Glarmester Andersen Reviews 63

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget tilfreds med resultatet Niklas har lavet til en af vores kunders badeværelses renovering. Jeg bruger ham altid, når vi skal have lavet glas. Kan kun anbefale ham.

Rated 5 out of 5 stars

Niklas var fra start til slut meget omhyggelig med opmåling og forslag, da jeg skulle modernisere fra en gammel kedelig glasvæg til en moderne NY-stil. Og ingen affald efterfølgende som jeg selv sk... See more

1. Glazier

Written by the company

Glarmester Andersen er et glarmesterfirma beliggende i Hornbæk. Firmaet er stiftet i år 2023 og drives af Nicklas Andersen, som har mere end 10 års erfaring indenfor branchen. Nicklas er udlært glarmester i Espergærde, hvor han har arbejdet indtil år 2022, hvorefter han blev daglig leder i et glarmesterfirma i Fredensborg. Det var her, han for alvor fik blod på tanden til at tage det endelige skridt og starte op som selvstændig. Nicklas er pålidelig, professionel og omhyggelig med sit arbejde og sørger altid for, at kunderne får den bedste service. Arbejdet udføres i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn for både private, virksomheder, offentlige institutioner, forsikringsselskaber og alt derimellem, og der tilbydes levering og montering af alle former for glas.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget tilfreds med resultatet…

Jeg bruger ham altid, når vi skal have lavet glas.
Kan kun anbefale ham.

February 27, 2026

Hej Zcazca

Tak for de 5 stjerner og de pæne ord.
Jeg sætter stor pris på vores samarbejde.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale Glarmester Andersen. Han har skiftet 5 ruder hos os, og vi er rigtig glade for resultatet. Nicklas er yderst kompetent og dygtig til hans håndværk. Kommunikationen med ham har været rigtig god, og han har overholdt alle aftaler. Hans priser er både fair og konkurrencedygtige. Det har desuden betydet meget for os, at han har været nede på jorden, nem at tale med, og at han hurtigt vender retur, hvis man har spørgsmål eller kommentarer til en igangværende ordre. Jeg vil klart anbefale ham til andre.

February 25, 2026
Unprompted review

Hej Mathias

1000 tak for de pæne ord - de varmer!

Alt lavet efter aftale

Alt lavet efter aftale. Flot arbejde!

January 21, 2026

Hej Jan

Tak anmeldelsen - den sætter jeg pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Det var en ret underholdende oplevelse

Det var en ret underholdende oplevelse. Det tog ca. 2 måneder at få løst opgaven, som bestod i udskiftning af en 25x25cm thermorude i et vindue i vort sommerhus i Hornbæk.

November 12, 2025

Hej Stig

Tak for de 5 stjerner!

Beklager den lange ventetid, jeg ligger mig fladt ned og erkender at det ikke er godt nok selvom det skyldtes at jeres ordreseddel havde gemt sig et forkert sted.
Beklager mange gange.

Rigtigt god dag

Fantastisk oplevelse

Jeg er virkelig glad for det færdige resultat. endvidere er jeg rigtig glad for hvordan Niklas håndterede hele processen fra start til slut.
Det var en virkelig god oplevelse.

October 29, 2025

Hej Rune

Tak for de pæne ord! Og de 5 stjerner!
Det er meget værdsat!

Jeg ønsker dig og familien en god weekend,

Kan klart anbefale Glarmester Andersen

Vi er rigtig tilfredse med arbejdet med udskiftning af glas i flere af vores bondehusvinduer. Glarmesteren kom til aftalt tid og vi blev fint informeret. Alt blev udført som vi ønskede og vi kan give en varm anbefaling herfra. TAK.

September 4, 2025

Kan klart anbefales

Helt igennem god oplevelse ved skift af ruder :-)

July 2, 2025

Hej Birgitte

Tak for de pæne ord og de 5 stjerner!
Det er meget værdsat.

Ønsker dig en dejlig sommer!

Flot og grundigt arbejde

Flot og grundigt arbejde, og ikke mindst, venlige drenge😊

June 2, 2025

Hej Marianne
Tak for de 5 stjerner og de pæne ord.
Ønsker jer en rigtigt god aften.

Brandgod glarmester

Her er en håndværker der sætter en ære i at udføre sit arbejde til perfektion.
Nye faste sider samt to låger til brusekabine skulle monteres på skævt gulv og skævt loft. Det er blevet SÅ flot.
Kun de bedste anbefalinger herfra👍🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️💪🏻

May 16, 2025
Unprompted review

Hej Marie!

1000 tak for de flotte ord samt de 5 stjerner.
Og endnu engang tak for tilliden og samarbejdet de sidste 6 måneder. Det har været så fedt at være med til jeres badeværelses projekt.

Rigtigt god søndag.

Godt arbejde

Helt igennem godt arbejde samt god kundepleje.

April 9, 2025

Hej tonny

1000 tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner, det er meget værdsat.

Fint arbejde

Fint arbejde
Flinker mand

April 11, 2025

Hej Thorkild

Tak for de 5 stjerner og de flotte ord.!

God aften

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik opsat en rigtig flotte låge i…

Jeg fik opsat en rigtig flotte låge i mit ny badeværelse. Super god løsning hvor lågen deler sig der helt rigtigt sted. Rigtig god service

April 1, 2025

Hej Heidi

1000 tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord - det sætter jeg stor pris på.

God aften

Take a closer look