Nie chciałem się przekonać o zasadach dopiero przy wypłacie, więc przerobiłem to na sucho. Najpierw przeczytałem, jakie dokumenty są wymagane i do jakiej kwoty w ogóle ich nie potrzeba. Potem wpłaciłe... See more
See what reviewers are saying
no dobra, o bonusie. z początku wydawało mi się, że coś się nie policzyło, bo saldo bonusowe pokazywało zero po pierwszej rundzie. potem doczytałem, że bonus aktywuje się dopiero po pierwszym spinie z... See more
miałem prostą sprawę, a zeszło pół wieczoru, choć nie z winy obsługi. napisałem na czat, że nie widzę wygranej z rundy bonusowej. konsultantka sprawdziła historię rund i znalazła 87 zł w saldzie bonus... See more
Formularz weryfikacji mógłby lepiej tłumaczyć, czemu potrzebny jest wyciąg z konta, bo pierwszy raz mnie to zdziwiło. Poza tym reszta jest przejrzysta: wymagane dokumenty wypisane punktami, maksymalny... See more
Company details
Written by the company
100% up to C$1,600 + 150 Free Spins
Contact info
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Apka waży swoje i długo się instaluje
Apka waży swoje i długo się instaluje, ale potem sloty ruszają bez zarzutu.
pisałem o północy w sprawie salda
pisałem o północy w sprawie salda, myślałem że nikt nie odpowie, a odpisali sprawnie
przyszedłem tu żeby ustawić przerwę na…
przyszedłem tu żeby ustawić przerwę na tydzień, bo wyjeżdżałem i nie chciałem żeby konto stało otwarte. znalazłem w ustawieniach, kliknąłem, potwierdziłem mailem i tyle. po tygodniu wróciło samo, saldo takie samo jak zostawiłem, nic nie przepadło. dobrze to zrobili.
Podsumowanie miesięczne przychodzi z…
Podsumowanie miesięczne przychodzi z paru dni opóźnieniem, ale limit wpłat działa od ręki.
Kiedyś czekałem na wypłaty po kilka…
Kiedyś czekałem na wypłaty po kilka dni, tu 180 zł przyszło w jeden wieczór.
wysłałem dowód i wyciąg przed wypłatą
wysłałem dowód i wyciąg przed wypłatą, po dniu mail że konto zweryfikowane, prosto
Szukałem konkretnej ruletki z niskim…
Szukałem konkretnej ruletki z niskim minimum.
Jest, stawka od 2 zł, stół działa od ręki. Sprawdzałem w niedzielę wieczorem, kiedy zwykle wszędzie tłok.
Pierwszy bonus zaliczony bez problemu.
Gra na kompie chodzi bez problemu
Limity dzienne wpłat widać w profilu…
Limity dzienne wpłat widać w profilu czytelnie, z kwotami i datą resetu
Sam formularz wypłaty jest brzydki i…
Sam formularz wypłaty jest brzydki i pola są za blisko siebie. Działa jednak od pierwszego kliknięcia, a 110 zł zeszło z salda natychmiast i przyszło na kartę w nocy
drugi dzień tutaj
drugi dzień tutaj, limit wpłat ustawiłem od razu, wygodne, reszty jeszcze nie znam.
Wypłata 260 zł we wtorek.
Wypłata 260 zł we wtorek.
Zatwierdzona w środę rano.
Na koncie w czwartek.
Trzy kroki i żadnych dodatkowych maili, prosto.
Cashback co poniedziałek
Cashback co poniedziałek, ostatnio 31 zł. Bez kombinowania.
Kiedyś bonusy przepadały bez…
Kiedyś bonusy przepadały bez wyjaśnienia, tu obrót zszedł i 90 zł zostało, spoko.
Kolejka na czacie potrafi być długa w…
Kolejka na czacie potrafi być długa w piątkowy wieczór, u mnie osiem minut. Za to potem konsultant nie odsyłał mnie nigdzie dalej, tylko sam odblokował bonus i od razu widziałem 60 zł na saldzie bonusowym
Zapisana metoda wypłaty trzyma się od…
Zapisana metoda wypłaty trzyma się od pierwszego razu, nie trzeba jej wpisywać ponownie przy kolejnym zleceniu. Przy piątej wypłacie zajęło mi to trzy kliknięcia i 95 zł poszło w obieg
napisałem na czacie o wypłacie i nie…
napisałem na czacie o wypłacie i nie zdążyłem odejść od kompa, odpisali od razu.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.