Gyllingcoiffure Reviews 15

3-star
2-star
1-star

Professionel og dygtig

Linda har klippet både mig og mine 2 teenagedrenge. Hun formår at gøre dem tilfredse med deres hår hvilket i sig selv kan være en udfordring. Hun er yderst professionel og engageret. Samtidig er der altid plads til en hyggelig snak eller stilhed hvis det er det der er brug for på dagen. Den største anbefaling herfra.

March 17, 2026

Mine varmeste anbefaling

Linda gør sig altid virkelig umage for at der er ro og velvære, man føler sig altid forkælet lige fra den lækre kaffe og nødder der serveres, den fantastiske hovedbundsmassage under hårvask og følelse af at være vigtig. Hun er virkelig god til at finde ind til hvad kunden ønsker og går op i at kunden er tilfreds med resultatet. Jeg kan varmt anbefale Linda, det er en skøn helheds oplevelse af velvære

February 13, 2026

Bedste frisør i Køge

Bedste frisør i Køge! Linda er super dygtig og ærlig og kommer altid med den bedste vejledning inden hun går i gang.
Hendes salon er rigtig hyggelig og man er 100% i fokus, når man er kunde hos hende.
Man har mulighed for at tilkøbe lidt selvforkælelse i form af håndmassage eller en lille ansigtsbehandling. Helt genialt og så lækkert, når man alligevel ligger i frisørstolen med farve eller har en hårkur i håret.

Så hvis du søger en dygtig frisør i Køge med fair priser og hvor du er i fokus - så kan jeg kun anbefale Linda hos Gylling Coiffure

January 30, 2026

Super frisør midt i Køge

Frisør med tid til dig. Linda er super professionel og yder en enormt god omsorg for sine kunder.

Hun har dog haft en del problemer med kunder til den forrige lejer af hendes ekstra lokale. Disse kunder respekterede ikke at der som sådan ikke er et adskilt venteværelse i salonen, og at Lindas kunder derfor blev forstyrret af de kunder der sad og ventede på at komme ind hos lejeren. Fx. blev der talt højlydt i mobiltelefon, mens Linda havde kunder.

Der er pr. Ingen lejer i hendes ekstra lokale, så alt er roligt igen🩷

January 5, 2026

Fuldstændigt fantastisk oplevelse

Fuldstændigt fantastisk oplevelse – hver eneste gang!

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele min begejstring for Gylling Coiffure. Det er ikke bare et sted, hvor man får klippet hår – det er et sted, hvor man bliver forkælet, lyttet til og går derfra med følelsen af at være den bedste version af sig selv.

Linda er ikke bare en dygtig frisør, hun er det mest hjertevarme og professionelle menneske, man kan ønske sig i frisørstolen. Hun har en sjælden evne til både at se, hvad der vil klæde én, og samtidig respektere ens stil og ønsker. Jeg føler mig altid tryg i hendes hænder, og resultatet ender hver gang med at blive endnu bedre, end jeg havde forestillet mig.

Man mærker virkelig, at Linda brænder for sit fag – og at hun samtidig er et varmt, nærværende og ægte menneske, der oprigtigt vil sine kunder det bedste. Stemningen i Gylling Coiffure er afslappende, hyggelig og personlig, og det er altid en fornøjelse at være der.

Jeg kan ikke anbefale hende nok – uanset om du vil have noget vildt og nyt, eller blot en lækker opfriskning. Hos Linda får man både kvalitet, kreativitet og kærlighed i hvert eneste klip.

Tak fordi du altid leverer, altid lytter og altid sender mig ud ad døren med et smil, Linda ❤️

November 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

At være i Lindas hænder er den rene…

At være i Lindas hænder er den rene selvforkælelse❤️
Hun er dygtig og lytter til hvilke ønsker jeg har, men hjælper også med hvad der er bedst for mig og mit hår.
Hun giver den skønneste hårvask med hovedbundsmassage samtidig med at massagestolen gør sit.
Og når man er færdig er der altid aroma afslutning.
Jeg er blevet klippet hos Linda i ca 5 år og elsker at komme her.

November 27, 2025

Fantastisk og dygtig frisør i Nørregade, Køge

Jeg kan varmt anbefale Linda i Nørregade, Køge. Man er altid i fokus som kunde og bliver behandlet med respekt og tålmodighed. ☺️ Det er dejligt at blive mødt af et stort smil og varme, når man møder til sin aftale. Ren forkælelse og hygge. Glæder mig så meget til mit næste besøg hos Linda. En dygtig og professionel frisør med den bedste behandling til kunden.

October 14, 2025

Fantastisk professionel behandling

Fantastisk professionel behandling, både ansigtsbehandling og hår. 🤩👌🏻 Linda er altid sød, rar og ekstrem imødekommende og man går derfra som en dronning. Jeg kan varmt anbefale Linda. Dygtig og har kunden konstant i fokus. 🥰👍🏻

October 9, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kold og sur ejer.

Kold og sur ejer.
Hun talte grimt om andre mens jeg var tilstede.
Det var mega upassende.

July 30, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Er kommet hos Linda i lang tid

Er kommet hos Linda i lang tid, først da hun var ansat hos en anden frisør, jeg fulgt med Linda da hun gik selvstændigt! Linda er den bedste frisør jeg har været ved og jeg er meget sårbar omkring mit hår. Linda er ærlig omkring hvad resultatet bliver og hvad der er realistisk. Linda er samtidig enorm varm og sød og det jeg elsker ved Linda har åbnet sin egen frisørsalon er at det er wellness med ro og varme og ikke ved almindelige frisør hvor der kan være meget larm og støj, Linda tager tid så der er ro ved den enkelte kunde så man virkelig følger man er i fokus!
Jeg synes personlig det dejligt der ikke er andre end Linda og jeg, man kan virkelig få snakket hvis det er det man vil eller bare nyde roen og varmen 🥰
Kæmpe anbefaling hun er super dygtig til lyst hår det lavet Linda på mig meget længe, indtil jeg gik over til sort hår og har ikke fortrudt det en eneste gang, samt hun er virkelig dygtig til tape extiones!

October 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kom direkte fra job og var super…

Kom direkte fra job og var super presset. Men blev modtaget af en rolig og smilende Linda. Hun guidede mig hele vejen og jeg gik derfra med et fantastisk resultat. Hvis man søger nærvær og professionel behandling, så er det stedet.

October 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde en aftale hos en indlejet…

Jeg havde en aftale hos en indlejet klinik hos frisør Gylling Coiffure. Det var desværre en ret ubehagelig oplevelse.

Allerede ved ankomsten blev jeg mødt med kulde, ejeren af frisørsalonen gengældte ikke engang mit hej da jeg kom ind. Senere, da min mobil ringede og jeg tog den, kunne jeg tydeligt mærke, at hun blev irriteret og bad mig være stille.

Man skulle åbenbart være stille, da det var en "wellness frisør".

Jeg fik oprigtigt ondt af sygeplejersken, jeg havde tid hos. Hun oplevede åbenbart denne behandling dagligt, men følte sig magtesløs over for situationen, fordi hun ikke ønskede at skabe konflikt og dermed gøre tingene værre.

August 21, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Man føler sig med det samme velkommen…

Man føler sig med det samme velkommen hos Linda i hendes nye salon, og man tager altid derfra med et smil. Klipningen foregår med saks, hvilket tydeligt kan ses på resultatet, som altid er perfekt. Intet behov for at komme tilbage for at få rettet nogle småting.
Så kigger du efter en god frisør i Køge, så tag forbi Gylling Coiffure på Nørregade.

September 8, 2025

Is this your company?