hagehandel.no Reviews 4

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har tidligere hatt gode erfaringer…

Jeg har tidligere hatt gode erfaringer med Hagehandel.no, men denne gangen ble jeg skuffet.

Ved min siste bestilling ble jeg belastet 599 kr i frakt, til tross for at nettsiden deres lover flat frakt på 98–99 kr(2 forskjellige steder), og at tillegg for store varer
maksimalt skal være 200–300 kr.

Jeg har bestilt omtrent samme type og antall.varer fra dem før , og da var frakten korrekt satt til 98 kr.
Jeg har kontaktet kundeservice skriftlig flere ganger over flere uker uten å få svar. Når de heller ikke svarer på saklige og dokumenterte henvendelser, mister man tilliten.

Hagehandel.no må enten:

1. Forklare og dokumentere hvorfor frakten plutselig er dobbelt så høy som de selv oppgir,eller
2. Rette opp og refundere det som fremstår som en feilbelastning.

Foreløpig oppleves dette som både urimelig og dårlig håndtert.

July 6, 2025
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Treet var ikke pakket inn

Jeg ble påført ekstrakostnader for et tre fordi det var en litt større planten. Da planten kom til utleveringsstedet, var den ikke fullstendig pakket. Den stod i en åpen pappkasse som dekket bare potten, med tape rundt stammen og litt papir rundt kronen, slik at verken stammen eller kronen var beskyttet mot skader under frakt. Jeg sendte en klage med bilde, og de svarte ikke. Fraktkostnader må inkludere pakking, og plantene må skjermes for skader under transport. Fint tre, men jeg handler ikke hos dem igjen.

July 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Fikk ikke de varene jeg bestilte

Bestilte planter på nett for første gang fordi jeg skulle ha akkurat en viss høyde på planten , både nåværende høyde og plantens maksimale høyde. Samme dag som jeg mottok plantene fikk jeg refundert penger fordi jeg hadde betalt for mye frakt i forhold til plantens størrelse. Det var for så vidt ryddig, men skulle bare mangle.
Men ;
Fikk to planter som var 100cm, ikke 120-140cm som det stod de skulle være på nettsiden. På plantemerkingen stod det også at planten kunne bli kun 150 cm, og på nettsiden stod det 400cm , som var grunnen til at jeg kjøpte nettop disse.
Ved kontakt med hagehandel.no ville de for det første ikke snakke. Alt måtte skje via mail. De hevdet at jeg måtte bare tro på at planten ville bli 4 meter slik som de sa. Ingen beklagelse, kun tilbud om å returnere plantene. Heller ingen forsøk på å gjøre opp for seg. Mye frem og tilbake, korte og lite hjelpsomme svar. Endte med at jeg fikk 98 kroner ( tilsvarende returkostnader) tilbake. Måtte i tillegg «mase» om svar på mail. Jeg kunne returnert plantene selvsagt, men valgte heller å stole på at de blir høye nok. Kommer ikke til å handle der igjen. Forstår at det kan gjøres feil, men da er det jo ok å oppleve litt service .

July 12, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look