Gladestromper Reviews 45

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Javist er strømperne fra Kina, men ganske fine alligevel. Også efter vask er de ok. Størrelsen bliver oplyst til 38-42, meen, der håber det nok lige højt nok. Jeg tænker at 36-39 er en bedre oplysning... See more

Rated 2 out of 5 stars

Svært at anbefale man er trukket for beløbet straks ved bestilling- tracking siger at varen er på vej - men det er så fra Kina - så spændt på om det er babysokker fra tenu der måske dukker op - og h... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ikke muligt at sende retur med Dao vil være spild af tid og penge. Alt for stramme strømper støtte strømper str 43 på.reklamen viser man de kan udvises til en vandmelon .falsk reklame spar pen... See more

3.3

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget meget glad for glade…

Jeg er meget meget glad for glade støttestrømper de sidder så fantastisk godt på mine ben uden at stramme og afhjælper det vand jeg ellers får i fødderne og ved anklerne og derudover får jeg en super god service og god betjening af firmaet bag 5 store stjerner herfra mig af

April 1, 2026

God service!

Jeg modtog aldrig mine strømper gennem Dao. Da jeg talte med dem, meddelte de, at når chaufføren sagde, pakken var afleveret, troede de på ham, selvom der blev sendt et foto af en pakke med et andet pakkenummer til mig. Derefter tog jeg kontakt til Glade Strømper, der jo kun kunne forholde sig til Daos oplysninger - selvom de var forkerte, hvilket jeg godt kan forstå. Alligevel sørgede Glade Strømper for, at jeg fik to par erstatningsstrømper! Og meget hurtigt. Det kan man da kalde service. Desuden er strømperne gode og har en fin pasform. Hatten af for god service!

March 19, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget glad for mine nye…

Jeg er meget glad for mine nye gladestrømper. De giver den samme støtte som kompressionsstrømper men er langt nemmere at tage af og på. Samtidig er materialet mere behageligt og ikke som det neopren man ofte ser på apoteket.

January 15, 2026

Svindel firma

Køb ikke noget der... Det er svindel
Når man sender retur ja så påstår de at de ikke har modtaget noget brev ... Det bliver de ved med i over 14 dage indtil nu...Har snakket med DAO og de siger at de intet kan gøre... Har set de samme strømper til en pris til 25 kr. og ikke 200 kr. Det er svindel fordi de siger at det er et Dansk firma men adresse i Sverige....det tager 30 dage at få dem

January 10, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Gode

Helt som håbet.
Desværre var den hvide farve udsolgt, men de sorte par jeg fik, er rigtig gode.

January 15, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Bedste støttestrømper jeg har prøvet

Hurtig levering og støttestrømperne er virkelig dejlige at have på, og de giver god kompression. Samtidig er de noget nemmere at tage på, end hvad jeg har prøvet før og derfor opgivet at bruge.

Jeg har bestilt flere af dem, for jeg kommer ikke til at gå med andre slags strømper fremover.

January 9, 2026

Jeg er virkelig glad

Jeg er virkelig glad! Og mine ben er endnu gladere 😊 Nem bestilling, målskemaet passede perfekt, strømperne sidder super godt, og kvaliteten er virkelig lækker!

November 6, 2025

Kinavarer

Det fremgår ikke på deres side at varene kommer fra Kina, så vil anbefale at man selv køber strømperne i Kina, køb for 140 kr, så sparer du 50 kr

December 11, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Svært at anbefale man er trukket for…

Svært at anbefale man er trukket for beløbet straks ved bestilling- tracking siger at varen er på vej - men det er så fra Kina - så spændt på om det er babysokker fra tenu der måske dukker op - og hvornår?
Havde forventet de var danske -men det er de så ikke trods .dk mail adresse -suk

December 2, 2025

Take a closer look