Gettranslation Reviews 5

4.1

Company details

1. Translator

Written by the company

Pomagamy naszym klientom wchodzić na nowe rynki światowe poprzez tworzenie więzi z odbiorcami i oferowanie najlepszych doświadczeń konsumenckich – w każdym języku.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Współpraca z Gettranslation to czysta…

Współpraca z Gettranslation to czysta przyjemność! Profesjonalizm, terminowość i najwyższa jakość tłumaczeń to cechy, które wyróżniają tę firmę. Ich zespół doskonale radzi sobie zarówno z tłumaczeniami ogólnymi, jak i specjalistycznymi, a obsługa klienta jest na najwyższym poziomie.

Doceniam również ich elastyczność oraz możliwość pracy z różnymi narzędziami CAT, co znacząco ułatwia zarządzanie projektami. Wszystkie zlecenia były realizowane rzetelnie i zgodnie z ustalonymi terminami.

Z pełnym przekonaniem polecam Gettranslation każdemu, kto szuka niezawodnego partnera w zakresie tłumaczeń!

February 10, 2025

Droga Hanno,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią.

Cieszymy się, że jesteś zadowolony z efektywności i jakości naszych usług oraz zespołu.

Mamy nadzieję, że wkrótce spotkamy się przy Twoich przyszłych projektach tłumaczeniowych.

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Z usług Gettranslation skorzystałam po…

Z usług Gettranslation skorzystałam po raz pierwszy i jestem pod wrażeniem! Tłumaczenie, które zamówiłam, było nie tylko szybkie, ale również wyjątkowo precyzyjne. Zespół był bardzo profesjonalny, a komunikacja z nimi przebiegła bezproblemowo.

Co ważne, tłumacze zadbali o wszystkie szczegóły i upewnili się, że tekst jest odpowiedni zarówno pod względem językowym, jak i kulturowym. Czas realizacji był zgodny z umową, a ceny bardzo konkurencyjne w porównaniu do innych firm.

Zdecydowanie będę korzystać z ich usług ponownie i polecam Gettranslation każdemu, kto potrzebuje rzetelnego i profesjonalnego tłumaczenia!

February 4, 2025

Droga Maryo,

Gorąco polecam! Wyjątkowa obsługa od Gettranslation

Niedawno skorzystałem z usług Gettranslation przy projekcie tłumaczeniowym i nie mogłem być bardziej zadowolony z doświadczenia! Od pierwszego zapytania aż po finalną dostawę, ich zespół był profesjonalny, skuteczny i niezwykle responsywny. Jakość tłumaczeń była najwyższa, a firma zadbała o to, aby wszystko było kulturowo poprawne i odpowiednie do kontekstu, co jest kluczowe w przypadku usług tłumaczeniowych.

Czas realizacji był szybszy, niż się spodziewałem, a ceny konkurencyjne, przy jednoczesnym zachowaniu wysokiej jakości. Obsługa klienta była doskonała — na bieżąco informowali mnie o postępach i byli bardzo elastyczni w kwestii wprowadzania zmian, które potrzebowałem.

Gorąco polecam Gettranslation każdemu, kto szuka niezawodnych, wysokiej jakości usług tłumaczeniowych. Niezależnie od tego, czy chodzi o sprawy biznesowe, prywatne, czy prawne — przekroczą Państwa oczekiwania. Na pewno skorzystam z ich usług ponownie w przyszłości!

January 16, 2025

Drogi Konstantinie,

Rated 5 out of 5 stars

Korzystałam z usług Gettranslation i…

Korzystałam z usług Gettranslation i jestem bardzo zadowolona z całego procesu. Tłumaczenie, które zleciłam, było wykonane profesjonalnie i na czas. Zespół był bardzo pomocny i zawsze odpowiadał na moje pytania. Czułam się zaopiekowana i pewna, że moje zlecenie jest w dobrych rękach.

Jakość tłumaczenia była na najwyższym poziomie, wszystko było dokładne i odpowiednio dopasowane do kontekstu. Ponadto, ceny były bardzo przystępne, biorąc pod uwagę wysoką jakość świadczonych usług. Czas realizacji był szybki, a komunikacja – bezproblemowa.

Na pewno skorzystam z ich usług ponownie i z czystym sumieniem mogę polecić Gettranslation każdemu, kto szuka rzetelnej i profesjonalnej firmy tłumaczeniowej!

February 6, 2025

Droga Alino,

Rated 5 out of 5 stars

Moja współpraca z biurem tłumaczeń…

Moja współpraca z biurem tłumaczeń Gettranslation była bardzo pozytywnym doświadczeniem. Potrzebowałem tłumaczenia dokumentów prawnych, a zespół Gettranslation zrealizował zlecenie szybko i rzetelnie.

Komunikacja była na najwyższym poziomie – zawsze mogłem liczyć na szybkie odpowiedzi na moje pytania, a także na fachowe doradztwo. Tłumacze wykazali się nie tylko doskonałą znajomością języka, ale także zrozumieniem specyfiki branży.

Co więcej, cennik usług był konkurencyjny, a jakość tłumaczenia przewyższała moje oczekiwania. Z przyjemnością będę korzystać z usług Gettranslation w przyszłości i mogę z czystym sumieniem polecić tę firmę innym.

Dziękuję za profesjonalizm i wsparcie!

November 27, 2024

Drogi Uladzislau,

Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look