Blev bombarderet med fejlmeldinger af systemet i deres app dagligt og måtte til sidst opsige mit abbonoment hos dem efter blot 1mdr. Det vil de så have 9000kr for - et alarmsystem der aldrig har fung... See more
See what reviewers are saying
Der er et utal af "fejlalarmer" hvor vægteren kører ud, uden at kontakte mig som er ejer af bygningen. 90% af fejl sedlerne er angivet med muligvis edderkop. 2 gange på en dag, er de rykket ud til a... See more
Jeg fik installeret deres alarmer med det løfte om, at de ville installere gratis, da jeg i forvejen havde et andet alarmsystem som jeg afdrager på deres installation på. Jeg ville jo ikke betale til... See more
Blev bombarderet med fejlmeldinger af…
Det vil de så have 9000kr for - et alarmsystem der aldrig har fungeret og brandalarmer der gik i gang af sig selv - måske pga. af pollen forslog de, hvilket producenten af alarmen har afvist kan lade sig gøre, selvfølgelig!
Dårlig kommunikation/Service
Der er fejl i hver afregning fra første gang. da man ikke holder aftale om prisen . Selvom de lover at ringe tilbage samme dag sker det ikke . Det er sket 3 gange nu . Er bestemt ikke tilfreds med G4S
Pas på deres tilbud.
Pas på deres tilbud.
Vi fik installeret alarm system fra g4s med det løfte om, at de ville installere gratis, da vi i forvejen havde et andet alarmsystem. g4s installations pris lød på 5.400 kr hvilket er en god timeløn for 3 timers arbejde ved at få det installeret. Denne ville jeg slippe at betale hvis de fik mig som kunde. De glemte bare at overholde deres aftale, så nu betaler vi alle de 5.400 kr. for en installation vi ikke længere har. Vi er nu skiftet til det gamle selskab igen, men skal afdrage g4s en installations afgift på 5.400 kr. selv om de lovede, denne ikke ville komme med i mit abonnement. Så pas på når i underskriver deres kontrakter. Vi var kun hos g4s i meget kort tid (14 dage) og det koster Os 5.400 kr.
aldrig aldrig anvende dette alarm…
aldrig aldrig anvende dette alarm firma. De er ikke til at samarbejde med. Prøver at binde dig i flere år og ganske umuligt at opsige. Kun fordi vi havde en styr på vores mail, kunne vi opsige med 3 mdr. varsel i stedet for pludselig 3 år. De sender regninger utrolig mange regninger på annulleret udrykninger efter du har opsagt dit abonnement, så de lige får det sidste ud af kunden. Helt umuligt at få fat i en medarbejder og når man så får det. Er der ingen kundeservice.
Rasende over at opdage hvor meget jeg…
Rasende over at opdage hvor meget jeg har betalt i udrykninger og systemfejl der er forårsaget af deres egne anlægs fejl. Når de rykker ud til en alarm hvor der ikke er indbrud antager de at det er "en edderkop" og ikke deres system der fejler - også selvom der ikke ER en edderkop i nærheden. Gentagne fejlkoblinger der med garanti er korrekt koblet til skal vi også betale for. BLIV IKKE KUNDE!
Dårlig firma
Der er fejl i selve deres alarm boks -
det er deres egen tekniks support der fortæller at pga et strømsvigt i bygningen virker alarmen ikke -
kundeservice mener vi selv skal betale for at de kommer og laver deres egen boks.
Vi er total uforstående overfor at vi skal betale for at der kommer en tekniker ud, når det er deres eget system / boks der ikke virker - hvor vi jo betaler abonnent på - som absolut ikke er billig.
Total ringe firma. Hold jer væk.
Dyrt at slippe væk fra G4S.
Da vi skiftede til G4S fortalte den flinke teknikker om bondefangeriet, som andre selskaber udsætter kunder for, når de ønsker at stoppe.
Vi har nu oplevet præcis den samme behandling fra G4S. Pas på hvad du skriver under på. F.eks. opkrævning af "undersøgelsesgebyr" på 1500 når anden autoriseret teknikker piller deres anlæg ned. Eller 7200,- for anlægget - de kalder det betaling for sikkerhedsrådgivning og kræver at få anlægget tilbage.
Alt i alt en oplevelse som jeg gerne vil advare imod. De bondefanger dig.
Da vi opsagde aftalen efter få måneder, da vores gamle selskab kom en en meget favorabel pris som G4S ikke kunne matche, fik vi af vide at det var ok, da de allerede havde tjent på os.
Hold jer væk!
En stjerne er næsten for meget.
Er rasende
Er rasende. Jeg havde ringet til dem fordi vi havde flyttet en sensor grundet renovation og derfor havde den været koblet ud.
Da jeg ringede til dem fordi vil skulle have den koblet ind igen, så skulle en teknikker ud. Det var jeg ikke interesseret i, så jeg spurgte 5 gange om, hvorvidt det var inkluderet i mit abonnement- og det var det! Sagde manden og var også inde og tjekke det.
Her nu har jeg så modtaget en regning på 6000 kr for det. Og i øvrigt virkede det slet ikke og en anden teknikker har efterfølgende været ude.
Jøsses altså det kan man altså ikke!
Hold jer væk
Hold jer væk! Forvent svar på kundeservice henvendelser på over 3-6 måneder. Vi har opsagt aftalen hos G4S og 6 måneder senere, har kundeservice stadigvæk ikke taget kontakt ift nedtagning af anlægget.
Umuligt at ringe til selskabet!
Jeg har nu i dagevis forsøgt at komme igennem på telefon for at få skiftet nogle batterier i et par sensorer - jeg har skrevet emails og godt nok fået svar på en af dem - svaret var at jeg skulle ringe og bestille tid........
Overvej evt. en anden udbyder hvis i tænker på at installere alarm - G4s virker understaffed, så absolut INGEN service......Er nu selv på udkik efter en anden udbyder....
alarm der ikke virker
hej
den 30 september sendte jeg en mail til GS4 vdr en alarm der ikke var tilsluttet på en dør, efter 8 dage kontaktede jeg igen GS4 på tlf for at høre hvad der sker, der var ikke oprettet en sag så jeg startede forfra med min klage. Så gik der igen 8 dage hvor jeg så rykkede igen der var intet sket og idag den 27/10 har jeg stadig ikke fået svar magen til dårlig service skal man lede længe efter
hej , dd. 21 februar , nu 4 måneder efter denne anmeldelse har jeg ikke hørt noget trods 8 telefoniske kontakter hvor jeg bliver lovet at der sker noget , MAGEN TIL DÅRLIG KUNDESERVICE SKAL MAN LEDE LÆNGE EFTER
G4s reparerer ikke alarm, der er ude af drift - og det er umuligt at kommer i kontakt med ansvarlige for opgaven.
Alarmen i en del af vores bolig, virker ikke, den går umotiveret i gang. Vi har for over en uge siden (9.9. 2024) anmeldt det og aftalt at G4S kontakter os for at aftale en dato for reparation.
Siden har vi intet hørt fra G4s - og vi har forgæves forsøgt at komme i kontakt med dem, der har ansvaret for at sende en montør. Vi sendes blot i loop rundt i systemet, og ventetiden er ca. 40 minutter hver gang.
Sceneriet er dette: Vi ringer til det nummer som G4s opgiver på deres hjemmeside - her kan man vælge montørafdelingen - som vi har forsøgt at ringe til 3-4 gange. Hver gang har vi siddet i kø mellem 30 - 40 minutter. Da vi første gang endelig fik kontakt til afdelingen var beskeden at de ikke rykkede ud før de fik besked fra deres planlægningsafdeling.
Vi bad om at tale med planlægningsafdelingen eller en ansvarlig leder. Det er ikke muligt.
Montørafdelingen henviser i stedet til kundeservice. Men man kan ikke ringe direkte til kundeservice - man skal omstilles fra en anden afdeling fx fra montørafdelingen. Det kræver endnu en lang ventetid på over 40 minutter. Da vi endelig kom igennem til kundeservice henviste kundeservice blot tilbage til montør afdelingen. Dem kontaktede vi igen - igen henviser de til kundeservice.
På hjemmesiden findes ingen e-mail, som man kan skrive til. Det er efter en del arbejde lykkedes os at få en e-mail til kundeservice. Vi har skrevet og klaget på denne mail - men ingen svarer.
I dag (17.9. 2024) har vi ringet til G4s's salgsafdelingen, som man kommer igennem til relativt hurtigt. Medarbejdere ville straks gå ind til kundeservice og bede dem ringe. Vi er stadig ikke blevet kontaktet.
Vi har også to gange i dag forsøgt at ringe til montørafdelingen - i dag er der en telefonsvarer, og man kan vælge at bliver ringet op. Vi er ikke blevet ringet op.
Mon G4s er ved at gå nedenom?
Jeg har fra over 1 uge siden anmeldt at…
Jeg har fra over 1 uge siden anmeldt at min alarm ikke virker, man fandt ud af at sensoren på bagdøren ikke virker. Der skulle komme en montør, men vi har ikke set nogen.
I dag modtager jeg en SMS at jeg skal ringe p.g.a. battersvigt i stuen. Efter 3 forsøg kom jeg igennem, den ene gang lagde medarbejderen røret da han sagt sit navn så hurtig at jeg ikke kunne fatte dette! Så igen 20 - 25 minutters ventetid, altså mere en 1 time spildt. Den medarbejder jeg fik fat i kunne ikke sige hvornår I kommet og udbedre fejlene!
Hvis det var der ikke opfyldte mine forpligtelser vil I straks afbryde forbindelse, men som stakkels kunde, kan jeg ikke trække 1 mdr. abonnement fra!!
I har nu 3 dage til udbedre fejlen. Hvis dette er tilfældet må det betragtes som misligholdelse fra jeres side.
Magtsyge vagter!
Nogle vagter kender ganske enkelt ikke deres opgave! eksempelvis er der en stor vagt med hængevom på det kommende skattekontor i Odense, han er fuldstændig magtsygt, og forstår slet ikke sin opgave! NCC har ansat fjolset.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende
Jeg har aldrig oplevet noget lignende! Dette er det værste selskab, jeg nogensinde har haft med at gøre, og det er rent fup.
Jeg har været kunde hos G4S i fire år, og mine regninger er steget hvert kvartal. På fire år er der sket en stigning på 89%, hvilket er helt vanvittigt! Jeg har betalt alt for meget hver måned.
Da jeg flyttede min forretning, kontaktede jeg G4S for at få installeret et alarmsystem på det nye sted. Jeg har nu en måned senere stadig ikke fået alarmen installeret , og når jeg ringer, bliver jeg konstant viderestillet uden at få hjælp. Vi har endelig modtaget et tilbud som lyder på 10.000 kr. for opsætningen, selvom vi ikke betalte noget for første installation i butikken. Det virker som om, de kun er interesserede i at tage dine penge.
Jeg fik at vide, at jeg ikke kunne opsige min aftale på grund af en bindingsperiode på fem år, men efter at have undersøgt kontrakten, viser det sig kun at være tre år. De er uærlige og villige til at lyve for at tjene penge.
Ustabilt, dyrt og dårlig service
Har G4S i min virksomhed, desværre binder de en i 3 år, selv om deres system ikke er stabilt og der bliver ved med at være fejl alarmer har minimum haft
18 fejl alarmer det sidste 1,5 år. Man bliver faktureret, selv om de kan se det er samme fejl hver gang. Så pas på med at bruge G4S det kan blive dyrt i længden. Og deres kundeservice køre rundt med en, så der er ikke meget service.
Pas på deres tilbud
Pas på deres tilbud
Jeg fik installeret deres alarmer med det løfte om, at de ville installere gratis, Så pas på når i underskriver deres kontrakter. Jeg var kun hos Gs4 i meget kort tid (2 måneder og det koster mig 7.200 kr.
BONDEFANGERI!
BONDEFANGERI!
Lad vær og køb deres produkter. Alarmsystemet virker ikke og de reagere ikke fra selskabet hvis alarmen går. Vi skal nu efter at have opsagt vores aftale, afdrage på opsætning af installationen!!! Jeg har da aldrig hørt noget lignende! Kommer i så også og lapper alle hullerne i væggen eller skal jeg sende en regning fra vores maler? Vi skal afdrage i knap 1 1/2 år fordi i har sat et system op som jeg selv har pillet ned. Aldrig om jeg nogensinde vil anbefale så elendigt et alarmsystem til venner, naboer m.m.
Kunne jeg give jer 0 stjerner fik i ikke andet.
Hold jer lang væk..
Hold jer lang væk...
Nok siger man selv ja til 3 års binding. Og 3 måneders opsigelse, hvad der så ikke fortælles ved besøget, med mindre du læser deres "kontrakt" meget nøje igennem, er du er bundet 1 år af gangen.. det vil sige, ønsker du at opsige pr 1 januar.. malker de dig det næste år..
Et er de sender vagt ud, som i bund og grund er fint nok..
Men når vagten selv siger det må være solen der har aktiveret alarmen og man efterfølgende får en regning på flere tusind kr så bliver man lidt harm..
Derudover er g4s erhverv fuldstændig umulige at komme i kontakt med..
når man endelig kommer igennem, mødes man af en flabet medarbejder der griner af man ikke helt forstår meningen med 3 måneders opsigelse og alligevel stadig er bundet året ud.
At ringe til G4S erhverv på 70250050 er…
At ringe til G4S erhverv på 70250050 er håbløst. Ingen svarer. Har prøvet over de sidste 3 dage. Dette er dårlig service