Gemmas.se Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Varning för Gemmas! De scammar och lurar kunder! Skickar aldrig ut några varor utan de lyckas alltid "komma bort" i posten. Har fått betala närmare 600kr på en produkt som aldrig levererades. Är... See more

Rated 1 out of 5 stars

Snabb leverans! Men väääldigt plastiga produkter. Köpte två barnspel som inte på några sätt motsvarade mina förväntningar. Väldigt smått och ser smutstigt och billigt ut! Köpte även ett dinosaurieägg... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Köpte ljusslingor som lyste i 10timmar. Multiljusslingor lyser nu röd och ena är trasig. Accepterar inte reklamation utan man får skicka varor till de först och sedan bedömer de. Saker är av lågt k... See more

Company details

1. Gift Shop

Information provided by various external sources

Hos Gemmas.se hittar du roliga prylar, smarta saker och spännande barnleksaker för alla tillfällen. I vårt sortiment finns produkterna som gör din vardag enklare och roligare.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Varning för Gemmas

Har fått betala närmare 600kr på en produkt som aldrig levererades. Är i kontakt med klarna för att ta bort klarna som en betalningsmetod så inte fler blir lurade.

En person som utger sig för att vara någon Flamur Shaqiri svarar på mailen när man försöker maila glamma. Ingen vara har mottagits och de har dragit över 600kr på en order som gjordes i Februari.

Varning beställ inte från denna sida!

July 24, 2023

Ingenting levereras

Jag beställde en typ av grensåg, AlohaCutter. Beställningen gjordes i början av april och skulle ta ca 4 veckor att leverera. Jag har fortfarande inte fått varan. Det har gått ca 12 veckor sedan min beställning. Jag har mailat företaget flera gånger utan att få något svar.

June 18, 2023

Köpte ljusslingor som lyste i 10timmar

Saker är av lågt kinesiskt kvalité.
Köp inte från dem, ni blir lurade på pengar.

June 22, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Tog cirka 4 veckor från beställning och…

Tog cirka 4 veckor från beställning och ingen information kring varför paketet var försenat. När det till sist kom fram var paketet väldigt knöligt. Jag köpte en produkt som jag fick känslan av var en förpackning som tidigare öppnats (en retur?).

June 28, 2019

Hej Cecilia

Tack snälla för att du tog dig tiden att berätta om din upplevelse av din leveransen. Jag har försökt att lokalisera din beställning för at få direkt kontakt med dig men eftersom att du inte har angett något ordernummer till ditt omdöme kan jag inte hitta dina kontaktuppgifter. Jag ber dig att kontakta vår kundservice på info@gemmas.se eller 073-817 04 54 så att vi kan lösa situationen på bästa sätt.

Generellt så skickar vi samtliga beställningar från vårt lager samma dag (om beställningen görs innan kl 14:00) alternativt nästkommande vardag. En normal leveranstid ligger sedan runt ca 2-5 dagar räknat från att beställningen lämnar vårt lager. I leveransbekräftelsen som skickas ut per mail när paketet lämnar vårt lager informerar vi om både paketets kollinummer men även att om du inte hör något från från PostNord efter 5 arbetsdagar ska du kontakta vår kundservice för assistans.

Har inte fått det än

Har inte fått det än. Skickades från Danmark 7/6...

Hej

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Jag har kollat närmare på din beställning och tyvärr visar det sig att PostNord har tappat bort ditt paket under leveransen. Vi kommer att kontakta dig via mail för att reda ut situationen.
----------
Uppdatering av ärendet - efter kontakt med Fredrik skickas ett nytt paket ut till honom.

Rated 1 out of 5 stars

Ett missförstånd... ändra texten!

Jag trodde det stod 4 för 180:- och beställde då 2 paket med 4/paket men ack det var visst fel. Ganska irriterad.

Hej April

Tack för att du tog dig tiden att lämna omdöme.

Jag beklagar att det har uppstått missförstånd i samband med din beställning. Jag har kunnat lokalisera din beställning utifrån ditt namn. Det som har hänt är att du har köpt 2 st. myggnät för 49 kronor styck vilket ger en totalsumma på 98 kronor (exklusive frakt). Det stämmer att om man köper 4 st. myggnät kostar de totalt 180 kronor (exklusive frakt).

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans och bra service.

Hej Khan

Tack snälla för ditt fina omdöme. Vi är glada och tacksamma för att du uppskattar vår service.

Hej Jana Fokina

Tack snälla för att du lämnat ett omdöme. Härligt att läsa om den snabba leveransen.

Rated 4 out of 5 stars

Fick hjälp med en gång

Fick hjälp med en gång, paketet kom nästa dag😄🌹

June 12, 2019

Hej Branka

Tack snälla för ditt fina omdöme och vi är glada att du uppskattar vår service samt att leveransen motsvarade förväntningarna.

Det bästa köpet!!

Det bästa köpet!!! Leverans redan dagen efter. Supernöjd!!! Kommer att beställa igen!!!

June 9, 2019

Hej Eftyhia

Tack snälla för ditt fina omdöme. Vi är glada och tacksamma för att du uppskattade vår service samt att du är så nöjd med ditt köp. Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden.

Riktigt dåligt

Ja, för jag har inte fått några varor som beställdes 23 maj

Hej Cecilia

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme om den saknade leveransen från oss. Tack vare att du angav ditt ordernummer kunde jag lokalisera din beställning och sedan få direktkontakt med dig.

Som det framgick av vårt telefonsamtal ankom ditt paket till ditt närmsta Postombud den 29/5 och ligger fortfarande där och väntar på dig. Av någon anledning hade du inte fått någon sms-avisering och det beklagar jag verkligen.

Upplever du problem med leveransen eller har andra frågor så kan du även få hjälp direkt genom att kontakta oss på info@gemmas.se eller via telefon på 073-817 04 54

Snabba och serviceminded

Supersnabb leverans och mycket serviceminded kundtjänst! Kan rekommendera Gemmas.se

Hej Maria

Tack snälla för ditt fina omdöme och jag har sett till att vårt team på kundtjänst har fått tagit del av din positiva feedback.

Rated 3 out of 5 stars

Än så länge inga kryp

Än så länge inga kryp. Så den gör det den ska :)

Hej Emma

Tack snälla för ditt omdömde. Vad härligt att höra att krypen håller sig på avstånd och att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss.

Rated 4 out of 5 stars

Lika nöjd som förra gången.

Hej Josefine

Tack snälla för ditt omdöme och vad roligt att höra att du är nöjd med vår service.

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans inget att klaga på när…

Snabb leverans inget att klaga på när det gäller produkten. Billigt

May 28, 2019

Hej Cathrine

Tack snälla för ditt fina omdöme. Vad härligt att höra att produkterna motsvarade dina förväntningar och att leveransen gick snabbt och smidigt.

Rated 2 out of 5 stars

Dålig kvalitet!!!

Dålig kvalitet på samtliga av leksakerna jag köpte till 3åringen. Många av sakerna gick sönder redan vid första användningen. Snabb leverans vilket var ett plus och anledningen till att det ändå blev 2 stjärnor.

May 28, 2019

Hej Linnéa

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Jag skulle väldigt gärna komma i kontakt med dig för att reda ut vad som har hänt men tyvärr kan jag inte lokalisera dig på enbart ditt förnamn. Du får väldigt gärna kontakta oss på info@gemmas.se så vi kan reda ut situationen, för snabbaste hantering ange alltid ordernummer i mailet.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look