Har været udsat for ejer
Har været udsat for ejer. Virker meget enfoldig og hoven i sin skriftlige fremtoning. Er ikke i stand til, at læse og forstå en ganske simpel og kort tekst. Kan ikke være godt i denne branche. Kan derfor ikke anbefales.
Tilføjelse: Har endnu engang været udsat for ejer af dette firma. Han henvender sig på ubehagelig og hoven vis her og bruger hver gang sit navn og firmanavnet her over. Ergo må henvendelsen komme fra dette firma, for ellers bruger man vel ikke et firmanavn hver gang. Så vi har ikke fundet ham privat, vi har reelt bedømt ham på basis af de henvendelser han selv foretager sig i firmaets navn. Han er meget god til selv, at anmelde andre kan vi se. Men kan åbenbart tydeligvis ikke selv tåle, at modtage en anmeldes der går ham i mod. Som man tydeligt kan læse i hans svar på anmeldesen, holder han sig ikke selv tilbage for, at gøre lige nøjagtigt det han mener andre gør. Angribe personlig(med navn selv om det ikke er tilladt på Trustpilot), useriøst og ganske uprofessionelt. Endnu en ubehagelig oplevelse fra ejer af dette firma, der bestemt ikke får os til at ændre opfattelse, tværtimod. Så endnu en gang, kan på ingen måde anbefale, at komme i kontakt med ejer her.

Reply from grafiskformgivning.dk