisk smukt hus.
De bedste hilsner
Frank & Mia
Hus på landet - kom med egne tegninger
Jeg mødte op med egne tegninger på Gamborgs kontor - her blev jeg taget imod med god energi, hvor der blev lyttet til mine ideer, ønsker og tanker.
Der blev udarbejdet et tilbud og en dato for et færdigt hus. Aftaler og priser holdt igennem hele byggeprocessen. Huset stod klar til indflytning på den aftale dag.
Stor faglighed blandt håndværkerne lige fra traktorføreren, til mure- og tømrersvendene. Alle var imødekommende og vi havde et fantastisk samarbejde, da jeg selv foretog flere indkøb til huset, havde vi åben og ærlig dialog.
Høj kvalitet på både håndværk og materialer. Jeg kan absolut give Gamborg min allerbedste anbefaling
Skulle jeg bygge igen, vil jeg uden tøven vælge Gamborg Byg 👊🏼👌🏼
Holder, hvad man lover
Ingen smarte sælgere… og tak for det. I stedet fik vi et godt gennemarbejdet tilbud, som holdt. Vi har fået et fantastisk hus og de få ting, der efterfølgende har været, er uden nogen tøven blevet fikset. Så en klar anbefaling herfra. Vi bygger gerne med dem igen.
Vi gik med vores mavefornemmelse da vi…
Vi gik med vores mavefornemmelse da vi skulle bygge vores drømme hus, og det var Gamborg byg ApS, Viborg, der stod øverst på den liste.
Det har vi så absolut ikke fortrudt. Gamborg byg har været en fantastik sparringspartner i hele processen, hvilket har betydet at vi i dag har en drøm af et hus♥️
En plantegning, et materiale valg, som er spot on.
De små fejl/mangler der har været, er straks blevet udbedret.
Ligeledes fik vi et godt tilbud, på sylan imprægnering, igennem Gamborg byg, hvilket vi tog i mod. Og vi kan tydelig se forskel, i regnvejr skyer vores sten vandet og tørrer hurtigere, sammenlignet med vores naboer, som også er nybygget.
Nu har vi så drømmehuset, og har ingen planer om at skal fraflytte, vores Gamborg hus, men skulle vi bygge igen eller skal andre i vores omgangskreds i gang med nybyg eller ombyg, kan vi kun anbefale dem at tage kontakt til Gamborg byg i Viborg.
Af hjertet TAK, Gamborg byg Viborg, for al jeres sparring, jeres dygtige og altid glade medarbejder, og ikke mindst, tak for et fantastik slutresultat👍
Vh Frank og Grete
Fantastisk arbejde fra Gamborg Byg
Vi er utrolig glade for vores nye hus, som Gamborg Byg har bygget. Hele processen var professionelt håndteret fra start til slut, og resultatet overgår vores forventninger. Kvaliteten i håndværket og opmærksomheden på detaljer er helt i top, og designet er både funktionelt og æstetisk.
Kommunikationen med teamet har været problemfri, og projektet blev leveret til tiden – noget, der i sig selv er imponerende. Vi kan varmt anbefale Gamborg Byg til alle, der drømmer om et hjem, hvor kvalitet og service går op i en højere enhed.
Professionelt fra start til slut
Vi har bygget med Gamborg byg 2 gange og fået lavet 1 tilbygning, og har i alle 3 processor været behandlet professionelt og ordentligt.. vi var aldrig i tvivl om hvem vi skulle bygge med anden gang, fordi det bare har været iorden hele vejen igennem. Vigtigst af alt for os, hvis der har været noget, kan man altid få et svar. Små ting som der kan opstå, bliver løst uden tovtrækkeri, det betød meget for os. Det viser de er her for at leverer kvalitet. Kan 100 % anbefales
Vi købte 1 udstillingshus via Gamborg…
Vi købte 1 udstillingshus via Gamborg Byg i 2022 og må sige at det har levet fuldt ud op til vores forventninger , vi har haft en 2 års gennemgang og der var intet der skulle udbedres og syntes de har været proffesionelle hele vejen igennem og de er nemme at få fat i hvis der er opstået spørgsmål til noget, så klart en 5 stjernet anbefaling herfra :-)
Høj håndværksmæssig kvalitet og høj grad af troværdighed/ordenlighed.
Bygger i høj håndværksmæssigt kvalitet og så holder de hvad de lover både hvad angår kvalitet og tidsplan.
Vi har haft ekstern byggerådgiver til at tilse byggeriet og han har haft meget få bemærkninger og det der har været er straks blevet rettet til.
Jan og Kristian har begge været let tilgængelige og er altid vendt hurtigt tilbage når vi har haft spørgsmål eller kommentarer til byggeriet.
På de special løsninger vi har i huset har Jan været en god sparingspartner/medspiller og han er hele tiden kommet med gode inputs.
Vi kan varmt anbefale at bygge med Gamborg og skulle vi bygge igen ville vi helt sikkert tage fat i Jan og Gamborg igen.
Vi byggede hus ved Gamborg byg i 2021
Vi byggede hus ved Gamborg byg i 2021. Vi indhentede tilbud flere steder, men der var ingen tvivl om valget af Gamborg Byg.
Vi var trygge lige fra starten, og fik hjælp til, at alle de ønsker og idéer vi havde, blev flettet ind i det færdige projekt.
Byggeperioden forløb fuldstændig planmæssigt, og de håndværkere der var på opgaven var super professionelle fra start til slut.
Ved både 1. års og 3 års gennemgang, har der kun været meget få og små reklamationer.
Vi kan kun anbefale Gambog Byg, hvis du skal bygge nyt hus nyt.
God kommunikation fra start til slut
God kommunikation fra start til slut, gode håndværkere, der gerne ville udføre et flot stykke arbejde
En perfekt samarbejdspartner
Vi har i 2022 bygget vores drømmehus med GamborgByg. Fra første møde til overleveringen har GamborgByg været en fantastisk samarbejdspartner.
Der er tilknyttet både arkitekt og egne håndværker i processen, hvilket giver en faglig høj kvalitet for slut produktet. GamborgByg tænker hele vejen rundt i processen, også på hvordan huset er påvirket af vind og vejr.
De uforudsete udfordringer der er forbundet med at bygge et nyt hus, har vi også haft. I denne proces har GamborgByg virkelig vist at de ikke blot er en virksomhed der vil bygge et hus, men en samarbejdspartner der har hjulpet os og vist os vejen igennem.
Stor ros til medejer Jan og vores byggeleder Kristian.
Vi kan kun anbefale at bygge med GamborgByg. Vi vil til en hver tid væge GamborgByg hvis vi skal bygge igen.
Vi har bygget med Gamborg
Vi har bygget med Gamborg, og ikke fortrudt en eneste gang.
Lige fra før byggestart og hertil 2 år efter. Bliver der taget hånd om alting.
Ærekære håndværkere med ekstremt stor stolthed i faget.
Skal vi bygge igen! SKAL det være med Gamborg.
Kvalitetsbyggeri
Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Gamborg Byg som har bygget vores drømmehus. Huset er bygget af Gamborg Bygs egne håndværkere og kvaliteten af arbejdet og materialer er helt i top. Processen har været fuldstændig gennemskuelig og der har været god vejledning og service fra start til slut.
Sjusk i tage
Laver sjusk i deres tage. I 2007 byggede mine forældre et hus, gamborg byg stod for det. Huset er fint bygget men vores tag er noget sjusk. i dag er den 15 år gammel og har holdt fint lige indtil igår aftes. Igår opdage jeg vand komme ind oppe omkring vores vinduer vi har i taget, nogen mennesker var idag ude og kigge på det og sagde det var lagt fuldstændigt forkert og noget være sjusk. takket være at det er opdaget hurtigt kan det være redet, men hvis det ikke var opdaget kunne det have gået sådan at vi skulle have revet hele loftet ned og skiftet taget. Nu skal vi til at have lavet det om oppe på taget fordi man ikke kan finde ud af og lægge et skide tag ordentligt. Mit råd er at FÅ LÆRT OG LÆGGE ET TAG ORDENTLIGT.