See what reviewers are saying
Jeg bestilte i søndags, og pakken blev allerede sendt mandag morgen. Tirsdag lå den på posthuset og ventede på mig. Onsdag ( i dag) har jeg hentet den. Pakken er forsvarligt pakket ind og prisen er t... See more
Nem bestilling og hurtig levering. Fandt hurtigt en sifonflaske der passede til mit behov, via en guide på hjemmesiden. Og til en meget fornuftig pris. Hurtig levering. Super fint i også har nogle e... See more
Company replied
Jeg bestilte helium og balloner den 3. april og kunne allerede hente pakken på posthuset den 5. april. Det var super nemt at bruge, og dejligt de har lavet videoer, hvor de viser hvordan man bruger pr... See more
Company replied
Information provided by various external sources
Gaspatroner.dk sælger Helium, N2O og CO2 patroner til slut brugeren. Hos Gaspatroner.dk får du altid produkter i en god kvalitet, hurtig levering samt råd og vejledning med på vejen!
Stendalvej 8, 8620, Kjellerup, Denmark
- 70 25 22 21
- kontakt@gaspatroner.dk
- gaspatroner.dk
No history of asking for reviews
People also looked at
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde det været mere passende… Det er snart 2 uger siden jeg har bestilt et produkt igennem gaspatroner.dk og har endnu ikke modtaget det. Pengene har de selvfølgelig godt kunne finde ud af at trække. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med dem op til flere gange - men uden held.
Fantastisk service og lynhurtig…
Fantastisk service og lynhurtig levering. Bestilte onsdag og fik leveret torsdag. God og venlig service

Reply from Gaspatroner.dk
Hurtig levering og nemt at bruge
Jeg bestilte helium og balloner den 3. april og kunne allerede hente pakken på posthuset den 5. april. Det var super nemt at bruge, og dejligt de har lavet videoer, hvor de viser hvordan man bruger produtkerne.

Billig og god kvalitet.
Har handlet herinde et par gange nu og alt er som der skal være.
Lækkert kvalitet på ders balloner og god pris for helium ;-)
Tak for nogle vellykkede festdage :D

Reply from Gaspatroner.dk
Nem bestilling og hurtig levering.
Nem bestilling og hurtig levering.
Hurtig levering. Super fint i også har nogle enkelte opskrifter på saucer/mousse til sifonflasker.

Reply from Gaspatroner.dk
Gode priser og lynhurtig levering
Gode priser og lynhurtig levering.
Uundværlig når man skal skumme super meget fløde... host host
Balloner og gas
Nem og overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering.
Korrekte varer.
Anbefales.

Fremragende service 😀😀😀
Fin produkt, hurtig levering og SUPER god service da jeg havde brug for det! 😀

Reply from Gaspatroner.dk
Fantastisk kundeservice og god…
Fantastisk kundeservice og god levering. Bedste anbefalinger herfra.

Reply from Gaspatroner.dk
Hurtig levering og god kundeservice!
Fik pakken hurtigt og smertefrit og mødte rigtig god kundeservice gennem hele processen! Vil anbefale. A+

Reply from Gaspatroner.dk
Mega god service og leveringstiden også…
Mega god service og leveringstiden også i top!
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service. Vil anbefale at handle her
Godt, billigt & hurtigt!
Bestilte 2 sifonflasker og havde en helt igennem uproblematisk købsoplevelse. God kundeservice, da jeg havde nogle tekniske problemer.
Super god service
Super god service, lyn hurtig levering og ingen problemer med kommunikation. Super god oplevelse, helt sikkert ikke sidste gang jeg køber hos Gaspatroner.dk
Fremme dagen efter
De Reklamerer med at 99% af alle ordre er fremme dagen efter og det lader til at passe - Lagde ordren kl 11.51 torsdag og modtog besked fra postnord om at varen var klar i pakkeboksen fredag kl 11.12.

Reply from Gaspatroner.dk
Jeg har været overordentligt tilfreds…
Jeg har været overordentligt tilfreds med at handle med dem. De har en nem og overskuelig hjemmeside, deres priser er der ikke nogen der kan konkurrere med, og forsendelsen var hurtig og problemfri.

Reply from Gaspatroner.dk
Er godt tilfreds med jeres leveringstid…
Er godt tilfreds med jeres leveringstid og med produkterne ( de er dog ikke afprøvet endnu, men det er det rigtige der er i kassen) 😂👍🏻
Jeg fandt jeres hjemmeside for flere måneder siden da vi var i gang med at planlægge konfirmation. Og selvom vi ventede med at bestille var det kun fordi vi havde god tid. Jeg valgte at gemme jeres hjemmeside, fordi jeg VILLE bestille hos jer og ved du hvorfor....? Fordi der var god og vigtig viden på jeres hjemmeside ang. balloner. Jeg kunne måske have fundet det billigere et andet sted, men så er man bare ikke sikker på kvalitet. Og det er jo rigtig vigtigt når man har en stor dag i vente 😊👌🏻 det skal bare virke.
Så tak for vigtig og brugbar viden. Vi glæder os til at se resultatet 😉

God hurtig service
God hurtig service. Fik hvad jeg skulle bruge og det ankom hurtigt. Kan varmt anbefale det

Sifon.
Bestilte patroner til min sifon mandag, hentede dem i pakkeboks tirsdag, i pakken var der en pose gratis balonner med, toppoint herfra.