See what reviewers are saying
Dit is nu is echt een aanrader voor te bestellen als je en mail stuurt antwoorden ze onmiddellijk en als je iets retour stuurt krijg je direct u centen terug dus ze verdient en en 5 🌟
Company details
Written by the company
Over mij – GisleyFashion.com In 2020 begon ik, 16 jaar oud, met mijn bedrijf vanuit mijn slaapkamer. Inmiddels, vijf jaar later, run ik Gisley Fashion vanuit een gezellig pand waar je altijd welkom bent om langs te komen! De naam GisleyFashion komt van mijn eigen naam, Gisley. Ik ben ontzettend dankbaar dat zoveel volgers mijn smaak en zorgvuldig samengestelde collectie waarderen en onze items bestellen. Alles in mijn collectie is met liefde samengesteld, speciaal voor jullie! Op TikTok heb ik inmiddels 40.000 volgers. Iedere maandag en woensdag aan het einde van de middag/avond ga ik live om nieuwe items te laten zien en vragen te beantwoorden. Er komen nog bijzondere projecten aan, dus volg mij om niets te missen!
Contact info
Pieter Zeemanweg 146, 3316 GZ, Dordrecht, Netherlands
- info@gisleyfashion.com
- gisleyfashion.com
Super ervaring gehad
Super ervaring gehad! Ik had meerdere broeken besteld waaronder 1 broek maar in 2dezelfde maten. Ik kreeg een lief berichtje om te vragen of het klopte dat ik een broek 2x had besteld. Zodat ik geen retourkosten hoefde te betalen als dit een foutje was geweest.. Echt super lief dat er hier rekening mee wordt gehouden! Dankjewel voor de service🫶🏼
Heel netjes verpakt en goed in de lives…
Heel netjes verpakt en goed in de lives laten zien heel leuk topje binnen gekregen
Goede snelle levering
Dit is nu is echt een aanrader voor te…
Hele leuke kleding mooie kwaliteit
Hele leuke kleding mooie kwaliteit, alleen echt een drama met retouneren er staat nergens duidelijk hoe je het moet retourneren uiteindelijk in een live gevraagd, daar zei ze dat ik gewoon nr een dhl punt moest gaan en het daar goed zou komen. Dat heb ik gedaan en moest vervolgens 6 euro betalen om het te retourneren. Dus als je zeker weet dat het past is het een aanrader :)
Tevreden!😍
Echt hele leuke kleren hier besteld zo…
Echt hele leuke kleren hier besteld zo blij mee .
mooie kleding en van kwaliteit
Gisley is aardig, laat items zien op tiktok, kwaliteit is goed, truien zijn erg mooi, genoeg keuze.
Snelle verzending
Zeer snelle verzending
Hele lieve meid
Zeer snelle verzending hele trendy kledij met hele leuke details... En hele leuke accessoires
Snel Verzonden en retour snel verwerkt.
super ervaring!
het is altijd zo leuk ingepakt. gisley doet zo haar best om iedereen blij te maken. echt een topper! de items zitten altijd heerlijk en stelt me nooit te leur 🥹
Superleuke shop met een vriendelijke…
Superleuke shop met een vriendelijke eigenaresse. Ze heeft een assortiment dat anders is dan alle andere webshops. Heb al een paar keer hele mooie items besteld. Ze zijn van goede kwaliteit en zeker niet duur. Ga er zeker nog vaker bestellen.
“Superblij met mijn bestelling!”
“Superblij met mijn bestelling!”
De kleding is nog mooier dan verwacht – fijne stof, mooie pasvorm en echt goede kwaliteit. Alles werd snel geleverd en netjes verpakt. Ik bestel hier zeker vaker!
Ik koop met veel plezier bij Gisley…
Ik koop met veel plezier bij Gisley Fashion! De kleding is altijd van supergoede kwaliteit en helemaal mijn stijl. Je merkt dat alles met liefde is uitgezocht. De service is top en Gisley is altijd vriendelijk en behulpzaam, echt een aanrader!
Ik ben ontzettend trots op mijn…
Ik ben ontzettend trots op mijn dochter! Op 16-jarige leeftijd is zij begonnen met GisleyFashion en heeft sindsdien een geweldige webshop en klantenkring opgebouwd. Ze heeft onlangs de mijlpaal van 40.000 volgers op TikTok bereikt, en haar wisselende collectie dameskleding is altijd verrassend, stijlvol én betaalbaar. Ik heb zelf ook veel van haar kleding in mijn kast hangen. Het is fantastisch om te zien hoeveel vaste klanten ze heeft en hoe enthousiast mensen zijn over haar smaak. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar unieke, trendy én betaalbare kleding!
— Een trotse moeder
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.