Håbløs kundeservice!
Jeg bestilte en bærefrakke og nogle hårbånd hos Greyse. Jeg modtog bærejakken, men måtte vaske den 7 gange før den ikke længere afgav farve. Lynlåsene er pæne, men virker til at være af dårlig kvalitet (de går ind imellem op i “den forkerte ende” når de er lynede). Ellers er bærefrakken fin.
Jeg modtog imidlertid aldrig de rigtige hårbånd. Efter utallige henvendelser Per mail, som Greyse aldrig besvarede, henvendte jeg mig via Messenger. Der svarede de dog først, da jeg begyndte at skrive henvendelser på selve deres Facebookside, fordi jeg simpelthen ikke kunne komme i kontakt med dem (der var ikke oplyst noget telefonnummer). Efter flere ubesvarede henvendelser på deres mail og Messenger, foreslår jeg dem at de kan returnere beløbet såfremt de ikke kan fremsende disse hårbånd.
Den “service” jeg så endelig modtager er både mangelfuld (efter snart 2 mdrs ventetid og flere henvendelser fra min side har jeg stadig ikke modtaget de hårbånd, jeg havde bestilt), men den er også uforskammet.
Da der endelig var lidt hul igennem til Greyse via Messenger, fik jeg et meget meget uhøfligt og vredt svar tilbage om at de havde sendt det, jeg havde bestilt og at alt var korrekt fra deres side. Dog havde de ikke sendt hårbåndene med nogen form for pakkesporing, så det var ikke muligt for hverken dem eller jeg at dokumentere hvor ordren er blevet af.
Jeg har nu opgivet at få de rette hårbånd.. og kommer ikke til at handle der igen.
May 9, 2020
Unprompted review