Company details

1. Gold and Silver Trading Company

Written by the company

Guld i Norr är ett svenskt företag med bas i Norrland som specialiserar sig på köp av guld från privatpersoner i hela Sverige. Vår målsättning är att göra det enkelt, tryggt och transparent att sälja guld – oavsett om det gäller smycken, arvegods eller skrotguld. Vi erbjuder kostnadsfri värdering, tydliga och rättvisa offerter samt snabba utbetalningar. Våra priser baseras på aktuella marknadspriser för guld, och vi arbetar med full öppenhet i varje steg av processen så att du alltid vet vad du får betalt för. Som lokal aktör i Norrland lägger vi stor vikt vid personlig service, tillgänglighet och långsiktigt förtroende. Vi tror på tydlig kommunikation, inga dolda avgifter och en ärlig affär från början till slut. För kunder som inte har möjlighet att besöka oss personligen erbjuder vi en smidig postlösning där guld kan skickas in på ett säkert sätt för värdering. Hela processen sker med fokus på säkerhet, tydlighet och kundens trygghet. Guld i Norr vänder sig till privatpersoner som vill sälja guld på ett seriöst, lokalt och professionellt sätt – med transparens och förtroende i centrum.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Kikade runt lite innan jag bestämde mig…

Kikade runt lite innan jag bestämde mig för Guld i Norr
Bra och det kändes mycket tillförlitligt.
Läskigt att skicka iväg sina smycken såklart, men kändes skönt att det va inom Norrland i a f!
Kontakt hela vägen och smyckena värderades samma dag de kom fram.
Hade vägt innan och de stämde överens med både vikt och summan som anges.
Summa kardemumma - kan varmt rekommendera Guld i Norr

March 4, 2026
Unprompted review
Guld i Norr logo

Reply from Guld i Norr

Tack för det fina omdömet!

Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look