Gladhusservice ApS Reviews 84

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De er kontaktbare, de svarer hurtigt, de er servicemindede, og de er super fleksible. Og mine nypudsede vinduer SÅ fine. En sand fornøjelse. /Lise

Rated 5 out of 5 stars

Vi har netop haft besøg af Oliver, der tog sig god tid til effektivt og hjælpsomt at fjerne indgroede pletter og levere en flot vinduespudsning. Oliver blev lidt længere da vinduerne krævede lidt e... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Havde i går for første gang besøg af André og Lukas fra Glad Husservice. De pudsede vores vinduer i husets 3 etager. Resultatet var MEGET tilfredsstillende. Vores vinduer har aldrig været flottere. D... See more

Company replied

Company details

1. Window Cleaning Service
  2. Grounds Maintenance Service

Written by the company

Glad Husservice er jeres pålidelige partner, når det kommer til professionel vinduespudsning. Vi leverer førsteklasses vinduespudsningstjenester til både private og erhvervslivet. Vores dedikerede team af erfarne vinduespudsere garanterer skinnende rene vinduer, uanset størrelse eller højde. Vi sætter en ære i kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed, og vores mission er at gøre jeres hjem eller virksomhed lysere og mere indbydende. Kontakt os i dag for en skinnende ren oplevelse!

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Flotte rene vinduer og den sødeste vinduespudser

Har lige haft besøg af Mathias, som virkelig er den sødeste og mest behagelige unge mand, der gør sit arbejde perfekt. Mine vinduer har aldrig været flottere og jeg er så glad for at have valgt Glad Husservice til at pudse mine vinduer. Ser allerede frem til om 2 måneder hvor de skal pudses igen 🤩

March 31, 2025

Vinduespuds og rengøring

Har lige haft besøg af vinduespudser og rengøring.
Aldrig har mine vinduer været så skindene rene.
Rengøringen har ligeledes været super grundige og har efterladt et flot resultat.

January 9, 2025

Kæmpe optur

Vores vinduer har aldrig været pænere. Super grundige og med godt humør. Vi er meget tilfredse med at vi skiftede til Glad. Kan varmt anbefales.

August 23, 2024

Kære Niels,
Vi er meget taknemmelige for din femstjernede anmeldelse! Det er skønt at vide, at du er tilfreds med vores vinduespudsningsservice. Tak fordi du valgte os, og vi håber at kunne hjælpe dig med at holde dine vinduer rene og klare i fremtiden!

super vask og service

Oliver vaskede vores mange sprossede vinduer og sørgede for at afmontere forsatsvinduer, hvor jeg ikke kunne nå. Super venlig og meget serviceminded med stor ærekærhed ift at levere et super resultat. Meget tilfreds.

August 13, 2024

Kære Iben,

Dygtig

Dygtig, fleksibel, fornuftig pris, god service alt i alt.

August 7, 2024

Kære Dorrit,

Generelt godt arbejde

Generelt godt arbejde, samt hurtig og venlig kundeservice

July 31, 2024

Reply from Gladhusservice ApS

Kære Anja, Vi er meget taknemmelige for din anmeldelse! Det er skønt at vide, at du er tilfreds med vores vinduespudsningsservice. Tak fordi du valgte os, og vi håber at kunne hjælpe dig med at holde dine vinduer rene og klare i fremtiden!

Rated 3 out of 5 stars

Vinduer

Grunden til 3 stjerner, i havde ikke tid nok til 4 lejligheder 2 1/2 time er for lidt, men det har vi talt om, så det bliver bedre næste gang den 15 november.
Birthe Steen Westermann

July 22, 2024

Flexible og dygtige

Flexible, smilene og dygtige, lige som de lover, det kan vi lide 👌

July 10, 2024

Kære Mette,

Super arbejde og service

Så fint arbejde - og mega go service !

July 27, 2024

Kære Charlotte,