De eerste resultaten zijn opgeslagen geweest en je kan alles goed opvolgen via de app👍👍

Sold by Green Wave
The information on this page is based solely on product reviews written by customers of Green Wave via Trustpilot.

Reply from Green Wave
Een paar dagen in gebruik. Wel op aparte groep geplaatst en doet wat deze moet doen.

Reply from Green Wave
Prima product en kunnen onderhandelen over de montagevoet ipv de P-1 meter met stekkers of de smart-gen 2 meter met kabel, die ik beiden al in bezit had.

Reply from Green Wave
Ik moet hem nog plaatsten, maar echt netto 7kWh voor deze aanbiedings prijs is denk ik een goede deal en de online ervaringen die gedeeld worden zijn ook positief.

Reply from Green Wave
Stevig gebouwd en makkelijk te installeren

duidelijke hand leiding

Reply from Green Wave
Duurde even voordat alles werkte , mijn slimme meter was te oud. Door goede service en tips omdat de P1 meter niet werkte overgestapt op de Anker Solix slimme meter gen 2, nu werkt het super.

Reply from Green Wave
Deze thuisaccu gisteren geplaats en in gebruik genomen. Super simpel om te installeren en binnen ‘no-time’ operationeel. De accu was al voor 50% vol geladen, dat was dus lekker. De accu heb ik ingesteld op zelfgebruik, en hij hield de meter mooi op de 0. ( NOM). Zelfs toen we de airco aandeden, duurde het enkele seconden of de accu kreeg het bijgehouden. Zeer tevreden en een echte aanrader !!!

Reply from Green Wave
Nog maar een paar uur heb ik deze thuisbatterij binnen. Dus kan er nog niet heel van zeggen. Het ontladen gaat goed.

Reply from Green Wave
Goede product ik raad iedereen aan

Reply from Green Wave
Zeer snelle levering, makelijke installatie en werking in orde.

Reply from Green Wave
Prima apparaat, werkt zoals verwacht. Pittig aan gewicht..

Alleen maar lof,tot nu toe 100%tevreden

Zeer goed !

Reply from Green Wave
Ik ben heel benieuwd hoe snel deze batterij zich gaat terug verdienen.

Reply from Green Wave
Mooi systeem. Werkt met een goede app directe inzage van verbruik. Erg tevreden hoe snel de smartmeter de energie stroom regelt, en de vraag uit het net op nul houdt.

Reply from Green Wave
Top product. Gemakkelijk te installeren en meteen zichtbaar resultaat

Reply from Green Wave
Nog maar net in gebruik. Installatie is makkelijk, app is nog wat om te ontdekken en te leren. Tot hiertoe zeer tevreden over de werking van het toestel.

Snelle levering goede prijs

Reply from Green Wave
Doet waar ik hem voor gekocht heb overdag opslaan en s’nachts leveren meer hoeft voor mij niet . En wil je meer zoals bij dynamische contracten in de app kun je diverse mogelijkheden aanvinken dus voor elk wat wils.