Mijn buur had dit bedrijf aanbevolen en de afspraken werden volledig nagekomen.
See what reviewers are saying
een tijdje terug met familie en alles werd logisch uitgelegd zonder moeilijke termen
niet alleen het badkamerraam werd snel geregeld maar ook een ruitje achterin onze kas dat al weken stuk was
ze zei dit is vaste prijs klaar geen gedoe klein foutje in volgorde maar boeit niet
Company details
Written by the company
Glaszetter Nijmegen - Uw Betrouwbare Partner in Glasoplossingen Welkom bij Glaszetter Nijmegen, uw specialist in professionele glaszetdiensten in de regio Nijmegen. Wij bieden hoogwaardige glasoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om het vervangen van een ruit, het plaatsen van isolatieglas of maatwerkoplossingen, wij staan altijd voor u klaar. Ons team bestaat uit ervaren glaszetters die streven naar perfectie in elk project, groot of klein. We begrijpen dat glas niet alleen een functionele rol speelt, maar ook een esthetische meerwaarde geeft aan uw pand. Daarom werken we uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit en zorgen we voor een vakkundige afwerking. Bij Glaszetter Nijmegen hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Onze aanpak is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Heeft u te maken met glasschade? Maak gebruik van onze 24/7 noodservice om snel geholpen te worden. Daarnaast adviseren wij u graag over energiezuinige en duurzame glasopties die bijdragen aan een lagere energierekening. Kies voor Glaszetter Nijmegen en ervaar uitstekende service, vakmanschap en scherpe prijzen. Laat uw glaswerk over aan professionals die uw vertrouwen waard zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!
Contact info
Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen, Netherlands
- +31246690316
- contact@glaszetternijmegen.net
- glaszetternijmegen.net
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Mijn buur had dit bedrijf aanbevolen en…
Mijn buur had dit bedrijf aanbevolen en de afspraken werden volledig nagekomen.
de monteurs namen veiligheid serieus…
de monteurs namen veiligheid serieus bij het balkon
Huis voelt minder kil aan tijdens…
Huis voelt minder kil aan tijdens regenachtige winterdagen.
een tijdje terug met familie en alles…
De glaszetter hield een rustige en…
De glaszetter hield een rustige en professionele houding ondanks onze stress
De informatie over finaciale…
De informatie over finaciale tegemoetkoming was overzichtelijk
het werk viel zo op dat buren spontaan…
het werk viel zo op dat buren spontaan om contact vroegen
geen gekraak meer of vastlopen gewoon…
geen gekraak meer of vastlopen gewoon netjes bewegen
mn buurman luisterde mee en zei ja zo…
mn buurman luisterde mee en zei ja zo klinkt logisch
hij stond in de zolderkamer en zei …
hij stond in de zolderkamer en zei tegen mijn neef dit is geen schimmel hoor gewoon condens verschil
ze zei dit is vaste prijs klaar geen…
Ze Deden T Werk Zachtjes Zonder Storend Geluid
ze deden t werk zachtjes zonder storend geluid
Hij Nam Tijd Om Elk Type Glas Uit Te Leggen
hij nam tijd om elk type glas uit te leggen
Zelfs Bij Storm Voel Je Geen Lucht Meer Langs
zelfs bij storm voel je geen lucht meer langs het glas super goed gedaan
Hun Tip Voor Privacy Glas Was Top Veel Beter Dan
hun tip voor privacy glas was top veel beter dan gordijntjes
Hij maakte nog een kleine beschadiging…
Hij maakte nog een kleine beschadiging dicht, helemaal zonder extra betalen, in de keuken.
ze wisten precies wat voor soort glas…
ze wisten precies wat voor soort glas er paste bij ons historische pand
ze vertelden wat ze gingen doen
ze vertelden wat ze gingen doen, waarom, en hoe lang het zou duren
niet alleen het badkamerraam werd snel…
ze kwamen afgelopen maandag en gingen…
ze kwamen afgelopen maandag en gingen heel precies te werk met die fragiele omlijsting in de hal
The Trustpilot Experience