Dårlig service
Jeg fik en ring af min kæreste om fredagen, fra Steen Andersen som jeg var hel vild med, dog var den lidt for stor, så samme dag går vi ved i butikken for at høre om de har en mindre. Det ville de prøve at skaffe og alt er fint.
Tirsdag bliver jeg ringet op, og fortalt det ikke er muligt så jeg måtte komme ned i butikken for at vælge noget andet. Samme dag kommer jeg derned, men de har intet andet jeg vil have, så jeg får at vide jeg kan få et tilgodebevis. De kan heller ikke tage samme ring og lave den nogle størrelser mindre, da der er for stor forskel på nuværende og fremtidige størrelse. Desuden var ringen hakket og med små skrammer, hvilket ikke ville have været acceptabelt uanset hvad. Uden andre muligheder vælger jeg jo at tage tilgodebeviset.
Senere søger jeg så lidt rundt på google, og finde samme ring i min størrelse, og de har bytteservice hos bland andet Steen Andersen, så om onsdagen vælger jeg så at gå ned og spørge, om de kan bestille den igennem den anden butik til nøjagtig samme pris, hvilket jeg får at vide jeg ikke kan. Derfor vil jeg gerne have pengene tilbage, men det kan jeg ikke da de har givet mig et tilgodebevis. Jeg føler mig ærligt røvrandt over den service. Hvis de bare havde ydet den service at fortælle mig om det dagen før eller sige have indrømmet at jeg ikke var blevet oplyst ordentligt om mine muligheder og så givet mig pengene tilbage havde det været fint. Men nu er jeg tvunget til at bruge 1000 kr. i en butik hvor jeg har fået en urimelig dårlig service eller få et landdækkende gavekort, som de ikke er sikker på at jeg kan bruge i andre butikkers webshop.
Hvis de ikke havde valgt at "sælge" mig tilgodebeviset uden at oplyse om andre muligheder, kunne jeg havde fået mine penge tilbage med bonen og købt den ring jeg gerne ville have haft et andet sted.
Jeg handler personligt aldrig her igen, og kan heller ikke anbefale andre det efter den service jeg har fået. Smykkerne er fine men småt udvalg.
Nu står jeg med et ubrugeligt tilgodebevis på 1000 kr som jeg ikke ved hvad jeg skal gøre med.
Note: Efter jeg skrev denne anmeldelse af butikken tog de konkakt til mig og gav mig et andet tilbud, om selv at lave ringen og smede de originale hjerter over på. Dette var en god service og jeg føler de har taget kritikken til sig og har gjort noget ekstra for mig. Derfor vil jeg gerne give dem 3,5 stjerne, da det ikke skulle nå så langt, men de tager god hånd om problemet og vi når frem til en fin løsning. :)
November 30, 2016
Unprompted review