Kaos
Der var intet der blev overholdt jeg fandt nogen af mine ting i en ulåst flyttebil Det tog dem tre gange at få alle mine ting med mig. De var søde nok det er ikke det men det med at den person der har ansvaret er i bilen med sin telefon og to andre i huset hvor af den ene kun talte eng og den anden et helt 3 ede sprog. Så når man sagde til ham der talte eng det og det skal pakkes men IKKE det og det så er den person der hverken taler dansk eller eng så pakker ned så er det ALT der bliver smidt ned i en kasse. Og den der talte dansk sad i bilen. Havde sagt omk 5 gange pas på billederne også tager de dem slet ikke med. Og deres undskyldning var du sagde alt der skulle med var pakket. Jeg stod i kælderen og før jeg fik gået huset igennem var de kørt. Søde folk. Og der var ikke noget det gik i stykker. Men hvis man gider bruge 3 dage på at flytte i stedet for 6 timer og en flyttebil der går i stykker holder uden foran det hus du er flyttet fra i over en uge, så er det nok dem du skal vælge. Efter jeg brokkede mig over alt det der var gået galt ville de give mig 1000 kr tilbage (og det her var d. 8/3 ) i sep har stadigvæk ikke fået dem