Gellak.dk Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Meget positiv købsoplevelse. Hurtig levering og rigtig gode priser. Var også meget positiv over endelig at kunne finde en ordentlig vandbaseret neglelak i Danmark. Vender helt sikkert tilbage.

Rated 5 out of 5 stars

Gode og holdbare produkter og et bredt udvalg. Jeg har aldrig lavet negle før gellak og produkterne er nemme at arbejde med. Afsender heldigvis flere gange pr uge og hurtig levering. Man er jo utå... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er nybegynder indenfor negle verdenen, og Gellak har været ganske fanatiske med deres kundeservice. De svarer hurtigt på alle spørgsmål og på næsten alle tider i døgnet. Jeg modtog et semidefek... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kvalitetsprodukter men begyndervenlig produkter. Rigtig god service for alle kunder uanset hvem man er. Gode priser der passer til produkterne. Jeg er rigtig glad for gellak.dk, fordi man altid... See more

Company details

1. Beauty Supply Store
  2. Cosmetics Store

Written by the company

Vi sælger alt fra Gellak, Gellack Gel Neglelak (Kært barn, mange navne), Akryl Gele, Reinforce Base Coat & meget mere af yderst høj kvalitet og til skarpe priser. Smarte startsæt med store besparelser fra 799 kr. Samtidig har vi over 230 farver Gel Neglelak farver på lager i vores netbutik. Vi udvider løbende med nye farver og flere produkter under vores eget brand Gellak.dk Vi tilbyder et hav af nail art, nail art værktøjer som f.eks. Dotting tools, svampe og meget mere. Vi har også bionedbrydelig glimmer fra EcoStardust eller eksklusive håndlavede pensler fra Italien. Vi tilbyder også forskellige startsæt, støvsugere, neglelamper m.m. OBS: Vi betjener ikke kunder på vores fysiske adresse, da vi udelukkende er en netbutik.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Jeg modtog en gellak

Jeg modtog en gellak, der var så tyk og fuld af klumper, at den er ubrugelig. Jeg er meget utilfreds!

March 8, 2022

Hejsa :)
Det kan jo ske at et produkt har en fejl. Så det finder vi selvfølgelig en løsning på.

Har også svaret på din besked du har skrevet over Instagram.

Jeg undre mig bare lidt over hvorfor du ikke kontakter os først, så vi kan finde en løsning, fremfor at gå på TrustPilot som det første, også kontakte os bagefter. :)

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. Jeg fik en forkert vare sendt afsted og manglede den oprindelige bestilte vare. Fik svar med det samme, og mine vare bliver sendt næste dag. Det er sgu i orden. Ikke sidste gang jeg handler hos gellak.dk

February 10, 2022

Hej Pauline :)
Jeg er glad for at du reagerede så hurtigt, så vi kunne få sendt den rigtige vare til dig :D Tak for handlen!

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering. Alle bestilte vare var på lager, måtte ikke vente på noget

January 2, 2022

Hej Elna!
Først og fremmest, rigtig godt nytår til dig.
.. Og af hjertet tak for din fine anmeldelse! Det varmer rigtig meget :) :) Tusinde tak!

Rated 5 out of 5 stars

God hjemmeside og let overskueligt at…

God hjemmeside og let overskueligt at finde de varer jeg vil bestille. Har bestilt der flere gange. Tingene kommer rigtig fint pakket ind og hurtigt ! Tak for god service.

November 28, 2021

Hej Kristine!
Af hjertet tak for din flotte anmeldelse. Det varmer rigtig meget! :)

Rigtig skøn Jul til dig og dine <3

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har godt nok skrevet en anmeldelse…

Jeg har godt nok skrevet en anmeldelse engang på denne virksomhed, men jeg føler lidt at jeg skal lige siges et par ord, som fortæller hvorfor at jeg netop handler her.
Jeg havde købt nogle varer hos dem og da de kom var der desværre en bottle som var ødelagt, intet problem, fik bare en ny tilsendt ud beregning. Jeg har aldrig oplevet problemer af nogen som helst art, og ja der kan ske ting under fragt som firma ikke er herre over, men det er måden de håndterer det at jeg er så overrasket over. Så positivt og en god service ♥️ man føler sig virkelig hørt og velkommen her. Anbefalinger og 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra

November 10, 2021

Hej søde Charlotte.
Af hjertet tak for din anmeldelse! Det varmer simpelthen bare så meget! Tusinde tak <3

Super produkt

Super produkt, lækkert design, hurtig levering, kunne godt bruge beskrivelse af konsistens på hjemmesiden (gel tuber, stor forskel på builder og extender) ellers absolut Intet at brokke sig over. Meget tilfreds

August 31, 2021

Hej Nina!
Tusinde tak for din fine anmeldelse og feedback!
Det med konsistenserne på produkterne, kan jeg godt se kan være en god idé at oplyse om, det er bestemt også noget vi vil tage med i vores overvejelser, så det er jeg rigtig glad for at du nævner! :) Mange tak!

god service og produkter

Kvalitetsprodukter men begyndervenlig produkter.
Rigtig god service for alle kunder uanset hvem man er.
Gode priser der passer til produkterne.
Jeg er rigtig glad for gellak.dk, fordi man altid føler sig velkommen og kan altid spørge om hjælp og selvfølgelig for de bedste varer.😍

100/10 stjerner🤩

July 30, 2021

Reply from Gellak.dk

Tusinde tak for din flotte anmeldelse Nivi!
Jeg er rigtig glad for at vi kunne være behjælpelige :) :)

Rigtig skøn dag til dig!

God oplevelse

Fin hjemmeside, stort farveudvalg, hurtig levering. Gellak'en er flot blank og meget holdbar. fem stjerne herfra.

July 18, 2021

Hej Tina!
Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget :)
Rigtig skøn sommer til dig!

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Lækre produkter ❤️

May 19, 2021

Hej Fie!
Mange tak for din fine anmeldelse :D

Super tilfredsstillende service

Er vild med jeres gode og hurtige service,,, Har lige bestilt igen igår, så glæder mig endnu en gang til at nyde oplevelsen af jeres gode produkter

May 13, 2021

Hej Majbritt :)
Tusinde tak! Skulle der være det mindste, må du endelig tage fat i os, så hjælper vi der hvor vi kan :)

Hav en rigtig skøn dag!

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Hurtigt svar på spørgsmål og hurtig modtagelse af pakker. Rigtigt gode produkter. Fantastisk søde, hjælpsomme personer i deres fb gruppe. Gruppen har også rigtigt mange fine how to video.

April 8, 2021

Hej Jenny!
Tusinde tak for din søde anmeldelse :))
Det er altid en skøn fornøjelse at handle med dig, og tak for de fine ord!
Kan du have en rigtig skøn weekend :)

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, Hurtig levering, priser alle kan betale og rigtig god kundeservice☺️ Kan varmt anbefaler gellak.dk til personer der ønsker at lave negle på sig selv☺️☺️☺️☺️☺️

March 27, 2021

Hej Camilla!
Mange mange tak for din finde anmeldelse! Det varmer utrolig meget :) :)
Af hjertet tak!

Rated 5 out of 5 stars

super godt sted at handle - trygt og rart.. gode produkter - flink personale, der altid er klar til at hjælpe.

Jeg vil bare skrive en kort, men god anmeldelse. Jeg er meget tilfreds. De er så søde, og hjælpsomme. Jeg havde en lak, som der var læst forkert på - jeg skrev en besked omkring det. Den rigtige farve kom allerede dagen efter, og den forkerte farve som ved et uheld var røget afsted til mig, kunne jeg blot beholde - der var endda en dejlig håndkrem/neglekrem med, så søde og flot af gellak.dk. og bolsjer... utrolige søde og altid hjælpsomme. Et trygt og rart sted at shoppe... håndkremen kan varmt anbefales -har en dejlig mild duft. Deres lakker er af god kvalitet og dækkende og gode str. jeg ville gerne give 6 stjerner - så de kommer her, smiler...

March 25, 2021

Hej Charlotte :)
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at vi fik fundet en hurtig løsning på den lille svipser. Mange gange tak for de rosende ord :)

Rated 5 out of 5 stars

Tryghed når det er bedst !

Tryghed når det er bedst !

For et lille års tid siden faldt jeg over gellak.dk. Et bekendtskab som jeg jeg er taknemmelighed for, på alle planer, når jeg dels kigger på mine negle men også i forhold til mine oplevelser af deres produkter, service, kommunikation mv. ❤️

Jeg har i dét sidste år, oplevet følgende :

De bedste produkter
En nem og overskuelig hjemmeside
Gode tilbud/rabatter/månedens deal/restsalg
Lytter til kunderne ifh potentielle nye produkter
Bolscher bliver sendt med pakke ( uden omkostninger, men kun fordi de er glade for netop dig som kunde )
En sublim kundeservice - hvor man som kunde føler sig helt i centrum og hvor det er opleves at der gøres meget ekstra.
Der svares ALTID på henvendelser
En søster-side på Facebook med gode råd, videoer, guidens, inspiration, mv, som altid er i en kærlig tone, og hvor man føler sig tryg i at lave opslag.

Tryghed må være kordeordet for Gellak.dk.
- tryghed i at produkterne altid lever op til ens forventninger
- Tryghed i en sikker og hurtig handel og god kundeservice
- Tryghed i at der altid er en hjælpende hånd ( tænker især på nybegyndere )
- Tryghed i at lave opslag på Facebook, som altid bliver besvaret respektfuldt og kærligt

Så ønsker du kun de bedste produkter og den bedste service, så kan du føle dig tryg ved at handle hos Gellak.dk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mange hilsner en trofast kunde ❤️

March 5, 2021

Kære "Kunde" ❤️

Af hjertet tusinde tak for din flotte anmeldelse.
Det var simpelthen en fornøjelse at sidde og læse den i fredags, det varmede utrolig meget.

Jeg er lidt tom for ord, da det er så overvældende... Mange mange tak!

ANBEFALES!

Hos gellak.dk får du en VANVITTIG god service og de lækreste produkter.
De svarer super hurtigt, trods jeg skrev til dem kl 23:00 om aften!
Jeg har ikke tænkt mig at købe mine produkter et andet sted end hos dem, kvaliteten og holdbarheden er i top! Og så er udvalget stort, samt hjemmesiden er så nem at finde rundt i.

Det er ikke sidste gang jeg benytter mig af deres hjemmeside!

March 3, 2021

Reply from Gellak.dk

Tusinde tak for den flotte anmeldelse Sasja!
Det varmer så meget... :D Mange mange mange mange tak!!

Meget tilfreds

Super service, hurtig levering og produkter i høj kvalitet som selv en nybegynder kan finde ud af at bruge

March 3, 2021

Hej Anne Sofie :)
Tusinde tak for din anmeldelse! :D Det varmer rigtig meget!

Gellak.dk

Take a closer look