See what reviewers are saying
Company replied
Mooie tas opgestuurd gekregen door Gearglow. Er bleek helaas een productiefout te zijn geweest, waardoor er een scheur was ontstaan in de binnenvoering. Ik heb vervolgens contact opgenomen met... See more
Ik heb in december 25 een loopvestje gekocht. Helaas was hij niet geschikt voor mij en heb ik hem terug gestuurd. Het duurde enige tijd voor de retourzending werd afgehandeld, maar inmiddels is... See more
Company replied
Company details
Written by the company
GearGlow is een webshop gericht op tassen en sportartikelen en verkoopt producten via een eigen webshop en marketplaces als Bol.com.
Contact info
Voorstraat 15, 3241 EE, Middelharnis, Netherlands
- info@gearglow.nl
- gearglow.nl
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kan elders veel goedkoper
Ik heb hier zelf niets besteld, dus het is goed mogelijk dat de service in orde is.
Wel viel mij op dat vergelijkbare producten ook op andere platforms worden aangeboden, vaak tegen aanzienlijk lagere prijzen (soms 2 à 3 keer goedkoper). Dat is als consument voor mij een belangrijke overweging.
Voel je vrij om hier te bestellen — het product zal waarschijnlijk prima zijn — maar het kan de moeite waard zijn om eerst zelf prijzen te vergelijken.
Deze review is gebaseerd op mijn eigen observaties en bedoeld om andere consumenten te helpen een weloverwogen keuze te maken.
Goede service en netjes opgelost
Bij ontvangst van mijn bestelling bleek de waterzak helaas te lekken bij de aansluiting van het slangetje. Dit was natuurlijk even balen, maar na contact met de klantenservice werd er snel en vriendelijk gereageerd. Ze boden direct aan om een vervangende waterzak op te sturen.
De nieuwe waterzak ontvangen en deze werkt perfect, zonder problemen.
Al met al ben ik erg tevreden over hoe dit is opgepakt. Fijn dat het serieus wordt genomen en goed wordt opgelost!
Ik heb een hardloopvast besteld en ben…
Ik heb een hardloopvast besteld en ben er heel blij mee. Goede kwaliteit en snelle levering.
Geweldige service!!!
Mooie tas opgestuurd gekregen door Gearglow.
Ik heb vervolgens contact opgenomen met Gearglow en zij hebben dit op professionele manier opgelost door mij een nieuwe op te sturen.
Al met al heel professioneel opgelost door Gearglow.
snelle levering en erg goede kwaliteit
snelle levering en erg goede kwaliteit. ik had de running vest
Top service!
Top service!! Heel vriendelijk en behulpzaam! Aan mijn bestelling was iets stuk waardoor ik het niet kon gebruiken, ik heb dan ook kosteloos een nieuwe gekregen. De opvolging hier rond was ook super .
Heb je iets nodig ...is deze webshop een grote aanrader .
Heel tevreden van mijn bestelling .
renvest besteld
renvest besteld, ging helaas door fabricage fout kapot na 2 keer gebruik, gearglow heeft mij een nieuwe besteld. super service!
Goed opgelost
Ik heb in december 25 een loopvestje gekocht.
Helaas was hij niet geschikt voor mij en heb ik hem terug gestuurd.
Het duurde enige tijd voor de retourzending werd afgehandeld, maar inmiddels is het naar volle tevredenheid opgelost.

Hardloopvest
Na een paar weken mee getraind en een wedstrijd gelopen moet ik zeggen, beste vestje tot nu toe! Bedankt Nick!! // Even een kleine update, kreeg na bijna 4 weken een vriendelijke mail van Nick waar hij en het bedrijf hun excuses hebben aangeboden en heb mijn hardloopvest binnen de 4 dagen ontvangen. ((Preview: Hardloopvest, om mijn telefoon tijdens het lopen te kunnen gebruiken, al op 12 december bij bol.com besteld en tot vandaag (3 weken later) niks ontvangen)).

Reply from GearGlow
Het bestelde product heb ik niet…
27-01-2025
Na contact met Gear Glow en intern overleg hebben zij besloten het geld terug te storten, wat ik erg op prijs stel. Ik begrijp dat zij afhankelijk zijn van een externe partij voor de levering, wat soms voor vertragingen kan zorgen. Hoewel ik niet over het product zelf kan oordelen, wil ik benadrukken dat Gear Glow het probleem netjes heeft opgelost. Al met al ben ik tevreden over hoe ze de situatie hebben aangepakt.
16-12-2025.Het bestelde product heb ik niet ontvangen. Ik heb zowel per e-mail als via de berichtgeving op de website geprobeerd contact op te nemen, maar tot op heden heb ik geen reactie ontvangen. Volgens PostNL is het pakket als bezorgd gemarkeerd, echter zijn de kerstcadeaus niet bij ons aangekomen.
Er is vooralsnog geen andere mogelijkheid gebleken om contact te leggen. Ik hoop dat er spoedig contact met mij wordt opgenomen. Het is jammer dat ik genoodzaakt ben dit via een review kenbaar te maken.

Product niet ontvangen
14 dec. Een refecterend hardloopvest besteld via d3 site. Geld afgehouden en nog steeds geen bevestigings mail of product ontvangen. Ook meerdere mails verstuurd zonder reactie.

Betrouwbaar
Laatst de “Reflecterend Hardloopvest met Waterdichte Telefoonhouder” besteld als cadeau voor mijn vriend voor kerst. Was iets mis gegaan in de voorraad (wat ik niet door had), en gelijk een nette mail ontvangen dat er iets mis was gegaan. Een kortingscode mogen ontvangen voor de volgende aankoop, echt super blij mee. Echt een top bedrijf die mijn vertrouwen zeker heeft!

Fijne producten, snelle levering
Producten zijn van goede kwaliteit en eigenlijk boven verwachting. De lampjes die ik heb besteld geven ruim voldoende licht en in verschillende standen. En enorm blij met het running vest, zit goed en heeft fijne opbergruimtes.

nieuw hardloopvestje
Ik heb onlangs een nieuw hardloopvestje besteld, kreeg deze helaas kapot binnen gekregen... meteen een mail gestuurd en kreeg paar dagen een reactie daar op en werd vriendelijk geholpen (door Nick). Ik kreeg nadat hij wist wat er kapot was gelijk een nieuw vestje opgestuurd!

Goede service.
Goede service.
Snelle levering.
Enkel het zakje voor grote smartphones blijkt toch niet ruim genoeg te zijn. Een A56 past er niet volledig in.
Voor de rest gemakkelijk te dragen vest.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.