Iedereen zou Guestzone moeten gaan gebruiken… Meest betrouwbare site naar mijn mening waar je tenminste echt kans maakt op kaartjes… Heb weer een fantastisch feestje gehad.. Dank je wel Guestzone 🫶🏼... See more
Company replied
Ik was verrast dat ik 2 kaartjes had gewonnen voor sfeer in culemborg. Samen met mijn vriendin een super avond gehad. De sfeer was gezellig onderling met leuke mensen.
Company replied
Krijg al sinds lange tijd nuttige emails over aanstaande Dance events. Onlangs meegedaan met een actie waarbij je tickets voor het Sneeuwbal Winterfestival kon winnen en bingo! Was helaas het laatste... See more
Company replied
Altijd leuke en gezellige sfeer dus een echte aanrader wij zijn de volgende keer weer van de partij
Company replied
Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.
Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Toppers - altijd de party-agenda bij de hand met alle feestjes én ook nog eens de mogelijkheid om kaartjes te winnen (die ook écht te winnen zijn, dus geen click bait of geldklopperij). Ga zo door!

Reply from Guestzone
Leuk dat ik had gewonnen. Kreeg keurig op tijd de kaartjes.

Reply from Guestzone
Eerlijke winkans en na het winnen van kaartjes bij Guestzone een prima opvolging van het bedrijf m.b.t. zending van de kaartjes. Al jaren lid van Guestzone en altijd goede ervaringen gehad.

sSUper dankbaar
OnwijsS genoten bij Wooferland
ThanxXxx Guestzone ;)

Reply from Guestzone
Dankzij Guestzone heb ik 2 kaartjes gewonnen voor Wooferland.
Ik dacht eerst dat het nep was maar het was echt.
Heel blij mee en genoten van de festival.
Dank jullie wel!❤️

Reply from Guestzone
Meegedaan en kaarten gewonnen, dacht eerst ja zal allemaal wel maar niets was minder waar, vrijdag keurig de kaarten via de mail ontvangen en wij dus zondag een heerlijk wooferlandfeestje gehad. Enorm genoten. Alles perfect. Dank jullie wel ❤️

Reply from Guestzone
İk ga ieder jaar naar wooferland, heel leuk dat het een keer gratis kan:)

Reply from Guestzone
Heb al meerdere keren mogen winnen en de afwikkeling gaat altijd soepel. Duidelijk en snel!
I Love GuestZone😍
Liefs van Kelly

Reply from Guestzone
Had twee kaarten gewonnen voor Wooferland 2025. De kaarten kwamen pas een dag ochtend voor het festival had mail gestuurd en dit werd gelijk opgepakt en netjes gecommuniceerd wat we zouden kunnen verwachten

Reply from Guestzone
Het was super om vrijkaarten te hebben gewonnen voor Wooferland. Vooral omdat het voor ons de eerste keer was. Het was een top feest op een schitterende lokatie. Hele goede artiesten en ambiance. Een aanrader voor volgend jaar.

Ik kon zo naar binnen
Hoefde me niet te melden als guest zone gastenlijst.
Leuke winkansen
Toch maar even voor €0,80 cent 2 kaartjes
Genoten:)

Reply from Guestzone
Heerlijk genoten op mijn verjaardag van de gewonnen STRAND kaarten op de vrijdagavond editie! Guestzone super bedankt voor deze super gezellige avond! 😍

Reply from Guestzone
Het was echt super om als verrassing mee te kunnen doen aan een winactie en 2 vrijkaarten te winnen! Alle communicatie was heel duidelijk en ik kreeg ruim op tijd de tickets binnen

Reply from Guestzone
Blij met de gewonnen kaartjes en de communicatie rondom het ontvangen van de kaartjes

Reply from Guestzone
Ik had zelf al tickets gekocht en nu won ik er ook nog twee. Nu kon ik mijn dochter en schoonzoon trakteren op een onvergetelijke avond! Alles was perfect geregeld.

Reply from Guestzone
Ik heb inmiddels een paar keer kaarten gewonnen! Je krijgt netjes een mail als je gewonnen hebt en daar staat precies in staat wat je moet doen om de kaartjes te ontvangen. Ik ben heel erg tevreden met deze site.

Reply from Guestzone
Goede organisatie en altijd duidelijk of je wel of niet hebt gewonnen.

Reply from Guestzone
Learn more about other kinds of reviews.