1.9

2-star
1-star

DET HER ER IKKE OK!!

DET HER ER IKKE OK!!!

Jeg er en perfect elev med A+ og meget mere men en dag kom jeg til at gå videre og så blev grammatik sur. Jeg havde lavet en forkert og jeg fik konsekvenser. Det var ikke det sjoveste.

February 13, 2025

Hjælp mig nu!!!!!

Den her hjemmeside var skulden på at h#tler startede 2. verdenskrig. og desuden ville jeg hellere blive munget 69.000 gange af a en kastrede krage en at kigge et sekund mere af det her lørt.

September 14, 2024
Rated 1 out of 5 stars

vil ikke have gokke far her

hej jeg er en dansk skole lærer jeg har lagt mærke til at mine elever begynder at bruge det der hjemme hvor han "gokkede" jeg er ikke helt sikker på hvad det skal betyde men jeg har fået at hvide at det er dårligt og jeg vil ikke have det mere nu må det stoppe skole kan ikke have folk til at gøre sådan noget når de skal lærer i steden for

April 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Det er en dårlig hjemmeside!!!!

Det er en dårlig hjemmeside!!!!
vi sad og lavede diktat på denne hjemmeside og hende der læste det op mumlede hele tiden. det er ikke i orden for jeg kunne ikke høre hvad hun sagde og de andre i min klasse brokkede sig også over at hun mumlede.
hvis i ser det her skal i få en ny til og læse op i jeres diktater. Det er mega træls når det er med til at gøre så man kan får en højere karakter

March 19, 2024

Det ikke ok

jeg sad der hjemme lavede gramatip så lige pludselige kom jeg til at lave fejl så kom min mor og tævede mig så blev hun horny så slog hun mig in til jeg havde S.E.X med hende

November 24, 2023
Rated 5 out of 5 stars

hverdens bedste opskrift på jorden

6 dl fanta
4 spiseske salt
900 gram mel
200 gram chokolade
1teske vanilje pulver
50 gram gær
10 spiseske sukker
ind i ovnen og tænd den på 450 grader på gril ting i 15 min
og så put noget glasur på.🤨🤨😁
og det er sårdan her du laver glasuer
du finde en god film med stepmom eller stemsis som er stuk og så tager du din stang og giver den næsten af og så har du glasur

September 26, 2023
Rated 5 out of 5 stars

en dejlig nat morgen

nu skal i høre jeg sad en nat om morgen og lavede grammadaddy med min hund og gris lige pludslig svarede min gris forkert på et spørgsmål og så
........... GIK DEN HELT AMOK OG HEV MIN HUND I PIKKEN SOM EN SINDSYG jeg blev bange og beskuttede mig for at joine WUHU HVOR ER DET FEDT
bedste hjemmeside!!!!!!!

August 28, 2023

Skyd jerselv

Min selvtillid falder og falder hver eneste gang jeg bruger det her Afføring. Jeg måtte bide migselv i læben for ikke at brække mig over det her Afføring. Man skulle tro I prøver at få migselv til at blive kvalt i halsen hver eneste gang jeg bruger det her Afføring. Føj føj føj føj

I øvrigt skide tak af jer at jeg måtte stjæle slik fra et lille barn og skide barnets mor i ansigtet. Hun var meget liderlig efter :)

April 19, 2023

Draxil kan godt lide Justeat

Det var en normal nat, Jeg lavet en opgave forkert og mistede derfor et træ fra min skov jeg tænkte ikke så meget over det ud over de normale selvmordstanker jeg er begyndt at få pga min mor sige at jeg kun må spille 5 timers fortnite efter at jeg er begyndt lave diare i mine bukser. Men så pluslig da klokken blev 3.00 om natten imens jeg så cocomelon. Det var johnny Sins der kom ind på mit værelse og sage at han GÅR FULDSTENDIG AMOK og han FLIPPER FULDSTÆNDIG UD pga jeg ødelage et træ fra min skov og derefter stak han hans D.I.L.L.E.R op i mig og GIK FULDSTENDIG AMOK. Efter det kom Draxil og GIK FULDSTENDIG AMOK og FLIPPEDE FULDSTENDIG UD fordi han troede jeg var Tonse.
KAN IKKE ANDBEFALLES.

February 21, 2022