GreenBio Højbedsmuld fyldt med plastik, tapetrester, sten mv.
Har købt Greenbio højbedsmuld (big-bag), som skulle bruges til et grøntsagsbed.
Der dukkede løbende plastikrester (blød og hård), mindre byggeaffald, tapetrester, tyggegummi papir, slikkepinde rester, mindre metal stumper, keramik stykker, hvad der lignede svampesporre mv.
Yderligere var der rigtig mange sten (ca 2cm størrelse), som der ikke var oplyst noget om på forhandlerens hjemmeside. Ved dog kke om det er forhandlerens skyld, at dette ikke er oplyst?
Til at starte med, tænker vi at det nok kun er få stykker plastik, men jo mere vi kommer i dybden af big baggen kommer der mere og mere.
Det generelle problem med jord og bigbags... Orker man at skovle alt tilbage fra højbedet til baggen (som står på den anden side af huset) og bruge endnu flere timer og energi på at få det sendt tilbage? Vi har nu lagt jorden i blomsterbed. Vi skal ihvertfald ikke bruge det til grøntsager.
Forhandleren oplyste sidenhen, at det har været en fejl i produktionen mht komposten, hvorved at urenhederne er kommet og at komposten nu er destrueret. Forhandleren tilbød endnu en bigbag Greenbio, hvilket vi har takket nej til, da vi i mellemtiden har bestilt et andet produkt, som vi har noget større tillid til. (Vi har heller ikke plads til mere jord). Nu håber vi bare på en (delvis) refundering af Greenbio købet.
April 10, 2015
Unprompted review