Halo Design Copenhagen Reviews

TrustScore 3 out of 5

1. Lighting Store

Information provided by various external sources

Halo Design Group is a Danish company with more than 25 years of experience in the lighting industry.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

People also looked at

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Ringe kvalitet

Vi købte en lampe, som viste sig ikke at stemme overens med det produktbillede som blev markedsført. Der var simpelthen ændret en central del af lampen, som blev forklaret med at en grafiker har lavet en fejl (det lugtede mere af, at man havde lavet en billigere model end den som oprindeligt var blevet sendt på markedet). Vi købte herefter en anden model, som var fin nok for prisklassen, men jeg havde brug for yderligere en af samme model til vores projekt. Jeg endte med at sende yderligere to lamper af den nye model retur fordi de ankom med produktionsfejl (altså betydelige). Nu har jeg modtaget en tredje, som jeg har valgt at hænge op (men den har altså også en fejl, den er heldigvis bare så lille at man ikke tænker så meget over det). Vi er vant til at handle lamper af bedre kvalitet herhjemme, men ville prøve noget nyt. Jeg kan acceptere at der noget om pris og kvalitet, som oftest stemmer overens, men det her virker direkte blottet for kvalitetskontrol og opleves lidt som den ‘billige kopi’ af det du rent faktisk ser billeder af. Meget skuffende.

June 12, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Flot produkt men ikke produceret helt gennemtænkt

Vi købte i påsken 2026 tre loftslamper i designet Candy Ball via BauHouse. Vi synes de er super fede, men da de skulle sættes op var det ekstremt svært at samle glaskublerne med fatningen. Undervejs lavede fatningen også ridser i glasset på lamperne. Efter 1 times forsøg var det kun lykkes med den største af de tre lamper, så vi tog retur til Bau House og søgte først hjælp hos personalet. Efter mange forsøg hos dem lykkes det også kun med den ene, hvorfor vi opgav og bad om pengene retur, med fortællingen om, at vi ikke var de første som kom retur med dem, selvom BauHouse skulle have givet besked videre til Halo Design.
Super ærgerligt, at et ellers flot produkt ikke produceres gennemtænkt, da vi målte diameteren på glaskublernes åbning til at være ens, men rumfanget af kublerne er vidt forskellige, hvilket gør at det er mere med held end forstand at få dem samlet med identiske fatninger.
ØV! Det er en ommer Halo Design.

April 11, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Har i december købt super flotte lamper fra Halo design. Da vi nu skulle sætte dem op efter vores renovering opdager vi så at der er skår i den ene skærm. Men super service fra Halo Design der straks uden beregning sender mig en ny skærm👍🏻.

March 31, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Halo Paris

Halo Paris, købt i februar 24. Efter montering opdager vi, at lampen stopper med at virke efter 5-10 minutter og tænder af sig selv igen efter samme interval. Dette fortsætter. Vi tror i første omgang, at der er noget galt med strømudtaget og kontakter en elektriker. Problemet fortsætter, og vi tror elektrikeren ikke har gjort sit arbejde.
Vi flytter i september og lampen flytter med - og problemet er flyttet med - lampen slukker efter kort tid.
Der er oprettet reklamation hos forhandler.

October 17, 2024

Flot service

Har i Bauhaus købt 2 smukke Halo Design loftslamper. Da pærerne skulle skiftes, var der udfordringer med at skrue kuplerne af. Inden for få dage fik vi besøg af konsulenten, Niki, fra Halo Design, som fik det løst. Vi er super glade for lamperne. Kæmpe tak til Niki for behagelig og flot service.

February 16, 2024

30.000 timer skulle de virke

30.000 timer skulle de virke. De går ud efter 1 år! Og de koster bare 100 kr stykket.
Kan bare slet ikke anbefales!

Vi bor i et hus, med LED-spots som kan brænde i 10.00 timer. Ikke én er gået endnu. Vi købe halo design colors tube de luxe G9 for 2 år siden. What a rip off!

December 4, 2023

Ideel opladelig bordlampe fra Halo Design

For ca. 2 mdr siden købte jeg en opladelig bordlampe fra Halo Design, Baroni Move, fra den lokale lampebutik Lysmesteren. Sjældent har jeg været så glad for en batterilampe. Den giver et behageligt lys og batterilevetiden er lang uden at skulle oplades. Ved et let tryk på tænd/sluk-knappen tænder og slukker man, og ved et hårdt tryk indstilles lysstyrken. For mig en ideel opladelig sengelampe, som jeg kan placere lige, hvor jeg har brug for den.

December 31, 2022

Virkelig god service

Under nedlukningen af Danmark pga. Corna, købte 4 stk. hængelamper, Maxi Dallas Pendel fra Halo Design - Vi er meget glade for lamperne, selvom en af lamperne var blevet beskadiget under levering.

Vi fik en virkelig god service, direkte fra Halo, der med det samme byttede lampen hurtigt.

Tak for god service.
Jørn

June 15, 2022

Jeg har købt 5 stk

Jeg har købt 5 stk. Globe designpærer i Bilka. Ifølge Halodesign er levetiden 30000 timer. 2 af 5 pærer virker ikke længere efter ca. 4000 Timer (højt sat). Bilka henviser til HaloDesign som skriver det er da ærgerligt og henviser til Bilka. Med andre ord vil Halodesign ikke stå inde for deres egen produktbeskrivelse. Deres varebetegnelse anser jeg for falsk og vildledende. MVH Torben Jensen

January 31, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte en hængelampe fra Halo Design…

Jeg købte en hængelampe fra Halo Design - Maxi Dallas Pendel - gennem Frishop.dk. Ved modtagelsen var den ydre indpakning i orden. Den originale indpakning var ikke særlig solid. Og lampens store skærm var da også smadret.
Jeg kontaktede straks frishop.dk som beredvilligt ville skaffe en ny skærm.
Ventetiden kunne jeg jo så bruge til at udskifte ledningen, som med sine 2 meter var alt for kort til vores loft-til-kip stue.
Jeg har skiftet mange ledninger og det burde slet ikke være et problem. Men det blev det.
Lampefatningen var nemlig helt speciel. Ingen skruer. Derimod 2 huller som ledningsenderne der var gjort stive - som installationskabel - var trykket ned i og formentlig sad fast i et klemmesystem. Som i andre lignende tilfælde var det dog helt umuligt at frigøre ledningerne.
Jeg tænkte at det var helt dumt at genere de flinke folk i frishop. Og at sådan et problem bedst kunne løses ved kontakt til selve fabrikanten. Altså skrev jeg til Halo Design. Og fik da også en pdf-vejledning med tegninger af en traditionel fatning. Samtidig fik jeg en advarsel om at hvis jeg skiftede ledningerne ville garantien bortfalde. Gad vide om det overhovedet er lovligt - i hvert fald burde det vel have stået i lampens specifikationer.
Nå men jeg blev jo så nødt til at ringe til dem. Det viste sig at det ikke var muligt at få nogen hjælp for de havde ikke rigtig nogen til sådan noget og det var jo også helt forkert af lille mig at ringe til dem.
Jeg ringede så til frishop og forklarede problemstillingen og at jeg egentlig helst ville få annulleret handlen. Men de syntes lige at de ville prøve at udrede noget hos leverandøren.
Senere sendte de mig en mail, hvor de refererede svaret fra Halo Design. Det fremgik heraf at de havde skam givet mig en vejledning og at jeg havde stillet krav om levering af en anden fatning, hvilket selvfølgelig er løgn.
Jeg tænkte at det var en helt urimelig
måde at behandle nogen på.
Straks skrev jeg til frishop at jeg gerne ville annullere handlen. De undskyldte den dårlige oplevelse jeg havde haft. Beskrev hvad jeg praktisk skulle gøre og fremsendte en retur-label med gratis fragt.
Når jeg finder en anden lampe - OG DET BLIVER IKKE HOS HALO DESIGN - så sikrer jeg mig lige ved en forespørgsel at det er muligt at skifte ledningen ud!

March 2, 2020

Is this your company?