Gereedschap-expert.nl Reviews 5

2.5

Company details

1. Tool Store

Written by the company

Hier bij Gereedschap Expert draait alles om beoordelingen van gereedschap en huishoud machines. Wij zijn een team van experts die u willen helpen om het beste product te vinden dat bij jouw situatie past. Er zijn zoveel verschillende gereedschap aanbieders en voor elke gereedschap categorie zijn er tientallen verschillende producten beschikbaar. Al snel zie je door de bomen het bos niet meer en kan het moeilijk zijn om de goede producten van de slechte te onderscheiden. Wij zijn hier om te voorkomen dat dit gebeurt en maken het koopproces een stuk sneller voor je!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

nooit bij bestellen!!!

nooit bij bestellen!!!

Betaald in december 2025 en nog steeds geen levering nog antwoord ik heb klacht ingediend bij de politie en via mijn advocaat

December 27, 2025
Advertisement

Goed advies robotstofzuiger

Normaal schrijf ik eigenlijk geen reviews, maar voor deze positieve ervaring maak ik een uitzondering! Ik was op zoek naar een robotstofzuiger en merkte al snel dat op veel advies websites de focus ligt op de duurste modellen en de teksten zijn ook nog eens slecht geschreven. Erg onafhankelijk lijkt dat allemaal niet… Bij gereedschap-expert had ik dat gevoel totaal niet, en heb veel gehad aan de onderzochte robotstofzuigers in verschillende prijsklasses. Een aanrader!

July 30, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Top informatie en value for money!

Onlangs op zoek geweest naar een goede afkortzaag. Naar de bouwmarkt gegaan, maar kreeg niet het advies waar ik naar op zoek was. Via Gereedschap-expert werd ik goed geïnformeerd en kwam ik snel tot een goede en voordelige keuze. Zeker een aanrader!

September 29, 2022

Eindelijk goed onderzoek doen

In bouwwinkels overzie ik vaak het overzicht niet meer en zijn er veel te veel impulsen. Door de overzichtelijke site gereedschap-expert.nl kan ik rustig de tijd nemen om nou eens echt te onderzoeken wat ik nodig heb. Duidelijk omschreven en helder onderzoek, dankjewel Hendrik voor het nemen van de tijd om al deze onderzoeken te doen!

September 29, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Was op zoek naar een bouwdroger vanwege…

Was op zoek naar een bouwdroger vanwege vocht in mijn kelder. Gereedschap-expert biedt een heldere productomschrijving/advies met de belangrijkste voors en tegens, en het was voor mij snel duidelijk dat ik de Güde GBT 50 nodig zou hebben. Blij met mijn aankoop dankzij top advies van deze site.

September 22, 2022
Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look