Ik heb een aangekocht en nog steeds niks ontvangen
Ik heb een aangekocht en nog steeds niet ontvangen bah wat een bedrijf 🤮🤮
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik heb een aangekocht en nog steeds niet ontvangen bah wat een bedrijf 🤮🤮
Ik kocht een Eyon® Wired – Inbouw GPS Tracker bij GPS Partner, maar werk niet ik sturen terug bedankt 🙏
Onntrack Portable PRO+ Heavy Duty Tracker
Von den angegebenen 100 Tagen Akkulaufzeit hält er tatsächlich nur 15 Tage.
Zurück genommen wurde er natürlich nicht. Stattdessen wurde mitgeteilt, das die 100 Tage nur bei Stillstand des Fahrzeugs gelten.
Der Tracker ist aber fürs Auto und es ist ganz normal das man es nicht Monate lang raumsteht lässt.
Oorspronkelijk bericht: Bij dit bedrijf de OnnTrack gps gekocht maar het toestel laadde niet op en de tracker deed niets. Verschillende keren gemaild zonder oplossing en na telefonisch contact terug doorverwezen om terug per email te contacteren. Bij gebrek aan service het toestel teruggestuurd op eigen kosten en hoewel er in de voorwaarden staat dat de verzendkosten teruggestort worden blijkt dit niet het geval te zijn. Zeer teleurgesteld in dit bedrijf.
Update: Na bovenstaande review een mail gekregen van het bedrijf met de vermelding dat de standaard procedure niet gevolgd was en dat normaal een terugzend formulier opgestuurd wordt. Het bedrag werd teruggestort en het bedrijf deed een mooie geste door een ander toestel op te sturen aan de helft van de prijs!
Dit wordt ten zeerste geapprecieerd!
Hartelijk bedankt.
4-9-2025 Na mijn vorige review en de reactie van GPS-partner deze Review aangepast:
Iets meer dan een jaar geleden een Onntrack 400 Pro aangeschaft om in mijn camper te plaatsen. In het begin waren er wel wat problemen met de exacte locatiebepaling, maar dit werd na enige tijd opgelost door de Pro App beschikbaar te stellen waardoor je meteen ook meer opties hebt. Toch gebeurde het na een tijd dat de tracker ongemerkt offline ging. Omdat ik de camper lange tijd niet had gebruikt kwam ik daar pas achter toen ik op vakantie was en de tracker dus niets had geregistreerd. De tracker bleek al meer dan 70 dagen niet meer online op dat moment.
Daarop heb ik direct contact opgenomen met de klantenservice en nadat zij wat dingen hadden nagekeken, kon ik de tracker opsturen om nagekeken te worden. Maar in plaats van mij te laten wachten op eventuele reparatie werd de optie geboden om de tracker om te ruilen voor een nieuwer merk, de Eyon. Deze zou beter, sneller en nauwkeuriger zijn. Omdat ik de camper zo snel mogelijk weer wilde beveiligen heb ik dat aanbod aangenomen. En ik moet zeggen, dat deze tracker uitstekend bevalt! het apparaatje is kleiner en heeft enorm veel mogelijkheden en een veel grotere nauwkeurigheid. De eerste periode hield het bedrijf op eigen initiatief nauw contact om te kijken hoe de nieuwe tracker bevalt. Ook werd er snel gereageerd op vragen en worden opmerkingen meegenomen in toekomstige ontwikkeling.
Eerlijk toegegeven, in het begin was ik behoorlijk teleurgesteld in de Onntrack GPS Tracker. Het gaat toch om beveiliging van je spullen en ik vind dat je daar een zeer grote betrouwbaarheid van mag verwachten, maar na het contact met GPS-Partner en de manier waarop zij de dingen hebben opgelost moet ik zeggen dat een dergelijk niveau van klantenservice en betrokkenheid maar weinig te vinden is tegenwoordig.

Reply from GPStracker USA
Ik kocht bij deze firma een tracker om mee te nemen op mijn motorreis door Europa en Azië om mijn motor te beveiligen en het thuisfront in de gelegenheid te stellen om mijn reis te volgen.
In eerste instantie werkte de tracker feilloos maar de firma heeft de app vernieuwd en vanaf eind april werkt mijn tracker niet meer. Op zich geen probleem zou je denken, de firma lost dit op want het toestel is slechts 3 maand oud maar hier begint het.
Communicatie met de technische dienst verloopt moeizaam. Je moet mailen en wachten tot je een antwoord krijgt. Soms komt er een automatische reply met de melding dat ze eind april overschakelen naar de nieuwe app. Je krijgt onduidelijke instructies via e-mail, in mijn geval heeft dit het probleem niet opgelost. Mijn tracker blijft offline. Vorige week vrijdag, precies een week geleden, is mij gevraagd de tracker terug te sturen voor nazicht/reparatie. Gisteren werd mij gevraagd een verzendbevestiging te sturen. Dit deed ik reeds onmiddellijk na afgifte van de tracker in het ophaalpunt. Ik vermoed dat mijn tracker nog niet bij gps-partner is aangekomen of anders weet de ene medewerker niet waarmee de andere bezig is of hoever het staat met je reparatie. Ik nam vandaag telefonisch contact op met de firma, die opnieuw vroegen om een verzendbevestiging te sturen. Ik heb toen geërgerd geantwoord dat ik dit reeds tweemaal deed. Eind deze maand (over twee weken) vertrek ik op reis. Ik ben dus uitermate benieuwd of ik mijn tracker (of een nieuwe) zal kunnen gebruiken gedurende mijn reis. Ik ben in gespannen afwachting. Voorlopig 1 ster gegeven in afwachting van de uiteindelijke oplossing.
UPDATE 20/5
De zaakvoerder Dhr. LH heeft mij intussen persoonlijk gecontacteerd en gaf mij gelijk wat betreft mijn review. Hij schreef dat hij er persoonlijk voor zou zorgen dat ik tijdig een nieuw exemplaar zou ontvangen (extra getest).
Vandaag mocht ik de nieuwe tracker ontvangen.
Na het laden heb ik hem geïnstalleerd en alles leek in orde. Echter, na een half uur zag ik dat de tracker opnieuw offline is en dus niet langer werkt.
Ik moet terug contact opnemen met de firma….
Wordt vervolgd!
UPDATE 1/6
De zaakvoerder heeft zich persoonlijk bezig gehouden met het wijzigen/aanpassen van de instellingen van de tracker. Uiteindelijk is het gelukt en de tracker doet het nu een week goed. Ik kan deze week met gerust gemoed vertrekken. Vanwege de ellende die ik met de tracker had wou de zaakvoerder mij een deel van het aankoopbedrag crediteren als tegemoetkoming.
Dit is wel een zeer mooie service en van zodra ik het bedrag ontvangen heb laat ik dit hier zeker weten.
Ondertussen pas ik het aantal sterren aan van 1 naar 4.
Wordt vervolgd.
UPDATE 18/6
Vandaag mocht ik de tegemoetkoming voor het ongemak dat ik had, ontvangen.
Zeer netjes geregeld dus door het bedrijf en/of de zaakvoerder.
TOP!
Vijfde ster toegekend.
Perfect. Net iets duurder dan de noname trackers maar geld dubbel waard. Werkt altijd. Eindelijk eens geen problemen als je iets koopt :)
Update 7 augustus: het bedrijf heeft excuses aangeboden en een en ander netjes opgelost. Ik pas daarom mijn review aan van 1 naar 4 sterren.
Al meer dan 7 dagen terug een tracker gekocht en betaald. Bijna 160 euro en nog steeds niets ontvangen. Op hun site staat vandaag voor 17.00 uur besteld morgen in huis. Ze geven zelf aan enkele werkdagen maar nog steeds niets ontvangen.
Zoals beloofd internationale gratis levering daags nadien van een Onntrack GPS tracker. Uitermate tevreden van het toestel en de service, onmiddellijk twee extra toestellen bijbesteld. Super tevreden!! Enkel lof voor deze firma!
Heb begin maart een Onntrack Portable PRO+ Heavy duty aangekocht via onttrack.nl
Nadat ik het toestel ontvangen had, heb ik het slechts 1 dag kunnen gebruiken. Ik had het in mijn motorjas gestoken tijdens een lichte regenbui. Na twee uren gereden te hebben, viel het toestel uit. Het toestel was niet meer herstelbaar en ik na meerdere keren contact genomen te hebben met het bedrijf geen oplossing aangeboden gekregen. Ze gingen het terug naar de fabrikant sturen. Nu 3 maanden later nog steeds niet vernomen. Na plaatsing van deze revieuw heb ik van 1 ster een upgrade gedaan naar 3 sterren. Ze gaan me een nieuw toestel opsturen is beloofd, nadat ik de helft van het nieuwe toestel betaal. Ben benieuwd hoe het verder afloopt.
Nu voor de 4e X een gps tracker gekocht ditmaal.voor de Camper.
Alles binnen 24 uur geleverd zoals beloofd op de site .
Kwaliteit van de producten allemaal een 10 plus .
Werkt zoals het hoort te werken zonder bijkomende kosten .
Nederlandstalige beschrijving kind kan de was doen, binnen 10 min geïnstalleerd .
Ik schrijf een hoop negatieve ervaringen en vind dan ook dat een positieve ervaring ook op zijn plaats is .
Learn more about other kinds of reviews.