Company details

1. Electric Vehicle Charging Station
  2. Electronics Company
  3. Electronics Store
  4. GPS Supplier

Information provided by various external sources

Elektrisk installationsmateriel för den svenska och internationella marknaden. Vi marknadsför allt från elprodukter som CEE-don, brytare, dosor, mätarskåp, uttagslådor, norm- och mediakapslingar med hela programmet av te x jordfel- och personskyddsbryt...

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Att helt förlita sig på…

Att helt förlita sig på installationsföetaget när något inte fungerar och ha en pinsamt dålig kundsupport som bara öppet tisdagar mellan klockan 10 och 12 säg en hel del om företaget.

February 3, 2026
Advertisement

Undvik!

Ingen support öht, förutom en klen Ai-bot.

Jag kan inte ens lägga till boxen i deras app för att nyttja smarta tjänster

Helt ointuitivt GUI, få möjligheter att justera i boxen

Rekommenderas ej!!!!

February 15, 2026

Undvika GARO

Har haft Garo laddaren i 18 månader. Den har pajat 2 gånger och har fått info från bolaget att garantin gått ut, i övrigt omöjliga att få kontakt med. Undvik GARO.

June 16, 2025

Köp aldrig Garo laddbox

Köp aldrig Garo laddbox. Katastrofal kundservice. Fick fel på vår box som var knappt 5 år gammal. Inga reservdelar. Kunde inte fixa. Otrevligt bemötande. Totalt ointresserade av att kunna tänka att jag kunde vara en presumtiv kund som skulle kunna köpa en ny box. Med ex.vis ett erbjudande om rabatt då vår box gick sönder så fort. Välj annan leverantör av box.

November 17, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Aldrig har jeg fortrudt et køb så…

Aldrig har jeg fortrudt et køb så meget!
Da vi skiftede til Volvo hybrid plug in, valgte vi at købe ladestander gennem Volvo og fik glb single ladestander.
På trods af nyeste software opdatering er det ofte at den ikke kan registrere at bilen er tilkoblet og lader derfor heller ikke, hvilket er et kæmpe problem, da vi kun lader hjemme.
Ingen hurtig hjælp at hente - telefonen tages sjældent og mail svares heller ikke…

June 15, 2024
Advertisement

Undvik Garo

Jag skulle starkt avråda från att välja Garo, och jag går till och med så långt som att varna för företaget. Vi var en bostadsförening med 30 hushåll där alla hade Garo glb+ installerade. De fungerade bra tills garantitiden på två år löpte ut, då började flera, en efter en att sluta fungera. Trots att vi försökte kontakta Garo och påpeka att det måste vara ett fabriksfel, vägrade de att ta ansvar för problemet, rättare sagt så väntar vi fortfarande på ett slutgiltigt svar efter ca 3 månader. Efter att ha övervägt kostnaden för en tekniker på 5000 kr för att felsöka, har jag nu bestämt att köpa en ny laddbox från en annan tillverkare för samma pris. Min erfarenhet är tyvärr negativ, och jag delar detta baserat på mina egna upplevelser

January 10, 2024
Rated 1 out of 5 stars

GAROs support är under all kritik

I nästan ett halvår har vi försökt få svar från Garo om hur ska få vår laddbox som lagt av under garantitiden att fungera igen. Garo svarar bara "goddag yxskaft" oavsett om man kontaktar dem via telefon eller mail (via deras supportsystem) men rör inte ett finger för att faktiskt försöka lösa problemet. Under tiden har vi vart tvugna att ladda via vanligt eluttag vilket lett till ökade kostnader eftersom det är svårare att styra laddning till tider på dygnet då elpriset är lågt. Datumet angivet är satt ungefär när vi kontaktade GARO första gången, detta är en pågående vad TrustPilot kallar "upplevelse".

May 18, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look