En rigtig ærgeligt lang oplevelse
Jeg købte en sele, en super fed sele der inde, som hurtigt gik i stykker. Jeg henvendte mig med billeder, og jeg fik svar om at hun lige skulle høre hvad leverandøren havde at sige. Noget der undret mig, da jeg har 2 års reklamationsret i Danmark, så var egentlig lidt ligeglad med leverandørens udsagn, da hun har ansvaret for salget. Hun vendte tilbage, at jeg bare skulle sende den retur (egen betaling) og hun derefter ville sende en ny. Det var i august, og nu siger vi november og har stadig ikke fået en ny sele. Jeg skrev mails, jeg aldrig fik svar på, så opsøgte jeg dem på facebook, hvor jeg hele tiden bliver lovet at hun få en nu snarest også vil sende den. Jeg syns mest af alt det er en kæmpe joke. Jeg købte et nød halsbånd til min hund, for jeg ville få en sele, nærmest med det samme igen. Det halsbånd er nu blevet mere brugt, end hvad meningen var. Jeg har bedt om mine penge, men ser ikke skyggen af dem. Syns det er en meget uprofessionelt forretning og en rigtig ærgeligt oplevelse
November 5, 2023
Unprompted review