Vi har for anden gang fået mad fra Grillministeriet. Der har været god kommunikation hele vejen igennem og det har været nemt at bestille gennem hjemmesiden. Maden var virkelig god og gæsterne ros... See more
See what reviewers are saying
Jan er en mester i at grille, så kødet er lige tilpas. Hans salater og andet tilbehør er også i top. Du få meget mere for pengene end hos traditionelle cateringfirmaer. Alt det praktiske er også i ord... See more
Written by the company
Vi tilbyder Gourmet, og skulle du have nogle specielle ønsker, så står vi altid til din rådighed, når du skal arrangere en havefest, fødselsdag, bryllup, konfirmation m.m. og vil have en oplevelse. Vi kommer ud og griller for dig til dine arrangementer – vi kan stå for alt eller bare for selve kødet - du bestemmer helt selv. Vi har flere festmenuer at vælge imellem, som kan ses på vores hjemmeside www.grillministeriet.dk Vi griller også til DHL stafetten og kommer gerne ud til julearrangementer.
Denmark
- grillministeriet.dk
No recent history of asking for reviews
Virkelig god mad.
Vi har for anden gang fået mad fra Grillministeriet.
Maden var virkelig god og gæsterne roste den meget. Svend kom og satte op, som aftalt og grillede til perfektion.
Helt igennem fantastisk oplevelse
Jeg benyttede Grillministeriet til min kandidat- og fødselsdagsfest, og der var ikke noget at sætte en finger på. Maden var helt fantastisk, betjeningen var behagelig og professionel, og derudover gik alle gæster fra festen med en klar plan om, hvem der skulle stå for maden til deres næste store arrangement.
Vi fik desuden lov til at låne køletraileren til opbevaring af dessert og overskydende drikkevarer. Alt i alt var det en fantastisk oplevelse, som gjorde, at jeg kunne have den bedste dag.
En meget glad og tilfreds kunde
Super lækker mad og en glad kok, der ikke er bange for at sætte lidt ekstra humør på gaflen når der serveres. Vi havde en dejlig konfirmation med gæster der bestemt ikke gik sultne hjem.
Virkelig lækker mad og nok af det
Virkelig lækker mad og nok af det. Kokken stegte vores kød til perfektion, og det hele spillede bare....Alle gæsterne til vores datters konfirmation roste maden. Kan varmt anbefales.
Jeg kan varmt anbefale Grillministeriet…
Jeg kan varmt anbefale Grillministeriet til din næste fest. Til min runde fødselsdag fik vi grillet pattegris, tre forskellige salater, kartofler og lækkert brød. Det hele super kvalitet og proffessionelt anrettet og serveret. De er super dygtige.
Formidabel oplevelse
Jan og co. leverede kød og grillmestre til vores sølvbryllupsfest i haven til 175 personer.
- Første grillmester dukkede op 4 timer før servering med kølevogn og 3 kæmpe grille hvori han fik startet kullene op så der var parat til ægte kulgrillet mad
- Præcis på det ønskede tidspunkt stod de to grillmestre og carvede oksemørbrad, sørgede for frisk grillede ingefærmarinerede laks samt fantastiske marinerede kyllingespyd og grill pølser.
- Grillmestrene havde en ro omkring deres arbejde samt en god og hyggelig kommunikation med gæsterne
- Saftige Kyllingespydene, det stadig var gode som kolde snacks til natmaden
- Oksemørbraden var perfekt, drysset fint med flagesalt og der var så rigeligt af den at vi endte med rester
- Laksen... den var så god at selv dem der efter eget udsagn ikke kunne lide fisk syntes den smagte fantastisk
- Da det var tid til at rydde op efterlod grillemestrene det helt perfekt. Det eneste de efterlod var en trillebør med glødende kul der stille og roligt brændte ud - alt andet var ryddet flot af vejen.
En kæmpe anbefaling her fra Annisse Nord. Selv med et større event hvor vi var lidt længe om at få fastlagt detaljerne og havde ønsker der godt kunne have givet lidt besvær, sørgede Jan for at give gode råd og vejledning, kom med en fornuftig pris, og leverede over forventning på dagen.
Super dejlig 90 års fødselsdag med…
Super dejlig 90 års fødselsdag med helstegt pattegris og den dygtigste slagter mester der stod for det hele menuen, mega meget ros fra alle vores gæster, vi ses igen 😄
Lækker grillmad og tilbehør
Vi havde Svend ude til vores fødselsdag- og dåbsfest. Trods dårlige vejrforhold, lykkes det Svend at lave det lækreste grillkød til os. Tilbehøret var virkelig også godt, og så meget indbydende ud. Grillministeriet får de varmeste anbefalinger fra os.
5 stjerners oplevelse
Virkelig lækker mad.
Rigtig sød slagter, Morten.
Godt og skægt indslag med pattegris til vores datters konfirmation.
Det er 2. gang vi har fået mad fra Grillministeriet, og det har været lige godt hver gang.
Super lækker oksemørbrad og…
Super lækker oksemørbrad og flødekartofler og Jan var i fantastisk humør
Vi har både brugt til konfirmation og 40 års og vil klart anbefale Grillministeriet
I anledning af mit 25 års jubilæum
I anledning af mit 25 års jubilæum på min arbejdsplads, havde jeg sørget for at det skulle være Grillministeriet der skulle lave mad til mine kollegaer. Vi var 52 personer og ikke et øje var tørt.
Pattegrisen var stegt til perfektion, med den lækreste sprøde svær og det møreste kød - MUMS !!. De krydderstegte kartofler, pastasalat samt grillpølser var ufatteligt godt tilberedt.
Dette var med til at give mig en mindeværdig dag.
Derfor kan jeg kun anbefale at du benytter Grillministeriet.
Skal du dække op til fest - lad Grillministeriet lave mad til din gæst og du vil få en mindeværdig fest.
Vi havde Grillministeret ude hos os og…
Vi havde Grillministeret ude hos os og grille til rund fødselsdag med 92 gæster. De får ( igen ) top point. Alle gæster roste maden til skyerne .. både grillet laks, oksemørbrad, kylling og helt fantastisk tilbehør var simpelthen så lækkert. Helt klart ret luksus agtigt..
Virkelig god mad
Virkelig god mad
Vi havde bestilt grillet laks og helstegt pattegris med diverse tilbehør til vores nonfirmation det var virkelig lækkert!
God service og utrolig velsmagende mad. Det bliver bestemt ikke sidste gang, at vi bestiller mad fra Grillministeriet.dk En kæmpe anbefaling herfra! 😊
Vi benyttede Grillministeriet til en 50…
Vi benyttede Grillministeriet til en 50 års fødselsdag. Det var virkelig lækkert mad, og der var masser af det. Det er ikke sidste gang, at vi bruger Grillministeriet. Tak for mad 😊
Vores varmeste anbefaling til…
Vores varmeste anbefaling til grillministeriet. Lækkert tilberedt kød og indbydende tilbehør.. tilsat professionelt og behageligt personale. Tak for jeres bidrag til en dejlig dag!
Super veltilberedt og lækker mad!
Kære grillministeriet.
Vi holdt i går barnedåb for vores barnebarn hvor I leverede maden, helstegt pattegris med pastasalat, alm salat, flødekartofler, brød og smør, pølser og tilbehør til dette.
Sikke noget dejligt mad, det var super lækkert og veltilberedt. Alt spillede mht aftaler omkring tidspunkt osv, en rigtig god (mad)oplevelse og vi kan varmt anbefale til nye/andre kunder.
Mange af vores gæster spurgte hvem der havde leveret maden, så vi har allerede givet anbefalinger.
Veloverstået studenterfest 65 personer…
Veloverstået studenterfest 65 personer fik en super oplevelse med veltilrettelavet pattegris. Lækre salater alt smagte super og var dejligt frisklavet. De varmeste anbefalinger fra Johan
Vi har benyttet Grillministeriet 2…
Vi har benyttet Grillministeriet 2 gange - til begge vores sønners konfirmationer. Den ene bestilte grill af 3 slags kød og den anden ville have pattegris. Begge dele var sindssygt lækkert, tilbehøret var godt og betjeningen samt prisen upåklagelig. Tak for at gøre vores fester gode !!!
Har lige haft Grillministeriet ude og…
Har lige haft Grillministeriet ude og lave maden til min datters konfirmation - og alt var simpelthen fantastisk. Maden smagte fremragende og servicen var helt i top. Kokken der kom og stillede det hele klar, grillede og stillede frem og mm., var guld værd for et par stressede forældre. Kan varmt anbefale Grillministeriet - alt spillede bare….mums!!!
Vi havde besøg af grill ministeriet i…
Vi havde besøg af grill ministeriet i lørdags
Vi kan kun skrive positivt om dette
Yderst lækkert salat , kartofler, og grisen smagte himmelsk
Kan kun anbefales