Vi bliver mødt af en ikke smilende…
Vi bliver mødt af en ikke smilende tjener. Vi får at vide at vi ikke må sidde ved ønsket bord, da vi sætter os. Vi bliver henvist til at sidde ved vinduet (om det er for at reklamere for flere kunder ved vi ikke). Bordet var hverken reserveret og der kom aldrig nogen. Vi bestiller mad og der går lang tid måske 40 min ca mindst. Vi får hibiscus margaritas som ikke smager af hibiscus og smager egentlig bare at solbær saftevand. Ikke godt nej. Derefter får vi meget meget små hovedretter af to små tacos ikke til at blive mæt af. Smager ikke af noget. Den anden får også 4 små flade uden fyld næsten af pandekage tortilla. Det lignede vitterligt forretter og du blev ikke mæt. Da vi skal betale spørger jeg nysgerrigt om det virkelig er hovedretter og ikke er forretter da vi ikke kan have valgt andet end de to hovedretter. Tjeneren svarer nej. Igen uden smil bare kold og mimik læst. Man føler sig generelt ikke varmt modtaget. Kokken står og luger over vores samtale. Det er ubehageligt. Vi bliver spurgt derefter om vi giver drikkepenge. Ham der betaler bliver målløs og kommer til at trykke på drikkepenge. Vi føler os ikke modtaget eller serviceret særlig godt og maden smagte ikke med passion for det mexicanske køkken.