4.4

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

4.4

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Super enkelt system

Super enkelt system, der gør hverdagen for vores samarbejdspartnere meget enklere. På få øjeblikke kan de ét sted oprette en begivenhed på tre sprog, som så distribueres til mange forskellige platforme og online kalendere!

Jesper, der er ejer af GoVisit, er super rar at samarbejde med. Han forstår vores daglige udfordringer, lytter og udvikler efter vores fælles behov i en hel destination. Jesper er altid klar med hjælp, sparring og vejledning.

GoVisit er på meget kort tid gået fra at være en App til nu at være meget mere!
Du kan oprette begivenheder, der automatisk vises på mange websites, du kan sælge billetter, give dine kunder/gæster information direkte i en web app, som i øvrigt kan bruges til mange andre ting.

GoVisit er en professionel samarbejdspartner, der gør livet for små og store turistvirksomheder lidt enklere ;)

October 24, 2024

Et godt arbejdsredskab

Jeg arbejder med GoVisit og særligt GoVisit tickets i relation til mit job (men låner faktisk også platformen i foreningsregi)
Jeg er bl.a. begejstret for at:
- det er super let at oprette arrangementer (også med tilmeldingssystem)
- vores aktører let kan få deres egen kalender med begivenheder på hjemmesiden, men også kan dele deres arrangementer i andre/flere område kalendere.
- at der er tal på hvor mange arrangements visninger der har været på fx en områdekalender
- Super kundeservice: lynhurtig service og stort set altid en løsning hvis der skulle være spørgsmål.
- det føles som et smidigt system, med viljen til at udvikle på ideer og muligheder.

October 11, 2024
Rated 5 out of 5 stars

En app som er nem at bruge for vores…

En app som er nem at bruge for vores gæster,
Unaset om de er hos os eller i den anden ende af landet er der altid noget at hente.
Hurtig og let opsætning, gode integrationer og meget hurtig respons fra Jesper, hvis vi har spørgsmål.

October 10, 2024

Kan kun anbefale

Jeg er en glad og tilfreds bruger af GoVisit. Systemet er meget let at bruge med hurtigt online opdatering. Har altid fået support, når nødvendigt.

Rated 5 out of 5 stars

Som kunde hos GoVisit er jeg altid…

Som kunde hos GoVisit er jeg altid blevet mødt kompetent og positivt. Når der har været ønsker til noget i forhold til udvikling af funktioner i systemet, er dette blev imødekommet på bedste vis. I alt er jeg super tilfreds med servicen og produktet.

October 9, 2024

GoVisit - en stærk samarbejdspartner

GoVisit er en virksomhed, der sætter kunden i centrum og sætter en ære i at løse kundens udfordringer.
GoVisit lytter til kundens behov for assistance og kommer med spændende og kreative løsningsforslag.
GoVisit kan vi give vore allerbedste anbefalinger som samarbejdspartner, og som vi har arbejdet sammen med de seneste fem år.
Max S. Rasmussen
Mariager-Handest Veteranjernbane

Godt samarbejde med GoVisit

Vi har på Limfjordsmuseet et tæt samarbejde med Jesper fra GoVisit. Vi bruger både GoVisits kalender og billetsystem, og det fungerer upåklageligt. Det er let at gå til og sparer os for flere arbejdsgange, da begivenhederne er koblet til flere kalendre, og hvis vi opretter et event med billetter, er det allerede inkorporeret i vores kalender. Oplever vi problemer, får vi altid hurtig hjælp, og Jesper er altid i gang med at videreudvikle og forbedre produkterne. Stor anbefaling herfra.

Rated 5 out of 5 stars

Super brugervenlig og leverer bare varen…

Super brugervenlig og leverer bare varen...
Vi har benyttet os af GoVisit-systemet ifm. vores udrulning af åbne rundvisninger fra juni til september og online salg af billetter, og jeg må bare sige, at det har fungeret fra A-Z. Flere brugere kan tilknyttes, så alle kan følge med i salget i app'en. Fint og enkelt setup, som alle nemt vil kunne bruge.

Kunne jeg give flere stjerner end 5, gjorde jeg det gerne. Giver mine allerbedste anbefalinger.

June 15, 2024

Asaa Camping & Hytteferie kan bestemt anbefale GoVisit app

Vi kan bestemt anbefale GoVisit app, og samtidig rose Jesper for hans altid gode service, og massiv udvikling af app’en, der kommer tit forbedringer og nye muligheder 😊
Med GoVisit app, er det nemt for vores gæster at finde oplevelser i nærområdet (radius 30 km fra campingpladsen) vores gæster bliver inspireret til spændende oplevelser, i form af nyheder, steder og events, og hermed får de en god ferie og oplevelse af Asaa Camping & Hytteferie og området omkring os.
Vi har nemt ved at formidle vores egne aktiviteter på kalenderen, (og den er nem at opdatere)
Kalenderen trækker automatisk hele vores program ind på vores hjemmeside. Dette sparer os også for dobbelt arbejde. 😊
Gæsten kan bruge app’en, når de er i Skagen, Sønderborg eller hjemme hos dem selv, den viser hvad der er i det område som gæsten befinder sig.

February 23, 2022

Is this your company?