Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Ik ging naar de goed winkel in Sint-Niklaas en werd weer onprofessioneel geholpen

Ik ging naar de goed winkel in Sint-Niklaas en vroeg om een laken om te fixeren. De ene verkoopster kende het niet, haar collega zei dat ze er gisteren 1 verkocht had en dat ik er een moest bestellen. Ik vroeg hun of ze konden zien of er in Lokeren of Beveren nog beschikbaar waren. De verkoopster, duidelijk een nieuweling, kon niet overweg met de computer. Ze was wel vriendelijk en ik begrijp dat iedereen moet leren. Haar collega zag haar sukkelen maar hielp niet. Ik drong erop aan om toch eens in de winkel te kijken. Ze liep naar de verkeerde afdeling. Ik moest zelf de tip geven dat het om te slapen was. Er waren nog 2 verschillende exemplaren in voorraad. De nieuwe verkoopster treft geen schuld, ze bood aan om de gekochte goederen naar de auto te helpen dragen. Ik bestel de laatste tijd online omdat het niet de eerste keer is dat ik niet klantvriendelijk behandeld wordt.

December 16, 2025

Echt teleurstellend

Echt teleurstellend, totaal niet professioneel..Bij hernieuwing actieve rolstoel na intake gesprek ,na twee maand en een half .. Lukt het hen niet om verdere stappen te ondernemen om de rolstoel in productie te laten gaan, Uiteindelijk uit frustratie, gebeld om alles stop te zetten en voorschrift aanvraag terug te vragen... Nooit terug gekregen .. 🤦🏻.. Uiteindelijk naar een andere verstrekker geweest met nieuw voorschrift.. Binnen de week intake,en enkele dagen later al een afspraak met een professional om alles op te meten en wensen te bekijken.,samen met enkele modellen om te zien welk merk en aanpassingen er optimaal zou zijn ..Kortom Goed is helemaal niet goed .. Voor basis dingen ok,maar voor zaken die expertise vragen blijf er weg.

October 14, 2025

Lokvogelpraktijk

Website Goed maakt reclame met deals die ze niet kunnen nakomen wegens “ Onvoldoende voorraad bij promotie” = lokvogelpraktijk!!!
Telefonisch contact leverde niets op… was eerder een klantonvriendelijke communicatie.
Uiteraard maakte ik melding van deze praktijk via Consumer Connect (meld een inbreuk)

September 30, 2025

ziekenhuisbed

maandagvoormiddag bij Goed Turnhout langs gegaan om een ziekenhuisbed te huren. De dame gaf ons uitleg: levering duurt 2 dagen, spoed kan de volgende dag indien besteld voor 11u en mits opleg. Het is dringend en ruim voor 11u, dus mag morgen geleverd worden. De dame maakt het order in orde, neemt telefonisch contact met het bedrijf op om zeker te zijn dat het lukt, en wordt bevestigd. Maar aangezien we geen bevestigingsmail ontvangen met het uur van de levering, proberen we contact op te nemen met de winkel (dat is al niet gemakkelijk want enkel een centraal nummer) is er blijkbaar "iets" misgelopen en het order niet doorgekomen. Dus geen levering van het ziekenhuisbed. Start van de palliatieve sedatie op een vouwbed. dit is NIET "goed"

September 8, 2025

Abdominale service…

Een bewoner die gaat wandelen heeft een tracker nodig om hem te vinden( want we gunnen hem zijn vrijheid) de familie koopt dit bij goed Veurne. Allereerst worden ze daar bot ontvangen en krijgen ze geen uitleg. Tracker aangekocht in april 2025 en werkt niet. Kostprijs 160 euro, 25 euro activatie en 11,5 euro abonnement. Familie gaat terug en krijgt als uitleg “ we hebben jou de laatste verkocht want deze is uit ons aanbod wegens te veel klachten” En we nemen hem niet terug !! We gaan eens een mailtje sturen naar de firma …..die ene ster is nog te veel. 😳

June 23, 2025

Gesolliciteerd bij goed.be

Ik heb gesolliciteerd bij Goed voor een e-mail marketing functie en bereikte de derde ronde, inclusief een case-uitwerking. Feedback bleef uit na de beloofde termijn, zelfs na herhaaldelijk contact zoeken via mail en telefoon. Uiteindelijk ontving ik dagen later pas via HR de feedback: ik zou ondanks mijn goede prestaties niet "flexibel" genoeg zijn voor bepaalde communicatieopdrachten, iets wat ik juist altijd heb benadrukt en wat mijn referenties kunnen bevestigen (die ze niet hebben gevraagd). Het feit dat de vacature direct na mijn case gesprek weer online stond, maakt bovendien hun verklaring over lang twijfelen ongeloofwaardig. Ik ben teleurgesteld in de benadering van Goed, zeker gezien de tijd en moeite die ik in deze sollicitatie heb gestoken. Het is teleurstellend dat een bedrijf dat "menselijkheid" hoog in het vaandel draagt, zo weinig respect en oprechte empathie toont in haar sollicitatieprocedure.

June 18, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Wat een slechte service

Wat een slechte service. Breng jecrolstoel binnen omdat het wiel ergens schaaft kunnen ze je niet vertellen wanneer hij gemaakt is. Dan krijg je vervangrolstoel die niet goed is want na halfuur verschrikkelijke zitpijn. Bel je zeggen ze regel het met winkel en de winkel kan niets voor je doen want alle vervangrolstoelen zijn hetzelfde en nog weet niemand wanneer de mijne klaar is of al opgehaald is door de hersteldienst. Ronduit schandalig

June 17, 2025

waardeloos

waardeloos , contact via chat >> geen antwoord
contact via telefoon >>> word niet opgenomen
Contact via mail >>> slechts gedeeltelijk antwoord
Willen jullie eigenlijk iets verkopen ?

October 27, 2024

Service Wilrijk

Compressiekousen werden besteld op 10 mei. Volgens de medewerker van Goed Wilrijk werd deze bestelling pas op 14 mei in de computer ingebracht. Op het einde van diezelfde week werd de bestelling pas doorgestuurd naar Juzo. Op 21 mei en 24 mei zou er een poging gedaan zijn om ons telefonisch te verwittigen dat de kousen binnen waren. Uit telefoonregister blijkt dat er op 21 mei om 15:41:56 uur een inkomende oproep is geweest die 0 seconden heeft geduurd terwijl er op 24 mei geen inkomend oproep is geweest. Pas eind mei kousen gekregen. Op 4 juni een ander paar per mail besteld Bauerfeind Venotrain Micro. Vandaag probeerde men een Bauerfeind Venotrain Soft aan te smeren met de bewering dat ik die besteld had.

June 11, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look