Geografisk Have Reviews

TrustScore 2 out of 5

Company details

1. Botanical Garden

Written by the company

Geografisk Have er en botanisk oase, hvor du kan tage på en sanselig rejse gennem klodens planteverdener – uden at forlade Danmark! Her er træer, buske og urter nøje plantet efter deres geografiske oprindelse, så du kan vandre fra Japan til Nordamerika og videre til Kina og Europa. Haven blev grundlagt af den planteelskende pioner Aksel Olsen, som i 1918 købte jorden og begyndte at eksperimentere med eksotiske planter fra hele verden. Ud af mere end 6000 testede arter trives omkring 2000 stadig i dag – en levende arv og et botanik-paradis midt i Kolding. Ud over de geografiske afdelinger kan du gå på opdagelse i stemningsfulde temahaver, besøge det frodige Væksthus, eller lade børnene boltre sig på legepladserne. Gå ikke glip af den hyggelige dyrefold, hvor både børn og voksne kan hilse på klappegeder, høns og kaniner.

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

I burde skamme jer over hvor til grin…

I burde skamme jer over hvor til grin er i som kommune! I har de værste medarbejder der findes, istedet for at hjælpe mennesker så giver i folk angst og depression. Jeg har aldrig i mit liv oplevet medarbejder som er så ubeskrivelige dårlige på alt inom deres arbejde. Skam jer i er de værste, i er de mennesker som ikke kunne komme videre i livet men endte med at arbejde som fuldtids taber!

April 10, 2026

Forum Kolding scammer

Jeg betalte med mobile pay i Forum Kolding Bramdrupdam og den gjorde ikke noget så prøvet igen og den trak 15 kr mere! Min ven prøvede maskinen ved siden af og den gav ham ingen ting og spiste hans penge!

November 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Få styr på jeres elendige personale!!

Få styr på jeres elendige personale!!
Ringer til folkeregistret for hjælp med at flytte adressen da deres system ikke virker.
Bliver mødt at modbydelig dame i telefonen som som taler meget aggressivt og nægter at hjælpe mig trods deres system ikke virker og hun evner ikke at hjælpe mig med den digitale flytning og siger jeg skal ringe til den kommune jeg flytter til.
Den ny kommune hjælper hurtigt og forklare mig venligt hvordan det digitale system fungere, jeg forklare Koldings kommunes manglende hjælp og behandling og hun var så chokeret at hun undskyldte på Kolding kommunes manglende hjælp og behandling.
Systemet er så dårligt sat op at ingen borgere kan selv gennemskue hvordan man skifter adresse, for man kan ikke selv indtaste det, man skal finde adresse og kommune på en liste som ikke har alle adresser og byer.
Den meget sure dame ved Kolding kommune kunne ikke engang forklare mig at jeg skal skifte adressen i den kommune jeg flytter til og ikke i den jeg bor i.
HVEM KAN LIGE VIDE DET PÅ FORHÅND!
Godt vi flytter fra Kolding.
Der intet der fungere i denne forfærdelige by. Hverken kommune, politi eller de elendige skoler
FLYT ALDRIG TIL KOLDING

November 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Pinligt Kolding by (kommune)

Kolding by (kommune) det er pinligt, at en top-5 seværdighed som Geografisk Have tilbyder, vores ellers dejlige bys turister, så elendig og pinlig en oplevelse, som man ovenikøbet er så fræk at tage entre for, gratis offentlige parker rundt omkring i landet fremstår faktisk i bedre forfatning end vores sølle betalingshave i Kolding, gangarealer flyder med kviste og blade efter vinterens hærgen, buske og træer står med døde grene, græsarealerne er nærmest kun ukrudt som bliver klippet af en robotklipper, cafeen (læs reception) er en skændsel, tænk at man ikke magter at tilbyde havens gæster bedre faciliteter, når disse trænger til en lille pause, haven er misligholdt uden nogen former for hygge, lidt tilplantede højbede og krukker med årstidens blomster ville gøre underværker.
DET ER EN OMMER Kolding☹️

May 23, 2023

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Dyr entre.
Selve haven var en rigtig dårlig rundtur, der var mere ukrudt end planter der skulle nærstuderes, skilte på de enkelte planter var svære at læse, da flere af dem var dækket at ukrudt, samt stod langt inde i beplantningen. Bænke rundt i parken var dækket af alger og fugleklatter..

May 13, 2023

Skuffede børn

Skuffede børn, samt forældre - vi læste hjemme fra på hjemmesiden hvad der kunne vente os. Blandt andet ville vi kunne forvente at møde kaniner, og heste som man kunne få en ride tur på. Vi synes prisen var lige i overkanten, men i og med vi kunne give vores to piger en oplevelse med en ridetur betalte vi gerne prisen. Da vi kommer starter vi med at besøge toiletterne ved indgangen, som var virkelig ildelugtende. Lugten af gammelt urin 🤢.. Vi leder og leder. Men kaninerne finder vi aldrig og hestene så bestemt ikke ud til at være rideklar. Da vi står i den anden ende af haven vælger jeg og ringe for at høre dem ad, ift ridetur. Men tlf bliver ikke taget, trods næsten ingen mennesker. Vi går mod kiosken hvor jeg spørger pigen bag kassen ift ridetur. Hun anede intet om det, hvortil jeg måtte vise hende hvad der stod på hjemmesiden. Hun lovede at slette det med det samme, hvilket jeg også kan se hun har gjort. Men alt i alt en meget kedelig oplevelse. Vi kommer ikke igen …

July 23, 2022

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse.
Måtte betale en formue for at komme ind og så viser det sig at billet pigen ikke nævner at hele botanisk have/drivhuset er lukket af pga privat event. Det var det vi ligesom kom for og det bliver ikke nævnt da vi køber meget dyr billet. Området med dyr var næsten tomt bortset fra et par høns. Geder var heller ikke til at se, de var lukket inden og kunne ikke klappe dem så meget skuffet barn.
Klatre legeplads ved jungle stien var faldefærdig og over-begroet af ukrudt så kunne ikke bruges.
Svinderi at skulle betale så meget for så lidt.!
Sidste gang vi kommer der.

September 16, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Dejlig stor park med masser af…

Dejlig stor park med masser af muligheder for både børn og voksne. Mange borde og bænke og velholdte områder. Der er ligeledes stisystemer gennem bambus, hvor børn kan fornøje sig. Sød og serviceminded personale. Kommer gerne på besøg igen.

May 17, 2019
Rated 3 out of 5 stars

Geografisk Have

Stort haveanlæg med gode parkeringsforhold. Synes dog, at indgangsbilletten er i overkanten. Der er mange flotte gamle træer og andre spændende planter, men haven virker også lidt forkommen og kunne - efter min mening - godt være bedre vedligeholdt. Der er mange bænke i parken, så man kan tage et hvil. Dejligt! Den lille afdeling med fugle, aber, heste og geder giver desværre ikke indtryk af, at dyrene har de bedst mulige forhold.
Det er ikke en have, jeg har lyst til at besøge igen foreløbigt.

July 15, 2017

Take a closer look