Som øvrige bedømmelser bestilte sokker 12.juli, hvor pengene blev trukket på konto. Her den 21. august har jeg endnu ikke set nogen sokker. Baseret på hvad jeg læser, ser jeg nok ikke nogle sokker.... See more
See what reviewers are saying
Fup og svindel - man bestiller og pengene trækkes efter en måned skriver de på hjemmesiden at sokkerne er leveret - svarer ikke på mail eller andet. Efter yderligere 2 uger modtog jeg endelig so... See more
Den 12.07.2020 bestilte jeg sokker, altså for 1 mdr. siden.( ordrenummer.: 1895 )Pengene hævede de straks. Sokkerne står som om de er leveret, når jeg spore dem. Jeg har intet modtaget. Jeg har to... See more
Samme historie som alle andre brugere. Pengene er trukket med det samme - tracken siger ordren er leveret.....men har ingen strømper set endnu..... Dårlig stil
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Total fup
Total fup
Jeg har betalt 318 kr for sokker. Pengene blev trukket straks, men jeg har aldrig fået sokker eller svar på e-mail. Eller pengene tilbage !!!
Ingen levering af betalte sokker
Baseret på hvad jeg læser, ser jeg nok ikke nogle sokker. Utroligt at de kan fortsætte med dansk hjemmeside. Svindel og humbug firma.
Det skulle være nul stjerner
Det skulle være nul stjerner. Penge trukket, ingen bekræftigelse/mail og ingen varer. Hvor finder I en add. at skrive til ?
Samme historie som alle andre brugere
Dårlig stil
Der er trukket penge fra min konto
Der er trukket penge fra min konto, problemet er at jeg ikke har bestilt nogen sokker😳
Har skrevet til dem- men ikke fået noget svar. Spændt på hvad jeg får, hvis jeg går noget!!!
Kunne jeg gi nul stjerner gjorde jeg…
Kunne jeg gi nul stjerner gjorde jeg det. Har bestilt på ordrenr 2254 d. 17/7 Intet modtaget endnu d 12/8 på trods af at der står de er leveret. Har skrevet til dem to gange men som andre Ikke fået noget svar. L....firma
Jeg har bestilt sokker, pengene trukket ingen sokker
Jeg har bestilt sokker for lang tid siden og har samme oplevelse som andre. Ingen svar ved henvendelser, pengene trukket og sokker står som leveret. Idag modtog jeg sokkerne efter 5 ugers venten. Der er håb.
Utroværdigt foretagende.
Sokkerne står som om de er leveret, når jeg spore dem.
Jeg har intet modtaget. Jeg har to gange skrevet til dem via deres kontaktformular, og en gang via mail.
De har ikke reageret på nogle af henvendelserne.
Dårligere og mere utroværdigt kan det ikke gøres!
Grandsocks
De hæver pengene for varen 16/7-20, bestilt 14/7-20, men jeg har ikke modtaget varen endnu, 8/8-20. Står som leveret på deres tracking
Yess, pakken er modtaget d. 11/8-20
det er ren svindel
det er ren svindel. når man køber så selvom der står leveret får man ikke varen, og de svarer ikke på henvendelser
Fup og svindel --- og endelig leveret.
Efter yderligere 2 uger modtog jeg endelig sokkerne - og hvor er de bare fine. Pakken var faktisk sendt med PostNord og tror faktisk at det yderligere forsinker modtagelse - - de var faktisk 2 uger om at leverer pakken til mig.
Men hvis de på hjemmesiden skrev af leveringen tager ca. 6-8 uger så tror jeg ikke folk vil blive sure og anmelde dem.
Har idag modtaget mine strømper efter…
Har idag modtaget mine strømper efter en måned og ingen svar på nogen af mine henvendelser både på mail og deres kontaktformular....derfor trækkes min politianmeldelse af firmaet tilbage.
Ingen strømper leveret
Svindler-firma. Pengene er trukket, men ingen strømper er modtaget. Svarer ikke på mails. Strømperne ser ellers sjove ud.
Pengene trukket
Pengene trukket, men ingen vare modtaget.
Og det sker ikke.
Svindel firma.
Jeg bestilte et pakke sjove sokker 6
Jeg bestilte et pakke sjove sokker 6. juli. Pakketracker siger idag, 31. juli., at de er leveret hos mig. Jeg har ikke modtaget noget.
Det er fup og svindel og de fortjener…
Det er fup og svindel og de fortjener ikke den stjerne man skal give for at kunne advare andre mod dette fupfirma
Jeg har politianmeldt firmaet
Svindelfortagende der ikke sender varen…
Svindelfortagende der ikke sender varen og ikke svare på
Mails men hæver pengene... de politi anmeldes hermed
Har forsøgt at kontakte flere gange men…
Har forsøgt at kontakte flere gange men de svarer ikke, har ikke modtaget produktet.
Hold Jer væk
Vare ikke modtaget
Vare ikke modtaget
Virksomheden Har trukket pengene på min konto, men jeg har endnu ikke modtaget varen❓Har prøvet at kontakte på mail men ingen reaktion😡
Ikke til at komme i kontakt med.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.