Globalhomes Reviews 6

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Svindel

Dette er en typisk svindelside hvor du blir lurt til å kjøpe temu-varer til helt sinnssyke priser. Hold deg langt unna!

February 23, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Chronofit smartklokke

Kjøpte smartklokken til jul, og har testet den noen dager nå.
Når jeg bestilte klokken ble den sendt fra Kina / kinesisk leverandør?
Dette stusset jeg fryktelig på, da jeg trodde og mente at nettsiden var Norsk. Og ble umiddelbart urolig og skeptisk.
Så at det var noen som mente at de fant samme klokke fra Temu, men jeg sjekket der og fant ingen identiske klokker, mange som lignet, men ingen som var helt lik.
Har hatt klokken noen dager, og er faktisk svært fornøyd.
Den er så klart ganske simpel, og er en god budsjettklokke. Trenger ikke noe superavansert, og dette er en god nok klokke for meg.
Oppsett og tilkobling av klokken opp mot telefon var superenkelt og rett på plug and play.
Appen og klokken er forståelig og den gjør akkurat som den skal.

December 25, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Har kjøpt dobbelkamera dvr til bil

Useriøst firma, styr unna. Har kjøpt dobbelkamera til bil, veldig bra bilder. Funka fint det første 1/2 året ved at det koblet seg direkte på egen wifi. Men så nøyaktig 6 mnd etter montering ble wifi plutselig kryptert og påloggingsinfo trengtes, men det er håpløst å få tak i, om det er denne Hansen på Fetsund som ikke vet hva han selger, eller om det er produsenten i Kina som skal ha abonnement, nei det er vrient å finne ut av. Fikk tilsendt nytt kamera, men wifien er fortsatt kryptert innloggingen er umulig. Ifølge Hansen er det KUN meg som har problemer, noe jeg ikke tror på.
Ergo bare å kaste, noe som gjør meg forbannet da jeg valgte dette produktet og spanderte 4500kr for montering med skjulte ledninger. Kommunikasjonen med selger Hansen, om han gidder å svare, har vært langt under det man kan forvente, så styr unna GLOBAL HOMES er mitt råd. Mitt absulutte siste kjøp er iallefall gjort her.

October 24, 2025

Bestilte klokke

Bestilte klokke, trodde dette var en norsk nettside. Klokken ble levert i postkassen etter fire uker og pakken kom fra Kina. Ser nå at jeg kunne kjøpt samme klokke fra temu til langt under halve prisen. Hadde jeg gjort det hadde den iallefall blitt levert mye raskere.

August 25, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Globalhomes.no er et useriøst firma

Globalhomes.no er et useriøst firma. Det er helt håpløst å oppnå kontakt. Har prøvd gjentatte ganger å be dem sende meg angrerett/returskjema, men oppnår ingen kontakt. Bestillte en klokke, som viste seg å være fra Temu. Hadde jeg ønsket en klokke fra Temu, hadde jeg bestillt fra dem, og spart tusenvis av kroner. Hold dere langt unna dette firmaet.

June 10, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look