Glowie Reviews 16

TrustScore 4 out of 5

4.2

Company details

Written by the company

Glowie er hudpleje der faktisk virker. Vi blev trætte af produkter med tomme løfter og skabte noget vi selv ville bruge – med ingredienser man kan stole på og resultater man faktisk kan se. Alt hvad vi gør handler om at du skal føle dig godt tilpas i din hud hver dag, ikke bare håbe på det. Ingen unødvendigheder, bare hudpleje der gør arbejdet.

4.2

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende. Emballagen... Jeg forventede normal emballage. Det, jeg modtog, var meget sød og betænksom emballage, der føltes premium. Jeg vil bestille fra denne side igen. Åh, og selvfølgelig var produktet også fantastisk.

May 30, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Første gang jeg prøver Glowie ..

Første gang jeg prøver Glowie ... min hud føles bestemt blødere og ser mere hydreret ud. Jeg forventede hurtigere resultater, men efter et par uger kunne jeg se en forskel og ville bestille igen.

May 29, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Min daglige hudplejerutine føles…

Min daglige hudplejerutine føles komplet med Glowie. Min hud absorberer den let og forbliver hydreret i timevis. Jeg bemærkede en synlig forbedring i tekstur og blødhed, der bliver bedre med tiden.

June 7, 2026

Reply from Glowie

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at Glowie er blevet en fast del af din daglige hudplejerutine, og at du oplever forbedringer i både fugt, tekstur og blødhed.

Rated 4 out of 5 stars

Godt produkt til følsom hud

Godt produkt til følsom hud. Ingen irritation overhovedet, hvilket jeg sætter pris på

June 11, 2026

Reply from Glowie

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at produktet fungerer godt til din følsomme hud, og at du ikke har oplevet nogen irritation. Tak fordi du delte din oplevelse – det betyder meget for os!

Rated 5 out of 5 stars

Glowie ændrede min hud fuldstændigt

Glowie ændrede min hud fuldstændigt. Jeg ser nemt fem år yngre ud.

June 9, 2026

Reply from Glowie

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet så flotte resultater, og at Glowie har gjort en positiv forskel for din hud. At føle sig mere selvsikker og tilfreds med sin hud er præcis det, vi håber at kunne hjælpe med.

Tak fordi du deler din oplevelse med os, det betyder meget!

De bedste hilsner,

Rated 3 out of 5 stars

Glowie er det eneste hudplejeprodukt

Glowie er det eneste hudplejeprodukt, jeg nogensinde får brug for fra nu af.

June 13, 2026

Reply from Glowie

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 💖

Det glæder os enormt at høre, at Glowie er blevet dit foretrukne hudplejeprodukt. Vi er så taknemmelige for din støtte og tillid, og vi håber, at vores produkter fortsætter med at give dig de resultater, du elsker.

Tak fordi du er en del af Glowie-familien!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg startede med Glowie i en meget…

Jeg startede med Glowie i en meget stressende periode på arbejdet. Min hud lider normalt meget, når jeg er stresset. Denne gang gjorde den det ikke. Min hud forblev rolig og strålende, selv gennem de hårdeste uger. Jeg tror oprigtigt, at Glowie beskyttede min hud i den periode. Jeg er så taknemmelig for dette produkt.

June 7, 2026

Reply from Glowie

Tusind tak for din anmeldelse.

Det gør os virkelig glade at høre, at Glowie kunne hjælpe din hud med at forblive rolig og strålende i en stressende periode. Tak fordi du delte din oplevelse med os – det betyder meget.

Rated 5 out of 5 stars

Efter regelmæssig brug ser min hud…

Efter regelmæssig brug ser min hud lysere og mere afbalanceret ud. Jeg forventede ikke hurtige resultater, men gradvist blev mine fine linjer mindre synlige, og min generelle teint ser meget sundere og friskere ud

June 2, 2026

Reply from Glowie

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet en lysere og mere afbalanceret hud, samt en forbedring i fine linjer og din generelle teint. Det er skønt, når resultaterne kommer gradvist og føles naturlige.

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Rated 3 out of 5 stars

Mine tørre pletter forsvandt inden for…

Mine tørre pletter forsvandt inden for to uger. Jeg giver fire stjerner, fordi mine kragelinjer langsomt forbedres, men jeg forventede hurtigere resultater på det område. Alt i alt et meget solidt produkt.

June 4, 2026

Reply from Glowie

Mange tak for din detaljerede anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at dine tørre pletter forsvandt inden for to uger, og at du generelt er tilfreds med produktet. Vi forstår, at du håbede på hurtigere forbedring af dine kragetæer, men vi er glade for, at du allerede ser fremskridt. Tak fordi du delte din oplevelse - din feedback betyder meget for os.

Jeg har meget tør

Jeg har meget tør, moden hud, der altid så stram og skællende ud. Glowie fiksede det inden for to uger. Den dybe næring, jeg føler efter at have påført den, er ulig noget, jeg har brugt før Min hud forbliver blød hele dagen lang. Jeg vågner oprigtigt op og er begejstret for at få min hudpleje nu.

June 8, 2026

Reply from Glowie

Tak for din fantastiske feedback! Vi er så glade for at høre, at Glowie har hjulpet med at give din hud næring og fugt, så den føles blød og behagelig hele dagen. Det betyder meget for os, at du sætter pris på din hudplejerutine. Tak for din støtte!

Rated 5 out of 5 stars

Min hud føles blød og strålende efter…

Min hud føles blød og strålende efter regelmæssig daglig brug

May 26, 2026

Reply from Glowie

Tak for din feedback! Vi er så glade for at høre, at din hud føles blød og strålende ved daglig brug. Vi sætter virkelig pris på din støtte!

Rated 4 out of 5 stars

Jeg kunne godt lide de samlede…

Jeg kunne godt lide de samlede resultater. Min hud føles glattere og lidt mere hydreret efter regelmæssig brug.

May 25, 2026

Reply from Glowie

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du kan mærke, at din hud føles blødere og mere fugtet ved regelmæssig brug. Vi sætter virkelig pris på din støtte!

Rated 5 out of 5 stars

Glowie gav mig glattere hud og synlig…

Glowie gav mig glattere hud og synlig ungdommelig glød nu.

June 5, 2026

Reply from Glowie

Tak for din feedback! Vi er så glade for at høre, at Glowie har givet dig en glattere hud og en synlig, ungdommelig glød. Vi sætter virkelig pris på din støtte!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg planlagde at bestille en tid til en…

Jeg planlagde at bestille en tid til en klinik for at få min hudpleje. Jeg prøvede Glowie først bare for at se. Jeg aflyste den tid efter fem uger. Min hud så bedre ud, end den nogensinde har gjort efter nogen behandling. Fastere. Glattere. Mere levende. Glowie sparede mig så mange penge og tid.

June 3, 2026

Reply from Glowie

Tak fordi du deler din oplevelse! Vi er virkelig glade for at høre, at Glowie har gjort en så stor forskel for din hud og sparet dig både tid og penge. Det betyder meget for os, at du er så tilfreds med resultaterne!

Rated 4 out of 5 stars

Min hud føles mere hydreret end den har…

Min hud føles mere hydreret end den har gjort i årevis. Jeg giver fire stjerner, fordi mine dybere kindlinjer har brug for mere tid. Men jeg er oprigtigt imponeret over fremskridtet indtil videre.

June 2, 2026

Reply from Glowie

Tak fordi du deler din ærlige oplevelse! Vi er glade for at høre, at din hud føles mere hydreret, og at du allerede ser gode fremskridt. Vi sætter pris på din feedback og din tillid til Glowie!

Rated 5 out of 5 stars

Mit ansigt føles hydreret og ser…

Mit ansigt føles hydreret og ser synligt yngre ud hver dag.

June 1, 2026

Reply from Glowie

Tak for din feedback! Vi er så glade for at høre, at din hud føles hydreret og ser synligt yngre ud hver dag. Vi sætter virkelig pris på din støtte!

Take a closer look