Jeg er virkelig meget tilfreds med servicen hos Keyglobald. De er meget professionelle, hurtige og utrolig venlige. Jeg fik lavet min bilnøgle uden problemer, og hele processen var nem og tryg. Pr... See more
See what reviewers are saying
Prøver at lukke min virksomhed ned for at få deres egen til at komme på kører. Beskidte tricks virker ikke Isa!
Company details
Written by the company
GLOBAL KEY er en førende bilnøglevirksomhed beliggende på Roskildevej 334, 2630 Tåstrup. Med over 20 års erfaring er vi specialister i alt relateret til bilnøgler, låse og bilens sikkerhedssystemer. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder udskiftning og kodning af nøgler, åbning af låste biler, reparation af ECU og BCM, samt låse- og tændingssystemer. Vores ekspertise dækker stort set alle bilmærker og -modeller, og vi nyder anerkendelse fra både bilforhandlere og værksteder. Vores dedikerede team af fagfolk sikrer hurtig og pålidelig service af høj kvalitet. Hos GLOBAL KEY sætter vi en ære i at sikre, at vores kunder altid føler sig trygge og tilfredse med vores arbejde.
Contact info
Roskildeve 334, 2630, Tåstrup, Denmark
- info@globalmobilkey.com
- globalkey.dk
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jeg er virkelig meget tilfreds med…
Jeg er virkelig meget tilfreds med servicen hos Keyglobald.
De er meget professionelle, hurtige og utrolig venlige.
Jeg fik lavet min bilnøgle uden problemer, og hele processen var nem og tryg.
Prisen var også fair i forhold til kvaliteten.
En af de bedste oplevelser jeg har haft – kan klart anbefales til alle! ⭐⭐⭐⭐⭐
Prøver at lukke min virksomhed ned for…
Prøver at lukke min virksomhed ned for at få deres egen til at komme på kører.
Beskidte tricks virker ikke Isa!
Effektiv og venlig service til en rimelig pris
Jeg havde to bilnøgler som ikke fungererede. Den ene med defekt fjernbetjening den anden med en mekanisk defekt i fjederen. Nøglerne blev lavet på cirka 20 minutter mens jeg ventede. Meget venlig betjening. Rimelig pris.
Meget tilfreds
Absolut fantastisk oplevelse
Hurtigt, meget venligt personale. Fantastisk service og ny bilnøgle på 30 min.
Fantastisk service
Fantastisk service, kom til med det samme, fik lavet min nøgle, søde og flinke mennesker, vil varmt anbefale dem til ander, og super god pris, nok den bedste i hele landet. :-)
Super venligt petsonale
Ingen ventetid, hurtig service, super venligt personale. Genkøb af en tabt nøgle konverteret til en positiv oplevelse. Tak for det.
5 stjerner til Global Key på Rodkildevej
Super og hurtig service hos Global Key på Roskildevej.
En ny bilnøgler på 1 time mens jeg venter.
Takker
Service og udførelse
Venligste service :-)
Bedste udførelse af arbejdet.
Ingen ventetid
Kan kun anbefales varmt :-)
Min bedste anbefaling
Fornem service.Utrolig venlig betjening.
Meget hurtig udførelse.
Anbefales varmt.
Bjørn Thomsen
Hurtig service
Hurtig service, god pris (nok Danmarks bedste!), imødekommende og hjælpsom - kan klart anbefale dem 😊
Fantastisk service
Fantastisk service, fik lavet en ekstra nøgle på 15 min, service mindet og flinke. Fik også skiftet batteri på gammel nøgle uden beregning. Gode priser og god service👍👍
Super super oplevelse
Super god service fik lavet 2 nye nøgler og kodning til min Ford det tog kun 10 min nåde ikke og drikke min te færdig før de var klar med dem og super flinke folk kan varmt anbefales..
P.S.
Og så er de også super billige.
Meget tilfreds
Meget gode og hurtig service. Flinke og service mindet medarbejder. Kan anbefale, uden tvivl.
Super service og virkelig dygtige…
Super service og virkelig dygtige fagfolk. Min datter havde opgivet alt håb ifm. sin gamle C1 indtil den kom i hænderne på Global Key.
Venligt,hjælsomt personale,hurtig og…
Venligt,hjælsomt personale,hurtig og god service.
Kan varmt anbefales.
Hurtige billige og ærlige og ikke…
Hurtige billige og ærlige og ikke mindst dygtige.
fantastisk service(.
det her er det bedste i hele verden, perfekt service de laver gode bilnøgler. og vis du skal have lavet din bilnøgle så er det her det perfekte sted(:
De Skiftede en hurtigt en stift i vores…
De Skiftede en hurtigt en stift i vores Bilnøgle da nøglebladet var faldet af. Venlig og hurtig betjening og service. Tak for det ☺️
Nye bilnøgler til god pris med servicemindet personale
Hurtig og effektiv hjælp. Meget service mindet personale. Skal du have lavet bilnøgler til fornuftige penge og få god hjælp, så kan globalkey.dk på adressen Roskildevej 334 2630 Taastrup stærkt anbefales. Tak for god hjælp.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.