Gartnerbutikken Reviews 99

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig levering. Rigtig god pris, så tog en tur på trustpilot, dog en butik uden en eneste anmeldelse. Hvilket fik mig til liiige at tjekke hele hjemmesiden etc igennem. Alt så fint ud, så t... See more

Rated 4 out of 5 stars

Bestilling og betaling var nem.Forsendelses informationer og "track and trace"findes ikke.Betaling var trukket på konto før det var muligt at spore noget som helst. Jeg taler om 2 døgn efter betalingh... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig levering. Bedste pris på nettet på den aktuelle vare. Køber her gerne igen.

1. Garden
  2. Garden Center
  3. Honey Farm

Written by the company

Hos Gartnerbutikken tilbyder vi et bredt udvalg af produkter til både haveentusiaster og biavlere – uanset om du er nybegynder eller erfaren. Vores sortiment spænder fra praktiske haveredskaber, frø og plantepleje til specialiseret udstyr til biavl, såsom bistader, røgpuster, vokstavler, bidragter og meget mere. Vi har en passion for det grønne liv og for at støtte biodiversiteten. Derfor har vi valgt at kombinere haveprodukter med bi-relateret udstyr – to områder, der i høj grad hænger sammen. Bierne spiller en vigtig rolle i bestøvningen i haven, og med det rette udstyr kan du både dyrke dine egne afgrøder og støtte biernes trivsel. Gartnerbutikken er en dansk webshop, hvor vi prioriterer hurtig levering (1–5 hverdage), personlig kundeservice og produkter, vi selv kan stå inde for. Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon og mail, hvis du har spørgsmål til produkter, bestilling eller brug af udstyret. Vores målsætning er at være din foretrukne leverandør af alt til haven og biavlen – med fokus på kvalitet, tillid og brugervenlighed. Vi håber, du får en god oplevelse hos os – og vi sætter stor pris på din feedback her på Trustpilot.

4.5

God og hurtig service

God og hurtig service

April 6, 2026

Hej Dan,
Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplevede god og hurtig service 🌱

Rated 2 out of 5 stars

Jeg bestilte rullegræs og skrev nogle…

Jeg bestilte rullegræs og skrev nogle spørgsmål. Disse blev ikke besvaret og græsset sendt. Det viser sig derudover ved telefonisk opfølgning, at der er en anbefalet tid til brug af rullegræsset. Det må jeg ærligt erkende er træls at finde ud af på bagkant - hvorfor skriver man ikke dette og hvorfor svarer man ikke på spørgsmål inden ordren afsendes. Det er alligevel mange penge man har investeret.

April 5, 2026

Hej Sara,

Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback.

Vi beklager, hvis du ikke har fået svar på dine spørgsmål inden afsendelse. De spørgsmål, du har skrevet, er noteret i kundebemærkningerne ved bestillingen, som primært bruges til leveringsinformationer – og derfor bliver de desværre ikke altid håndteret som en direkte henvendelse til kundeservice inden afsendelse.

Vi kan godt forstå, at det er frustrerende, især ved et produkt som rullegræs, hvor timing er vigtig. Vi tager din feedback med videre og vil se på, hvordan vi kan gøre dette tydeligere fremover.

Man er altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte inden bestilling, hvis man har spørgsmål – så sikrer vi, at man får den nødvendige vejledning.

Hurtig levering, fin kvalitet

March 31, 2026

Hej Ole,
Tusind tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at både levering og kvalitet levede op til forventningerne 📦

Rated 5 out of 5 stars

Havde svært ved at finde så og prikle…

Havde svært ved at finde så og prikle jord jeg ku få tilsendt i starten af marts, hvor det ikke kostede urealistisk meget i fragt, gartner butikken solgte det og tilbød levering til pakkeshop, som var det jeg ledte efter

March 3, 2026

Hej Steffan,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du fandt det, du søgte, hos os – og at leveringsmuligheden passede til dit behov 🌱

Super hurtig levering

Super hurtig levering.
Bedste pris på nettet på den aktuelle vare.
Køber her gerne igen.

March 31, 2026

Hej Torben,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du både fik hurtig levering og en god pris 🌱
Vi ser frem til at handle med dig igen.

Hurtig levering. Gerne igen 😃

April 1, 2026

Hej Karl-Heinz,
Tusind tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at leveringen var hurtig 📦
Vi glæder os til at handle med dig igen!

Rated 5 out of 5 stars

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter og hurtig levering.
Har handlet med butikken flere gange, har været tilfreds hver gang.

March 17, 2026

Hej Ulrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at handle hos os flere gange! Det betyder meget for os 🌱
Vi er glade for, at du er tilfreds hver gang.

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering

March 1, 2026

Hej Janni,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplevede både god service og hurtig levering 🌱

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, men en meget dyr fragt!

March 2, 2026

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig 📦
Vi forstår samtidig godt din kommentar om fragten. Fragtpriser afhænger desværre af transportørens takster og størrelse/vægt på pakken, men vi arbejder løbende på at holde omkostningerne så lave som muligt.

Super god service

Super god service

March 2, 2026

Hej Dan,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplevede super god service 🌱

Rated 5 out of 5 stars

utrolig hurtig levering, god kvalitet

super service

March 3, 2026

Hej Bernd,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvalitet, service og den hurtige levering 📦

Rated 5 out of 5 stars

Gode produkter og meget hurtig…

Gode produkter og meget hurtig levering.. Det bliver helt sikkert 5 potteplanter herfra🪴🪴🪴🪴🪴

March 1, 2026

Hej Jeko,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering 🌱
De 5 potteplanter betyder meget for os! 🪴

Rated 5 out of 5 stars

Ikke sidste gang jeg handler med…

Ikke sidste gang jeg handler med Gartnerbutikken. Fik lige præcis det jeg havde bestilt og endda super hurtig leveringstid. Stor anbefaling herfra.....

February 23, 2026

Hej Lone,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din store anbefaling 🌱
Det glæder os at høre, at du fik præcis det, du bestilte – og med hurtig levering oveni.
Vi ser frem til at handle med dig igen!

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god kvalitet og hurtig…

Virkelig god kvalitet og hurtig levering. Meget tilfreds

February 13, 2026

Hej Lene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede både hurtig effektuering og kompetent, venlig kontakt 🌱

Take a closer look