Ikke den mest moralsk korrekte virksomhed
Jeg har lige været til made in Denmark golf turneringen hvor golfdesign.dk havde en facebook konkurrence. Jeg var faktisk så "heldig" at vinde den konkurrence sammen med to andre, det ærgerlige ved det hele er at vinderne ikke blev fundet på en fair måde i henhold til de regler som golfdesign selv havde stillet op. Reglen var at man skulle poste et billede af tee stedet på hul 14 ved Made in Denmark og de tre bedste billeder ville vinde. Konkurrence sluttede lørdag d. 25 maj kl. 14.00 og på det tidspunkt lå der 2 billeder kun, det ene var mit det andet var min søns. Jeg var jo jeg startede med at skrive heldig nok til at vinde, men da jeg spurgte golfdesign om hvorfor min søn ikke havde vundet når der nu ikke var andre deltagere var svaret: Det er rigtigt der kun er 2 der har gjort det rigtigt, men vi har alligevel givet præmien til nogle andre. Repræsentanten fra golfdesign som stod ved deres telt og gav mig min præmie skulle nok lige tænkte sig om inden han ringer sin ven op for at fortælle ham at han også havde vundet. Jeg stod og ventede på han blev ledig og overhørte derfor samtalen hvor der blev sagt "Hej Allan, du har vundet et golf net, ja jeg ved godt du ikke har taget noget billede, men du kan bare smutte forbi eller ligge det op fra hjemmesiden". Så ja, de giver altså deres venner præmier selvom de slet ikke har deltaget i konkurrence, og min søn måtte altså gå hjem uden et præmie selvom han havde opfyldt de regler som var sat op. Jeg burde nok være taknemmelig for selv at have vundet, men at se og høre sådan en situation er til at blive syg af. Hvis de gerne vil give deres venner gaver så gør det endelig, men lad være med at sætte konkurrence op som andre kan være med i og så oveni købet stå at reklamere med det ved den stand de har ved turneringen.