Hold jer væk!
Skulle have et tilbud på varmeveksler. VVS var her under 10 min. Forlangte efterfølgende 1000 kr for et tilbud! Svineri!!
Pas på det firma!
No history of asking for reviews
Pas på det firma!
Vi har fået er tilbud her fra.
Vi takkede nej
Det kostede så næster 1000,-
De kan ikke afproppe er gasrør og det havde de ikke informeret om før de fjernede det. Så nu har vi et gasrør der løber, som han siger vi skal proppe Rockwool ind i.
Top service og professionel tilgang til opgaverne.
Hurtig hjælp og fantastisk godt arbejde
Udsøgt service. Fuld tilfredshed med kvalitet og pris. Kunne hjælpe os med kort varsel
Meget tilfreds, hurtig og effektivt arbejde, god service
Udførte ikke opgaven som vi ellers havde aftalt. Nægtede at sætte en radiator op fordi de mente det ikke så pænt ud der. Fik intet tilbud på det heller. Sikkert meget godt at de gik uden at lave noget.
Hett igennem positiv oplevelse.
Startede med god vejledning fra ham der skulle udfører project.
Hurtigt udført, aftaler overholdt, efterladt pænt, flot arbejde og ryddelig.
Magen til sjusk skal man lede længe efter.
Find en hvilken som helst anden vvs'er!
Ikke tilfreds!
Intet skriftlig tilbud, men udelukkende telefoniske aftaler, hvilket jo kun kan blive ord mod ord, hvis der opstår uenighed- hvad der selvfølgelig gjorde. Prisen på 35000 kr blev, iflg. Mikkel Gjersing angivet eksklusiv moms. Vi forstod det sådan, at prisen var incl. moms.
Hvad kan man lære af det? Husk- Altid skriftlige aftale!!
Opgaven:
Gulvvarmesystem og koldvandssystem i renoveret bryggers og badeværelse i sidebygning i ældre hus. Gjersing VVS skulle egentlig have udført det samlede VVS arbejde på ejendommen, men det kommer ikke til at ske.
Samarbejdet gik galt helt fra starten, hvor Gjersing VVS ikke dukkede op til det aftalte, indledende møde på adressen. Derefter er opgaven løst (næsten), men ikke færdig-testet og over alt for lang tid.
Under vejs i forløbet blev der monterer kold og varmt vand til toilettet, men kun koldt vand til håndvasken. Rørene er nedstøbt i betongulvet. Det er selvfølgelig en fejl, erkender Mikkel Gjersing, dog ikke hans fejl, men udelukkende vores.
Under inkasso trussel har vi nu betalt fakturaen- under protest.
Vi kan ikke anbefale Gjersing VVS.
En simpel opgave der tog under 1/2 time og jeg bor 5 minutter fra firmaet, der var ikke materialer for 500 og prisen var 2260 kr, jeg føler mig røvet 🤢
Vi har haft en omfattende rørskade (skjulte rør) hvor både forsikring, VVS, tømrer, murer og maler har været ind over. Det hele organiseret gennem Gjersing VVS, som har taget sig af alt, forsikring, sporing, taksator osv. Vi har været overmåde tilfreds med hele forløbet fra de unge håndværkere. Vi siger en stor tak til Mikkel Gjersing og anbefaler firmaet på det varmeste.
Meget dårlig erfaring med Gjersing VVS .
Jeg havde en aftale med Gjersing VVS Odense , omkring et tidspungt kl. 7.00 - 8.00 om morgen , hvor de skulle komme .
De kommer så ikke .
Jeg ringer til dem .
Gjersing VVS siger så , at de ikke kan fortælle mig hvornår de så kommer . og hvis jeg ikke kan acceptere dette er aftale annuleret . Så det blev den så .
Dygtig håndværker, men prismæssigt langt over hvad andre tager for samme service.
Jeg havde fået tilbud fra andre håndværkere på 3500 (inkl. arbejdsløn) - men valgte pga. hurtig tiltrædelse Gjersingvvs - som så tog 5000 for opgaven, som var en standard opgave.