H2oblock Reviews 11

3-star
2-star
1-star

Kompetent mand.

Vi fik besøg af en meget venlig kompetent mand.
Forinden besøget havde vi fået et tilbud.
Da han havde set vores klæder, sagde han: “ det er ikke aktuelt for jer, at få denne H2O Block installeret

Han sagde også, at der ingen fugt var og ingen skimmel.

TUSIND TAK FOR ET MEGET KOMPETENT BESØG.

November 6, 2024

Kære Inge Boesen Habekost
Tak for de pæne ord - det varmer meget.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig godt tilfreds med produktet

Rigtig godt tilfreds med produktet. Fik den sat op for to år siden og kan se tydelige forbedringer og fuld udtørring. (Hus fra 1914)
Frostsprænginger på ydervægge bliver også mindre i takt med mindre fugt i dem, så super fedt!
Servicen er virkelig god. Der var en god rådgivning og de har hurtigt kunne stå klar til kontrol prøver, når det har været nødvendigt.

September 27, 2024

Hej Jonas 2
Mange tak for de fine ord, det glæder os meget !

Rated 5 out of 5 stars

Min mand og jeg havde i sidste uge Søren Gram ude og måle fugt i et hus, vi er interesserede i at købe. Han gjorde det helt gratis. Vi er meget taknemmelige og imponerede over den gode service.
Anbefaling herfra.
Thea

June 26, 2024

Jeg har i dag haft besøg af h2oblock

Jeg har i dag haft besøg af h2oblock, desværre kunne der ikke gøres noget ved lige præcis min kælder(lecablokke). Men hold nu op en fed service, der blev sat tid af, til at tage fugt tal flere steder, og kommet med mulige løsninger på problemet. 🙌🙌🙌⭐⭐⭐⭐⭐

October 31, 2023

Hej Patrick

Tak for de fine ord, det glæder mig at du trods vores system ikke virker i dit tilfælde, føler dig godt behandlet af os :-)

Søren

Køb det IKKE

Køb det IKKE - det har ingen virkning alene.
Og hvis man ikke fjerner og forhindrer fugten via andre metoder mener firmaet at man ikke selv har gjort tilstrækkeligt for at deres produkt kan nytte..
Det er simpelthen spild af penge!

October 11, 2022

Kære Rasmus

Vi handlede sammen for 2 år siden, og du har anmeldt denne oplevelse, og kan derfor ikke give en ny anmeldelse igen af den samme oplevelse.

Jeg betragter denne anmeldelse som chikane.

Rated 1 out of 5 stars

Har intet gjort for at fjerne fugt i…

Har intet gjort for at fjerne fugt i kælderen.
Der skulle være et opfølgende besøg, men trods flere opkald skete dette ikke.

May 17, 2022

Kære pia Smith
Jeg kan forstå at du har været utilfreds med opfølgning og virkningen af indkøbt H2Oblock. Købet må være foretaget før november 2017, med et andet firma, da vi har haft repræsentationen siden, og ikke har dig i vores kartotek.
Vi vil dog gerne kontrollere om produktet virker, og vil derfor gerne kontaktes på vores hovednummer 49760110 eller på post@h2oblock.dk for evt. aftale om et kontrolbesøg.
med venlig hilsen

Meget troværdige

Meget troværdige.
Jeg havde aftalt et besøg af Søren Gram, som er partner i firmaet. Han kom 10 min. for sent, hvilket han beklagede meget. Han så på huset og målte fugt i væggene, og han sagde direkte, at der kun var små problemer, og han det ikke var noget, han kunne være noget ved.
Alt i alt en meget sober behandling.
mvh
Troels Ingemann

October 6, 2022

Hej Troels Ingemann
Det er altid dejligt at få feed back på en god oplevelse, tak for det !
Held og lykke fremover !

Alle pengene værd

Vi fik opsat vores H2OBlock for 2 år siden, og det har i den grad gjort en forskel. Vores kælder havde været præget af fugtige vægge gennem en længere periode, hvorfor vi tog kontakt til H2OBlock.

Efter et besøg hvor vi fik introduceret "blocken", valgte vi efter lidt overvejelse at takke ja.

Efter få måneder var væggene helt udtørret, og her 2 år efter er vi glade for, at vi sparede en komplet renovering af kælderen.

5 store stjerner herfra!

May 25, 2022

Hej Morten
Tak for at dele din erfaring med os :-)
hilsen

Rated 5 out of 5 stars

Positiv oplevelse.Vi havde en konsulent ude og måle…

Vi havde en konsulent ude og måle fugten i vores kælder. Det viste sig, at vores kælder var i orden, og vi var virkelig glade for, at konsulenten ikke prøvede på at sælge noget til os, som ikke var nødvendigt. Det var dejligt at vide, at firmaet er reelt.
Vi vil klart anbefale firmaet til andre.

November 3, 2021

Kære Jan Bentsen
Tak for dine ord, jeg er glad for at du vil dele din mening.

Spild af tid

Vi havde dem ude og lave et gratis fugttjek i vores kælder, lige efter vi havde købt vores hus. Og ifølge deres måler var den helt gal (med meget fugt i mange vægge), og sendte derefter et tilbud på deres produkt på ca. 40.000 kroner.

Vi valgte at få det tjekket af et andet firma (med flere anmeldelser), og de fandt absolut ingen fugtproblemer i vores vægge - med undtagelse af en enkel væg - hvor problemet let kunne løses ved at fylde nogle fuger ud i murværket.

Kan ikke sige noget om deres produkt, da vi heldigvis aldrig kom så langt. Men deres fugttjek er ihvertfald intet værd.

October 5, 2021

Hej "Hoffmann"

Jeg beklager hvis du synes at vores besøg har været spild af tid.

I forbindelse med din anmeldelse af vores besøg, kunne vi ikke identificere dig under dit brugernavn. Vi har nu i dag fået svar fra dig, så vi har derefter kunne kigge tilbage på sagen.

Vi har været på besøg for 2 måneder siden og givet tilbud på vores h2Oblock system til ca. DKK 26.000,00, og ikke DKK 40.000,00 som du angiver. Tilbuddet blev givet til dig, med den aftale at du pga at huset var nyanskaffet skulle afvente et års tid og se hvordan fugten udviklede sig, under hensyntagen til at en del af fugten kunne skyldes kondens da kælderen havde stået uopvarmet i en rum tid.

Angående den målte fugt, har vi målt meget fugt tv og th for bagdør på 2 forskellige vægge, fugt i hjørne i det første rum for enden af trappenedgang, samt på hele gang væggen th mod bagdøren. Vi har sendt dig fotodokumentation af disse målinger.

Slutteligt er det jo svært at vide om en lille fugeopfyldning af en mur kan klare dette, men som sagt var vi jo også i tvivl om fugten skyldes kondens. Afklaring herpå følger vel over det næste halve til hele år.

Take a closer look