Company details

1. Corporate Gift Supplier

Written by the company

Gaveuniverset er en valggaveshop, hvor du med få klik nemt selv bygger netop det gaveudvalg, der passer perfekt til dine kolleger – og anledning. Du vælger det tema, priskategori og kan tage udgangspunkt i vores færdigbyggede shops, hvorfra du lynhurtigt skræddersyr din egen valggaveshop ved at fjerne eller tilføje produkter. Der er noget for enhver smag fra landets førende mærkevareleverandører – lige fra køkkenudstyr, elektronik og interiør til rejseartikler, oplevelser og donationer.

3.4

3-star
2-star
1-star

FANTASTISK

vi har brugt gaveuniverset et par år nu, men i år fungerede det bare endnu bedre. VI havde tæt kontakt til sælgeren, og han klarede alt for os, det var virkelig god service. også super fin opfølgning derefter. Kan varmt anbefales.

December 17, 2023

Alt fungerede helt perfekt i 2023

Alt fungerede helt perfekt i 2023, hvor jeg bestilte 120 gaver
Gode gaver af høj kvalitet, personlig service, opfølgning m.v.
Meget god portal med gode muligheder for at følge med i forhold til gavevalget.
Alle var meget tilfredse, og levering sket i god tid inden jul.
Selvfølgelig var der udfordringer i forhold til modtagelse af gavekode hos nogle p.g.a. spamfiltre m.v. men her havde jeg god mulighed for at samle op, da jeg havde oversigt over gavekoder.

Jeg havde også kun gode oplevelser i 2022, hvor vi brugte gaveuniverset for første gang - efter meget dårlig oplevelse med anden leverandør.
Der var lidt restleverancer på grund af sent bestillingstidspunkt. Men tingene blev løst. Jeg har aldrig haft problemer med at komme i kontakt.
Vi er kunde igen i 2024.

February 20, 2024

Det fungerede bare

Havde jeg læst tidligere anmeldelse, havde jeg nok ikke valgt gaveuniverset til at tilbyde julegaver til vores 130 medarbejdere. Men heldigvis for det, for alt fungerede perfekt. God kommunikation, levering til tiden, fine gaver der kunne vælges. Man kunne følge med i, om alle medarbejdere havde bestilt gave. Håber dette er standarden fremover. Vi var fuldt tilfreds

December 22, 2023

Super god kundeservice

Bestilte julegaver til 100 medarbejdere, og det hele gik som smurt med præcis levering som bekræftet.

December 1, 2023

Rated 1 out of 5 stars

LAD VÆRE MED AT HANDLE MED DEM!

Jeg kan desværre ikke anbefale Gaveuniverset. De sendte ikke gaverne til den aftalte tid, så det var lige før vi ikke nåede at få dem før jul. Desuden blev de ikke sendt som aftalt, så noget af det endte i den forkerte del af landet og vi måtte selv betale ekstra fragt for at få det frem. Vi manglede 2 gaver, som vi stadig ikke har modtaget. Man kan ikke komme i kontakt med dem på telefon eller mail.
Så min anbefaling er: LAD VÆRE MED AT HANDLE MED DEM!

January 9, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Du får ikke det du bestiller

Det var helt igennem en ærgelig oplevelse at benytte gaveuniverset.
Min chef måtte have fat i dem af flere omgang. Første gang fordi der ikke var så mange gavevalg, som lovet.
Dernæst fordi alle gaver ikke blev leveret.
Et par dage efter kom lidt flere gaver, men dags dato d.5/1 mangler vi stadig at få leveret 5 julegaver.

Jeg fik min julegave…. Eller næsten. Bestilte en kurv “Glædelig jul xl uden alkohol” og der manglede rigtig mange ting i kurven… som i RIGTIG mange. Der manglede følgende:

• 1 fl. Le Celebracion. White grape sparkling. Non alcohol
• 1 Stk 95-100g Hasselnøddemix i Hvid Cocoture,
• 1 Stk 95-100g 70% Chokolade mandler i Hvid Cocoture dragébox
• 1 Stk 255g Familiebox I Rød Cocoture Æske
• 1 stk. 50g Sydney, Dob. overt. Rød/Hvid chokolade

Mine kolleger, der havde bestilt gryder med låg, fik gryder UDEN låg.

Mine kolleger, der havde bestilt sengetøj og håndklæder, fik håndklæderne i en anden størrelse end angivet.

Og som før nævn, har nogle af mine kolleger slet ikke modtaget sin gave.

Rated 1 out of 5 stars

Køb kun julegaver her hvis i holder jul i februar

Hos 3F Bygningsarbejderne modtog vi første gang julegaver i onsdags - dog kun til ca. halvdelen af personalet - der blev ringet og rykket og lovet at resten ville blive leveret i dag. Nu har vi fået et nyt læs med gaver - der mangler dog stadig gaver til de sidste medarbejdere....

Jeg er en af dem der har modtaget sin gave - dog ikke det rigtige. Jeg skulle have sengesæt og håndklæder og har fået mindre håndklæder end bestilt - sådan er det for alle mine andre kollegaer der har valgt den gave. Min kollega der havde bestilt en godtekurv har næsten heller ikke fået noget af det der fremgik da vi bestilte. Andre har bestilt ovnfastefade med låg og rivejern - de har fået fade - uden låg og forkerte rivejernsæt.

Og ja så er der stadig en håndfuld der mangler deres gave. Borg & Bigum er ikke til at få fat i, så det er kønt. Vi handler i hvert fald aldrig hos dette firma igen.

DÅRLIGESTE KUNDESERVICE EVER!!!

DÅRLIGESTE KUNDESERVICE EVER!!!

Dette firma er noget af det værste, jeg længe har oplevet. Vi blev bedt om at lukke vores shop allerede midt i november, så vi var sikre på at vores gaver ville blive leveret til tiden. De skulle have været her i uge 50, men her 23/12 mangler vi stadig at modtage størstedelen af gaverne. De svarer ikke mails og tager ikke telefonen. Nu idag den 23/12 har de så valgt at gå på juleferie og er tilbage 2/1. FLOT!!!! Magen til dårlig kundeservice skal man dælme lede længe efter. Vi er spændte på, om vi modtager gaverne nogensinde. Kan man give NUL stjerner, så får de det.
Vi kommer ALDRIG til at benytte dette firma igen!!!

Rated 1 out of 5 stars

Hvad er det det foregår!?!?!?

Vores julegaver skulle leveres i uge 49, syv forskellige steder i landet. Jeg har gentagne gange forsøgt at få fat i Borg og Bigum, og de enkelte gange hvor jeg kommer igennem på telefonen, kan de ikke hjælper, men lover at de vil ringe tilbage. Men jeg hører INTET. Nu er alle vores gaver blevet leveret på gaden i København, uden at vi er blevet informeret. Dette er under al kritik. Jeg har betalt for levering til 7 stedet i landet. Man kan ikke hente sin julegave i København, når man er i Vejle eller Aarhus. Jeg kan stadig på ingen måde komme i kontakt med firmaet - det lader til at de bare ignorerer deres kunder - sjov form for kundeservice. Jeg ser frem til at få en løsning på problemet I DAG.

December 19, 2022

Hold jer væk!

Vi har bestilt julegaver til hele firmaet.
De skulle ankomme den 15/12, men den 16/12 da de fortsat ikke var kommet forsøgte vi mange gange at ringe uden held og skrive mails. Vi kom senere igennem til en som sagde at gaverne ikke var sendt da nogen gaver var i rest ordre. Hun lovede at ringe retur, men det opkald retur kom aldrig. Det havde været fint om de inden leveringsdato havde fortalt at enkelte gaver var i rest og de havde leveret resten af gaverne rettidigt. Nu den 19/12 kan vi fortsat ikke få kontakt til dem efter mange opkald idag.

December 18, 2022

Hold jer væk

Fup firma.
Vi bestilte julegaver med levering til 15DEC. De kom aldrig, og vi skulle heller ikke forvente levering efterfølgende hverdag.

Nu er de ikke til at komme i kontakt med. Kundeservice tager ikke telefonen, og direkte numre er lagt ned.

Red. (22DEC)
Gaverne er nu kommet til alles overraskelse, men vi mangler desværre en god håndfuld. Kundeservice er stadig ikke til at få fat på. Ej heller på den mail de selv oplyser.

Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. Vælg en anden udbyder.

(11JAN)
Der mangler stadig gaver, og de har nu været så frække at sende en faktura på samtlige gaver - også de manglende. De er stadig ikke til at få fat på så fakturaen kan blive rettet.

December 19, 2022

Umulig at samarbejde med

Hold da op for en fuldstændig ikke eksisterende kundeservice

Vi har - som virksomhed - bestilt julegaver til hele firmaet - i to ordre - til levering på to lokationer

Vi var lovet levering i mandags - d. 12.12 - og trods utallige henvendelser pr mail og telefonisk, som ikke bliver besvaret - får vi først i dag en kort besked pr. mail
Jeres gaver til lokation 1 er sendt
Jeres gaver til lokation 2 bliver sendt lige om lidt

Hvad skal vi bruge det til ? Hvornår ankommer gaverne ? De skal deles ud i eftermiddag til vores julearrangementer på begge lokationer .....

Det er dog det mest elendige vi længer har oplevet - hold jer langt væk fra gaveuniverset - de er ikke til at stole på

December 14, 2022

Må desværre give 1 stjerne

Må desværre give 1 stjerne. Vi har tidligere haft gode oplevelser med Borg og Bigum, og troede også denne gang, at der var lignende god service.
Vi manglede 3 julegaver, da vi fik leveret gaver d. 9.12.21
D. 31.1.22 har vi endnu ikke modtaget dem, trods utallige rykker og lovning om, at de snart bliver sendt.
Desuden blev vi lovet gratis fragt. Ved fakturering var der lagt fragt på 1.700 til. Også har, blev der lovet en kreditnota og efterfølgende ny faktura. Det er heller ikke sket!! Super ærgerligt, for produkterne er fine.

January 31, 2022

Kære Ulla

Tusind tak for meget positiv snak på telefon d.d., og for din tålmodighed, om at vi havde fået løst det med din kreditnota. Jeg håber og ser frem til vi kan være behjælpelig en anden gang, med julegaver eller andet.
Du skal altid være velkommen til at kontakte mig på min mail bbr@borgbigum.dk

Birgit
Borg & Bigum

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig en dårlig oplevelse.

Virkelig en dårlig oplevelse.
VI bestilte gaver til vores ansatte på denne side. Blev informeret om, at det var en del af Borg og Bigum, som jeg ellers har hørt godt om.
Undervejs får jeg flere mails om, at nogle af vores medarbejdere ikke har bestilt deres gaver, og vi nærmer os deadline. Det ville jo være fin service, hvis det var tilfældet. MEN alle havde bestilt, og jeg brugte bare unødig tid på at tjekke op på det hver gang.
Varerne var bestilt til at komme torsdag d. 16. dec. De kom ikke, og jeg måtte kontakte firmaet utallige gange på mail og pr tlf, før der var nogen, der gad reagere. Først ugen efter modtog vi vores gaver. ALTSÅ efter vores medarbejdere var gået på juleferie.
Her kom pakkerne så - UDEN den lovede indpakning.
Jeg mailede igen til dem, om dette - men det har de slet ikke gidet svare på.
Virkelig dårlig service hele vejen igennem.

January 11, 2022

Kære Bettina
Vi er meget kede af at høre om din uheldige oplevelse hos os.

Vi vil meget gerne i dialog med dig. Hvis du vil informere om navnet på din virksomhed, ringer jeg dig straks op - alternativt er du velkommen til at tage direkte kontakt til mig på 25 44 44 03.

Jeg håber at høre fra dig.

Aldin, Gaveuniverset

Rated 1 out of 5 stars

Elendigt. Koderne kom aldrig, selvom jeg har betalt.

Betalte for 5 gavekoder til mine medarbejdere den 16.12. Fik aldrig koderne. Var i telefonisk kontakt med firmaet 4-5 gange inden jul. Hver gang lovede de at få styr på situationen og at jeg ville have koderne inden jul. Så gik de på ferie og jeg fik aldrig koderne. Jeg har også skrevet en mail og bedt om mine penge retur. Den har de ikke svaret på og jeg har ikke fået pengene retur. Jeg kunne forstå på den første medarbejder jeg talte med at der havde været problemer med hjemmesiden den dag jeg bestilte. Fair nok, men det undskylder ikke den elendige service jeg har modtaget efterfølgende.

January 6, 2022

Kære Kasper

Jeg er ked af at høre om din ærgerlige oplevelse hos Gaveuniverset.

Jeg ved, at du har været i kontakt med min kollega Aldin, og at I har lavet en aftale omkring tilbagebetaling.

Du ønskes en rigtig god dag.

Kari, Borg & Bigum

Snyd og svindel

De sender ingen log-in, så der er ikke mulighed for at bruge gavekoderne. Det er umuligt at komme igennem på tlf, der er man konstant nr 3 i køen, det samme i chatten og på mail.

December 21, 2021

Kære Christina
Først og fremmest vil jeg starte med at beklage, at vi ikke har været i stand til at svare på din anmeldelse før nu. Gaveuniverset.dk har ikke været tilknyttet vores TP-konto, og det er først kommet i orden nu her.

Når det er sagt, er jeg rigtig ked af, at du har haft en så ærgerlig oplevelse med Gaveuniverset.

Jeg vil meget i dialog med dig - du er velkommen til at ringe til mig direkte på 25 44 44 03. Jeg håber at høre fra dig.

Aldin, Gaveuniverset

Take a closer look