Ønsker.dk Reviews 8

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

1. Gift Shop

Written by the company

Med Ønsker.dk kan du nemt samle dine ønsker og reservere gaver til dem, du holder af. Du kan dele personlige ønskesedler med venner og familie - hvad enten det er til fødselsdage, jul eller andre særlige begivenheder.

3.4

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Virker rimelig amatør.

Virker rimelig amatør.

Jeg er bange for at de ikke på sigt lever op til det de reklamerer for

Jeg havde accepteret et tilbud.

Efter denne accept kom der yderligere spørgsmål af irrelevant karakter.

Så derfor annullerede vi tilsagn

December 16, 2025

Hej Helge,

Det ligner at din anmeldelse skulle være givet til Gavmild (gavmild.dk) som er et forsikringsselskab.

Vi har desværre lidt forvirring i vores navn/domæne (Gavemild.dk) som er meget lig med Gavmild forsikringsselskabets navn.

Derfor hedder vi i dag bare "Ønsker.dk", men beklager selvfølgelig forvirringen og håber at du får givet din anmeldelse videre til Gavmild.

Skulle du en dag få lyst til at dele din ønskeseddel med familien er du meget velkommen til at oprette den på Ønsker.dk

Advertisement

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice også selv om jeg ikke bliv kunde
10 stjerner til dem🙂🙂

November 3, 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Det ligner dog at den skulle være givet til Gavmild.dk (forsikringsselskabet) :-)

Rated 1 out of 5 stars

Falsk reklame.

Reklamere med at de vil give et tilbud gennem spørgerundersøgelse men blot et påskud for at få de info de skal bruge for at du bliver kunde. Der kommer ikke et tilbud men blot info til de kan kontakte dig med et....

May 9, 2025

Hej Kristian

Det ligner at din anmeldese skulle være givet til Gavmild (gavmild.dk) som er et forsikringsselskab.

Skulle du en dag få lyst til at dele din ønskeseddel med familien er du meget velkommen til at oprette den på Gavemild.dk

Godt tilbud og go service

Godt tilbud og go service

April 10, 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Det ligner dog at den skulle være givet til Gavmild.dk :-)

Martin

Mega god behandling og service

April 3, 2025

Hej Martin

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Super behagelig samtaler plus bedre

Super behagelig samtaler plus bedre, flere og billigere forsikringer

February 26, 2025

Hej Sanne

Gavemild er fremragende!

Jeg er utrolig glad for at benytte mig af Gavemild! Oprettelsen af ønskelister går som en leg. Det er utrolig nemt og intuitivt at bruge.

Jeg synes ikke at ens ønskeseddel føles så meget som en "bestillingsliste" som det ses på andre sites, da man nemt kan ændre layout på ens visning.

Kæmpe anbefaling herfra!

November 21, 2023